Üzülme imkansız diye birşey yok hangi merkezdiArkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme imkansız diye birşey yok hangi merkezdiArkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık((
BahçeciÜzülme imkansız diye birşey yok hangi merkezdi
Anladım tekrar söylüyorum üzülme rabbim yardımcın olsun içine ferahlık versin inşallah geçmiş olsun canımBahçeci
Çok teşekkürler inşalah senin pozitif çıkar bunu tüm kalbimle diliyorumAnladım tekrar söylüyorum üzülme rabbim yardımcın olsun içine ferahlık versin inşallah geçmiş olsun canım
Allah razı olsun kardeşim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok teşekkürler inşalah senin pozitif çıkar bunu tüm kalbimle diliyorum
Kuzum imkansiz olan hiç bir şey yok her şey allahın elindeArkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık((
Eylem hemşireyle görüştüm ilaçları bırak dedi bence hiç umut yok canımmengen 2 sıfır deyil istersen 2 gün sonra bir idrar testi yap
Canım çok üzüldüm. Ne desem az. Allah sabır versin, ve çıkış yolu göstersin. Ufff çok zor ya...Eylem hemşireyle görüştüm ilaçları bırak dedi bence hiç umut yok canım
Çok sağol canım ne yapalım herkes anne olacak diye bir şey yok maalesef ben bu uğurda gerçekten çok uğraştım ve çabaladım maddi manevi çok emek verdim ama olmadı vardır bundada bir hayır demek ki böylesi benim için daha hayırlı olacak çok sağolunCanım çok üzüldüm. Ne desem az. Allah sabır versin, ve çıkış yolu göstersin. Ufff çok zor ya...
Geçmiş olsun canım, çok üzüldümEylem hemşireyle görüştüm ilaçları bırak dedi bence hiç umut yok canım
TeşekkürlerBenim : estrofem 1 x 3, coraspin 1 tab, clexane 0,4
. Progesteron 100 mg iğne. Ama bu yaşa kişiye duruma göre değişedebilir.
Çok üzgünüm canım inşallah Allahım nasip eder en güzel zamanında.Herşeyin hayırlısıÇok sağol canım ne yapalım herkes anne olacak diye bir şey yok maalesef ben bu uğurda gerçekten çok uğraştım ve çabaladım maddi manevi çok emek verdim ama olmadı vardır bundada bir hayır demek ki böylesi benim için daha hayırlı olacak çok sağolun
Canım çok çok üzüldüm ne olur pes etme eşinin testleri tekrarlatın benceÇok sağol canım ne yapalım herkes anne olacak diye bir şey yok maalesef ben bu uğurda gerçekten çok uğraştım ve çabaladım maddi manevi çok emek verdim ama olmadı vardır bundada bir hayır demek ki böylesi benim için daha hayırlı olacak çok sağolun
Canım Allah büyük birde gördün okadar güzel kapılar açtıki sanaEylem hemşireyle görüştüm ilaçları bırak dedi bence hiç umut yok canım
Haydi inşallahArkadaşlarım çoook teşekkür ederim çoook sağolsun az önce Eylem hemşire aradı ilaçları kesme lütfen 12. Gün tekrar test et dedi
Hadi hayırlısı inşallahArkadaşlarım çoook teşekkür ederim çoook sağolsun az önce Eylem hemşire aradı ilaçları kesme lütfen 12. Gün tekrar test et dedi
İnşallah sağ Salim kucağınada alırsın canımKızlar biz bugün bebişlerin kalplerini dinledik şükürler olsun:)
Allah hepinize nasip etsin