Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yine sağolsun doğru konuştuğu için
Şansızlık diyelim
İnşallah budefa olucak
Sen her ihtimal yinede halile konuş ve işini garantiye al
Lütven dondurulmuş yumurta istemediyimi vurgula

Donasyonda senin yumurtan kullanılmadığı için ne amh nede fsh lazım
Bir tek rahmin güzel olsun içinde yapışıklık polip,miyom olmasın
Güzel kalınlaşsın ve triple olsun
Rahim filmim çekildi onda bir sıkıntı yok. Triple ne oluyor?

Rahim filmim çekildi onda bir sıkıntı yok. Triple ne oluyor?
Rahim kalınaşma süresinde 3 çizgili olması
Yani fonksiyonunda iyi olması
Hsg iyi olmasına sevindim
İnşallah ilk denemende evladına kavuşursun

Yine sağolsun doğru konuştuğu için
Şansızlık diyelim
İnşallah budefa olucak
Sen her ihtimal yinede halile konuş ve işini garantiye al
Lütven dondurulmuş yumurta istemediyimi vurgula
Canım tedavi aşamasında hep hemşirelerle muhattabiz doktorla anca Kıbrıs'ta görüşebiliyoruz,taze yumurta deniliyor ama bilmiyorum umarım öyledir

Canım tedavi aşamasında hep hemşirelerle muhattabiz doktorla anca Kıbrıs'ta görüşebiliyoruz,taze yumurta deniliyor ama bilmiyorum umarım öyledir
Yinede sen doktorla görüşmek istediyini söyle
Yinede hemşirelere vurgula
Hata açık de freş olsun taze olsun iki üç yere paylaşmasınada razıyım
Benim ilk halilde kimyasal oldu

Yinede sen doktorla görüşmek istediyini söyle
Yinede hemşirelere vurgula
Hata açık de freş olsun taze olsun iki üç yere paylaşmasınada razıyım
Benim ilk halilde kimyasal oldu
Söylerim csnım konuşmaya çalışırım ama sorduğumuzda zaten biz taze kullanıyoruz deniliyor,dondurulmuşlarla şans çokmu düşüyor csnım?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum test sonucu bekleyenler, tedavide olan arkadaşlar inşallah hepiniz çift çizgiyi görürsünüz en kısa zamanda. Sizinlede paylaşmak istedim dün ikizlerimizin kalbini dinledik sanırım yaşadığım en güzel anlardan bitanesiydi şuan sağlıkla ilerliyoruz sadece aşırı halsizim onun dışında bi sorunumuz yok şükür :) Allah isteyen herkese çifter çifter yaşatsın bu mutluluğu

Anladım canım zaten amh sonucu sonucu geldikten sonra donasyonu araştırmaya başladım. İnşallah 1-2 aya ben de deneyecem.
Canım merhaba..ben ne aşılama ne tüp denedim..amh düşük fsh yüksek..maddi manevi en mantıklısıydı donasyon...umarım ilkinde tutar bebeklerin seni şimdiden hayırlısı olsun canım

Allah bağışlasın canım,sağlıkla kucağına al inşallah,nerde yaptın tedavini paylaşabilirmisin

Kızlar merhaba benim hep fsh 5 Lh 4 tü yaşım 22 eşimden dolayı 2 defa donasyon denedik birinci kimyasal oldu ikinci tutmadı kafayı yemek üzereyim fsh 8 Lh 10 çıkmıştı 2. Tedavi zamanı 4 ay sonra test verdim fsh 7.5 Lh 17 çıktı kist görünmüyor ama adet oldum ayda 3 kere filan tedaviden sonra ondan mı yoksa ne olur bana fikir verin

Canım kaçıncı haftadasın?İlk kez mi dinlediniz:) Benimde cumartesi günü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…