Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah mis gibi kokularını içine çekicen günleri görKızlar biz bugün bebişlerin kalplerini dinledik şükürler olsun:)
Allah hepinize nasip etsin
Canım kardeşim şansın çok düşük ama yinede varArkadaşlarım çoook teşekkür ederim çoook sağolsun az önce Eylem hemşire aradı ilaçları kesme lütfen 12. Gün tekrar test et dedi
ayy allahım şükürler olsun canımKızlar biz bugün bebişlerin kalplerini dinledik şükürler olsun:)
Allah hepinize nasip etsin
Allah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Herkese nasip olsun, çok güzel bir duygu.Ayyyy ne kadar mutlu oldum,çok güzel bi haber tebrik ederim canım maşallah
Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günleri de görürdün inşallah çok mutlu oldum senin adınaHerkese nasip olsun, çok güzel bir duygu.
Canım kardeşim gözün aydın olsunHerkese nasip olsun, çok güzel bir duygu.
Canim eger ki olmazsa lutfen merkezle gorus, nasil olurda donmusun kalmiyor ben anlamadim. Bahcecide de bu cok olmaya basladi artik. onca para odeniyor , esimde bir problem yok diyorsun o zaman yumurtalarda sorun. Mutlaka ikinci icin sana destek olmalilar. hatta bence ucretsiz yapmalilar. Mutlaka bu konuyu konusmalisin. Bundan sonrasinda sana ne onerecekler nasil destek olacaklar.Arkadaşlarım çoook teşekkür ederim çoook sağolsun az önce Eylem hemşire aradı ilaçları kesme lütfen 12. Gün tekrar test et dedi
Super haber bu. Kan testi yaaptin mi yoksa idrarda mi cikti. degerin kac ? Belki ikizdir :)Allah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Orkidecim mengenin yerine cevap verdiyim için özür dilerimCanim eger ki olmazsa lutfen merkezle gorus, nasil olurda donmusun kalmiyor ben anlamadim. Bahcecide de bu cok olmaya basladi artik. onca para odeniyor , esimde bir problem yok diyorsun o zaman yumurtalarda sorun. Mutlaka ikinci icin sana destek olmalilar. hatta bence ucretsiz yapmalilar. Mutlaka bu konuyu konusmalisin. Bundan sonrasinda sana ne onerecekler nasil destek olacaklar.
Daha test günüme4 gün var. İdrar testi yaptım.Super haber bu. Kan testi yaaptin mi yoksa idrarda mi cikti. degerin kac ? Belki ikizdir :)
Amin inşallah cümlemize. Çok sağolun.Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günleri de görürdün inşallah çok mutlu oldum senin adına
Çok sağolun güzel dileklerin için. Allahım isteyen herkesin kuçağın bebişler le doldursun.Kadir gecesinin sabahında harika bir haber verdin Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçisıra da benim gibi negatif almış tüm arkadaşlarımıza bu uğurda mücadele eden tüm kadınlara bu sevinci en kısa zamanda yaşatsın. Amin.