- 11 Mayıs 2018
- 123
- 175
- 27
Çok teşekkürler canım inşallah sizlerede nasip olır. Benim tüp anlamında da donasyon anlamında da ilk denemem daha önce hiç denemedik bahçecide yaptırdık embriyo donasyonu çok şükğr ilk dememede pozitifi gördük :)Allah bağışlasın canım,sağlıkla kucağına al inşallah,nerde yaptın tedavini paylaşabilirmisin
Çok teşekkürler inşallah rabbim sizede nasip etsin inşallhhhAllah kucağına almayı da nasip etsin anne dedikleri günleri gör inşallah Annane babaanne ol hep mutlu ol
Canımm şuan 7+3 teyiz ilk defa dinledik geçen hafta kalp atışları var dedilerde çok küçük olduğu için duyulmaz dediler inşallah sizde duyarsınız cumartesi günü :)Canım kaçıncı haftadasın?İlk kez mi dinlediniz:) Benimde cumartesi günü inşallah
Ben gynolifeda on bir gün önce ilk kez yumurta donasyonu yaptırdım..100/80 ihtimal verildi çok iyi rahim embriyolar birinci kalite..ama negatif yarın iyice belli olacak ama değer çok düşük be yazık kiInsallah canim sen hangi merkezde denedin veya deneyeceksin
Benim fsh çok dalgalıydı on ila yirmi arası..amh 0.8..benim oğlum var 15 yaşında..daha önce çok iyiyidi değerler şimdi 45 yaşındayım..belki zorlasam yumurta gelişirdi ama kalite çok düşük bebek için riskli..20 yaşında bir donörle benimki bir olur mu?en mantıklısı buydu benim için..Sizin fsh ve Lh kaç
İnşallah cnm.Benimde cumartesi tam 7+0 olucak :)Canımm şuan 7+3 teyiz ilk defa dinledik geçen hafta kalp atışları var dedilerde çok küçük olduğu için duyulmaz dediler inşallah sizde duyarsınız cumartesi günü :)
Maşallah çok yakın haftamızz sizde bu kontrolde duyarsınız o zaman:)İnşallah cnm.Benimde cumartesi tam 7+0 olucak :)
İyi misin güzelim kuzular nasılİnşallah cnm.Benimde cumartesi tam 7+0 olucak :)
İnşallah cnm :)Maşallah çok yakın haftamızz sizde bu kontrolde duyarsınız o zaman:)
Csnım son değerlerin polikistik overi gösteriyor lh fsh ın iki katı..Tabi doktorunun muayenesinde önemli teşhisi koymak için,ilaçlar kaynaklı bi durumda olabilirKızlar merhaba benim hep fsh 5 Lh 4 tü yaşım 22 eşimden dolayı 2 defa donasyon denedik birinci kimyasal oldu ikinci tutmadı kafayı yemek üzereyim fsh 8 Lh 10 çıkmıştı 2. Tedavi zamanı 4 ay sonra test verdim fsh 7.5 Lh 17 çıktı kist görünmüyor ama adet oldum ayda 3 kere filan tedaviden sonra ondan mı yoksa ne olur bana fikir verin
Canım iyiyiz çok şükür şuan bir sıkıntı yok:)İyi misin güzelim kuzular nasıl
Maşallah canım güle güle büyütürsün inşallahÇok teşekkürler canım inşallah sizlerede nasip olır. Benim tüp anlamında da donasyon anlamında da ilk denemem daha önce hiç denemedik bahçecide yaptırdık embriyo donasyonu çok şükğr ilk dememede pozitifi gördük :)
Benimde tüp ve donasyon anlamında ilk denememdi :)Maşallah canım güle güle büyütürsün inşallah
Canım üç tane birinci kalite var 3.gün embriyosu..planım şu 5.güne gelmesini istiyorum dicem ama Kıbrıs’ta olucam bi terslik olursa transfer olması İçin..transfer günü de otelde yatıcam ertesi gğn dönücem..terslik olmazsa..bu arada sana hamilesin ve ikiz dedim ikisi de tuttu şimdi son kehanetim iki kız ve aşırı güzel olcaklarCanım iyiyiz çok şükür şuan bir sıkıntı yok:)
Bakalım hep bir bekleme süreci..Sağlıkla gelsinler diye bekliyoruz testleri.
Senin yeniden denemene çok ama çok seviniyorum..Bu sefer ne olur 5.gün iste.
Birde belki sonucun artar.Okuyorum yazamıyorum çoğu zaman.Sürekli bir yorgunluk ve uyku basması var.
Donör yumurtasını bölmek hariç ben de inanıyorum herşeye..benim 4 yumurta vardı biri kalitesi düşük dedi dondurmadılar ikiye bölüp bana iki kez daha işlem yapabilirlerdi yapmadılarBunu yazmazsam uyuyamam bu gece.Tedavi olduğum merkeze bir konuda dörüstlüklerine hak veriyorum. Acıda olsa kalan embriyo sayısını doğru söylemelerini. Yalanda söyleye bilirlerdi 3 tane, yada bir kaç tane mesela kaldı dondurmak için diye. Ve kötü kalitelileri dondurabilirlerdi. Ben kendi adıma onlara hakkım helal olsun diyorum.
Yaaaa biliyormusun içime benimde öyle doğuyor ama eşim bence 2 erkek diyor :)Canım üç tane birinci kalite var 3.gün embriyosu..planım şu 5.güne gelmesini istiyorum dicem ama Kıbrıs’ta olucam bi terslik olursa transfer olması İçin..transfer günü de otelde yatıcam ertesi gğn dönücem..terslik olmazsa..bu arada sana hamilesin ve ikiz dedim ikisi de tuttu şimdi son kehanetim iki kız ve aşırı güzel olcaklar:)
Plan o..Benim kehanetlerim meşhurdur bitek kendime tutmaz..bu arada aklıma şimdi geldi rüya görmüştüm ya bana ısrarla korkma korkma bebekler tutundu demişlerdi ama korkma demişlerdi şimdi tutmadı belki ama çok korktum hiç olmayacak diye..korkmayacağım olacak Çünkü:) sen de iyi bak kızlara öpüyorumYaaaa biliyormusun içime benimde öyle doğuyor ama eşim bence 2 erkek diyor :)
Bakalım daha cinsiyete çok var kuzum.Yeterki sağlıkla gelsinler bizimki işin şakası:)
Ama kehanetin tutucakmı acaba şu an merak içindeyim.Aşırı güzel ve aşırı sağlıklı olsunlar inşallah :))
Mutlaka transfer sonrarı otelde kal.Ertesi gün de akşam dön,otelden durumu anlatıp izin iste.Biz saat 18.00 de çıkmıştık.Sağolsunlar destek oldular.
Umarım güzel haber alırız bize de teselli olur canım kendine iyi bak lütfen erkenden test yapmaMerhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...