Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım kardeşim gözün aydın olsun
Rabbim devamını getirsin kuzum
Belirtilerini yazarmısın kuzum
İnşallah Zaza’cım. Çok sağol. Belki sevinmek için erken, ama 2 çizgiyi görünce dayanamadım hemen sizlerle paylaşmak istedim. Zaman bulunca belirtileri yazacam ilk günden itibaren.

İşte söz verdiğim gibi belirtilerimi yazıyorum.
2.06. transfer günümüz. 2 embriyo ( 3bb, 4 db)konuldu. O gün otelde kaldık. İşlemden sonra sancılarım vardı. Hep dinlendim odada.
2 gün sabah 9.00 uçağımız vardı. Sancılarım devam. Trende ilken 12,45 te iğneli 3-4 kez batırmış gibi oldu.
3 gün. Sancı devam sağ ve sol sırayla. Hafiften bel ağrılarım var akşamları.
4 gün sabah yataktayım daha rahimin üst kısmında 1 noktada 1-2saniyelik yanma his ettim.
Başım dönüyordu yataktan kalkmaya korktum. Eşim şehir dışındaydı, bende evde yalnızdım. Tansiyonumu ölçtüm 125-85, kalp atışımda 94 tü.
Sicak oldu ondan sandım, her tarafı açtım havalandırdım, normala döndü.
5-6 -7 günlerde hafif sancılarıma bel ağrısı eklendi, göğüs uçları koyulaştı, ertrafıda kızardı,.
3 gündür midem kıyılıyor birden, birden midem bulanıyor. Ne yiyeceğimi bilmiyorum, aslında yemekte istemiyorum.
Kilo verdim 2-3 gün içinde 1 kiloya yakın.
Ve kabızlık başladı. Bu kadar.
Daha bitmemiş ellerim yanıyor, yanaklarım sürekli kırmızı, ama ayağım buz.

İşte söz verdiğim gibi belirtilerimi yazıyorum.
2.06. transfer günümüz. 2 embriyo ( 3bb, 4 db)konuldu. O gün otelde kaldık. İşlemden sonra sancılarım vardı. Hep dinlendim odada.
2 gün sabah 9.00 uçağımız vardı. Sancılarım devam. Trende ilken 12,45 te iğneli 3-4 kez batırmış gibi oldu.
3 gün. Sancı devam sağ ve sol sırayla. Hafiften bel ağrılarım var akşamları.
4 gün sabah yataktayım daha rahimin üst kısmında 1 noktada 1-2saniyelik yanma his ettim.
Başım dönüyordu yataktan kalkmaya korktum. Eşim şehir dışındaydı, bende evde yalnızdım. Tansiyonumu ölçtüm 125-85, kalp atışımda 94 tü.
Sicak oldu ondan sandım, her tarafı açtım havalandırdım, normala döndü.
5-6 -7 günlerde hafif sancılarıma bel ağrısı eklendi, göğüs uçları koyulaştı, ertrafıda kızardı,.
3 gündür midem kıyılıyor birden, birden midem bulanıyor. Ne yiyeceğimi bilmiyorum, aslında yemekte istemiyorum.
Kilo verdim 2-3 gün içinde 1 kiloya yakın.
Ve kabızlık başladı. Bu kadar.
Daha bitmemiş ellerim yanıyor, yanaklarım sürekli kırmızı, ama ayağım buz.
Canım hayırlı olsunnnnn :) Çok sevindim.Bence ikizler geliyor :)

X