- 8 Temmuz 2012
- 420
- 633
İnşallah kan verdim dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kan verdim dualarınızı bekliyorum
Evet canım.. inşallahh :) inşallah en kısa zamanda senin haberlerini duyarız canım benim..yarın 9 günün güzel olucak inşallah
Amin inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürsünbirazdan rabbim gözlerini sevinç gözyaşıyla doldursun
Ayyyy maşallah maşallah çok çok tebrik ederim çok çok mutlu oldum senin adınaKızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Sağolun allah razı olsun rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallahAyyyy maşallah maşallah çok çok tebrik ederim çok çok mutlu oldum senin adına
Gözün aydın olsun canım arkadaşımKızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Çok sevindim gözün aydın canımKızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Teşekkürler canım normalmi sonuçGözün aydın olsun canım arkadaşım
çok güzel sonuç
Allah razı olsun kardeşimÇok sevindim gözün aydın canım
Canim hayirli olsun:) bence ikiz :)Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Ben günde 2 tane kullandım transferden önce başladım ve gebelik testim olumlu olana kadar kullandım . 10. Günde hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktırdılar o gün . Çok şükür bi yan etkisi olmadı bende canım :)Kızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)
Cok sevindim insallah guzel olucak :)Amin canım çok teşekkür ederim..
Ben bahçecide yaptırdım canım ilk denemede ikizlerim tutundu şükürler olsun kiBahçecide yaptırıp pozitif alan var mı arkadaşlar
Çook güzel bi değer benimkiside 10.gün 919 du ikiz oldular sizinkide büyük ihtimalle ikizdir hayırlısıyla gelsinler inşallah devamı :)Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Allah razı olsun kardeşim inşallah hayırlı sağlıklı olsunlar cümlemizi kiCanim hayirli olsun:) bence ikiz :)
Tebrikler canım hayırlı olsun :)Kızlar ben dün kan vermiştim. şimdi sonuçların aldım
beta HCG - 126,09 çıkmış 9 gün.
İnşallah kardeşimÇook güzel bi değer benimkiside 10.gün 919 du ikiz oldular sizinkide büyük ihtimalle ikizdir hayırlısıyla gelsinler inşallah devamı :)
Şimdiden hayırlı olsun gözün aydın devamıda güzel devam eder inşallaah :)Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390