Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık:KK43:((
Kuzum imkansiz olan hiç bir şey yok her şey allahın elinde
2 demek tutunmuşlar ama pes etmişler
keşke iki embriyolarını dondursaydın
ama hiç üzülme hayatın işini hiç birimiz bilemeyiz

mengen 2 sıfır deyil istersen 2 gün sonra bir idrar testi yap

Canım çok üzüldüm. Ne desem az. Allah sabır versin, ve çıkış yolu göstersin. Ufff çok zor ya...
Çok sağol canım ne yapalım herkes anne olacak diye bir şey yok maalesef ben bu uğurda gerçekten çok uğraştım ve çabaladım maddi manevi çok emek verdim ama olmadı vardır bundada bir hayır demek ki böylesi benim için daha hayırlı olacak çok sağolun

Çok sağol canım ne yapalım herkes anne olacak diye bir şey yok maalesef ben bu uğurda gerçekten çok uğraştım ve çabaladım maddi manevi çok emek verdim ama olmadı vardır bundada bir hayır demek ki böylesi benim için daha hayırlı olacak çok sağolun
Çok üzgünüm canım:KK43: inşallah Allahım nasip eder en güzel zamanında.Herşeyin hayırlısı:dua:

Canım çok çok üzüldüm ne olur pes etme eşinin testleri tekrarlatın bence

Eylem hemşireyle görüştüm ilaçları bırak dedi bence hiç umut yok canım:KK43:
Canım Allah büyük birde gördün okadar güzel kapılar açtıki sana
Allahım ol desin inşallah
Rızık yetirsin hayalini gerçekleştiresin diye
Ben buna inanıyorum
Ama nolur bizede haber ver güzel haberini
Bu haberi bir gün alacağına ben inanıyorum ve sabırla bekliyorum canım kardeşim

X