- 8 Temmuz 2012
- 420
- 633
Sonuçta ne derlerse inanmak zorundayız.Donör yumurtasını bölmek hariç ben de inanıyorum herşeye..benim 4 yumurta vardı biri kalitesi düşük dedi dondurmadılar ikiye bölüp bana iki kez daha işlem yapabilirlerdi yapmadılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçta ne derlerse inanmak zorundayız.Donör yumurtasını bölmek hariç ben de inanıyorum herşeye..benim 4 yumurta vardı biri kalitesi düşük dedi dondurmadılar ikiye bölüp bana iki kez daha işlem yapabilirlerdi yapmadılar
Çok teşekkür ederim canım..İnşallah güzel sonuçları buraya yazarım.. Valla test konusunda kendime güvenmiyorum açıkçası.. 7-8.günde yapabilirimUmarım güzel haber alırız bize de teselli olur canım kendine iyi bak lütfen erkenden test yapma
Canımmm tutucak kendine de..Herşey güzel olucak de ne olur :))Plan o..Benim kehanetlerim meşhurdur bitek kendime tutmaz..bu arada aklıma şimdi geldi rüya görmüştüm ya bana ısrarla korkma korkma bebekler tutundu demişlerdi ama korkma demişlerdi şimdi tutmadı belki ama çok korktum hiç olmayacak diye..korkmayacağım olacak Çünkü:) sen de iyi bak kızlara öpüyorum
Ay hadi hayırlı olsun canım :)Güzel haberlerini bekliyoruz...Merhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...
Herşey güzel olacak :)Canımmm tutucak kendine de..Herşey güzel olucak de ne olur :))
Kehanetini bekliyorum :) Kızlarında sana selamı var dicem ama hayırlısı :)
Canımmm tutucak kendine de..Herşey güzel olucak de ne olur :))
Kehanetini bekliyorum :) Kızlarında sana selamı var dicem ama hayırlısı :)
Yapma benim yazdıklarımı oku lütfen..ruhunu serbest bırak dua et gevşe..olcak inaşşalahÇok teşekkür ederim canım..İnşallah güzel sonuçları buraya yazarım.. Valla test konusunda kendime güvenmiyorum açıkçası.. 7-8.günde yapabilirim
Hayırlı olsun canım inşallah herşeyin güzel olur..Merhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...
Hayırlı olsun canım. Heyecanla sonucunu bekliyorum. Allah gönlüne göre verdin inşallah yavruların seninledirMerhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...
Hayırlı uğurlu olsun: )Merhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...
Bende merkezin ve murat önalın dürüstlüğüne güveniyorum.extra para alabilmek için dalevera çevirmiyo.Umut tacirliği yapmıyo.En azından bu güne kadar birileri mutlaka olsa yazardı.Bunu yazmazsam uyuyamam bu gece.Tedavi olduğum merkeze bir konuda dörüstlüklerine hak veriyorum. Acıda olsa kalan embriyo sayısını doğru söylemelerini. Yalanda söyleye bilirlerdi 3 tane, yada bir kaç tane mesela kaldı dondurmak için diye. Ve kötü kalitelileri dondurabilirlerdi. Ben kendi adıma onlara hakkım helal olsun diyorum.
Sperm donasyonu cnmSiz ne donasyonu yapıyorsunuz
Az önce yine idrar testi yaptım çok silik..ama bugüne kadar hiç çıkmadı..4.79 du dün belki biraz yükseldiği için idrarda çıkıyordur..yarın sabah dokuzda randevum...10.000 de 1000 de bir ihtimal dediler..yükselir normal sınıra gelirse bu mucize olacak..olmaZsa da moral bulmak İçin burda olucam..iyiki varsınız..buraya yazan çizen donasyon olan olacak olan negatif gören üzülen anne olmak İçin büyük savaş veren tüm arkadaşlarım istisnasız tümü anne olsun tez zamanda inaşşalah çok silik Fotoda görünmüyor olabilirBende merkezin ve murat önalın dürüstlüğüne güveniyorum.extra para alabilmek için dalevera çevirmiyo.Umut tacirliği yapmıyo.En azından bu güne kadar birileri mutlaka olsa yazardı.
Ben senin kuzunun tutunduğu inancındayım..
Bu mübarek günde senin ve test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımızın pozitifi görmesini diliyorum.
Ağızından bal damlıyor, ama kendimi kaptırmaya korkuyorum henüz. Allahtan hayırlısı ne ise o olsun.Bende merkezin ve murat önalın dürüstlüğüne güveniyorum.extra para alabilmek için dalevera çevirmiyo.Umut tacirliği yapmıyo.En azından bu güne kadar birileri mutlaka olsa yazardı.
Ben senin kuzunun tutunduğu inancındayım..
Bu mübarek günde senin ve test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımızın pozitifi görmesini diliyorum.
İnşallah bir an önce iyileşir 22 yaşında embriyo donasyon yapmak istemiyorum sperm Yok bari kaliteli yumurta olsaCsnım son değerlerin polikistik overi gösteriyor lh fsh ın iki katı..Tabi doktorunun muayenesinde önemli teşhisi koymak için,ilaçlar kaynaklı bi durumda olabilir
Yok merak etme polikistikover dahi olsan tedavi edilir birşey,dediğim gibi ilaçlar kaynaklı bi durumda olabilirİnşallah bir an önce iyileşir 22 yaşında embriyo donasyon yapmak istemiyorum sperm Yok bari kaliteli yumurta olsa
Çok teşekkür ederim canım.. Doktorum 10.günde belli olur yapabilirsin dedi ama bakalım artık :)Ay hadi hayırlı olsun canım :)Güzel haberlerini bekliyoruz...
Erken yapmayın ne olur dayanın 12.gün yapın.
Rakamsal değerleri hiç söylemediler.. Valla neden üç konulduğu konusunda da açıklama yapmadı öyle uygun gördü Şansın artması açısından sanırım . Bu arada merkezden çok memnun kaldım.. Doktorlar ve hemşireler çok iyilerdi.bir de herkese ayrı oda vermeleri çok güzeldi..ve temizlik açısından da çok iyiydiHayırlı uğurlu olsun: )
Ben tutunacaklarına inanıyorum
Rakamsal degerleri neydi.murat hoca nicin 3 embriyo transferini yapmayı uygun gördü?