- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Yok canım donasyonda hormonların bi önemi yok önemli olan rahminAklıma takılan hormonların değeri yüksekken donasyonun tutma şansını etkiler mi?
Yine sağolsun doğru konuştuğu içinCanım uzun bi hikaye benimki 15 yumurta toplanmıştı,13 ü döllendi ,2 embiryo transfer edildi 4 veya 6 donduruldu..Sonuç negativdi,kliniğe haber verdim yarım saat sonra Halil bey beni aradı,yurtdışından getirilen bi ilaçta sorun olmuş o ayki bütün transferler negatif oldu denildi..Bana hazır olduğunda gel sana ücretsiz yeni donörle yapacam dedi..Yani ne diyeceğimi bilemedim işte tekrardan yollara düşecez ..Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama bize böyle denildi
Rahim filmim çekildi onda bir sıkıntı yok. Triple ne oluyor?Donasyonda senin yumurtan kullanılmadığı için ne amh nede fsh lazım
Bir tek rahmin güzel olsun içinde yapışıklık polip,miyom olmasın
Güzel kalınlaşsın ve triple olsun
Rahim kalınaşma süresinde 3 çizgili olmasıRahim filmim çekildi onda bir sıkıntı yok. Triple ne oluyor?
Canım tedavi aşamasında hep hemşirelerle muhattabiz doktorla anca Kıbrıs'ta görüşebiliyoruz,taze yumurta deniliyor ama bilmiyorum umarım öyledirYine sağolsun doğru konuştuğu için
Şansızlık diyelim
İnşallah budefa olucak
Sen her ihtimal yinede halile konuş ve işini garantiye al
Lütven dondurulmuş yumurta istemediyimi vurgula
Merhaba yumurtanın olması değil kalitesi önemli ben dört defa yaptırdım amh düşükse maalesef olmuyor ama yinede sen bilirsinAslında umut değil de yumurtan varken deneyelim diyor.
İnşallah amin tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip olur inşallahRahim kalınaşma süresinde 3 çizgili olması
Yani fonksiyonunda iyi olması
Hsg iyi olmasına sevindim
İnşallah ilk denemende evladına kavuşursun
Anladım canım zaten amh sonucu sonucu geldikten sonra donasyonu araştırmaya başladım. İnşallah 1-2 aya ben de deneyecem.Merhaba yumurtanın olması değil kalitesi önemli ben dört defa yaptırdım amh düşükse maalesef olmuyor ama yinede sen bilirsin
Yinede sen doktorla görüşmek istediyini söyleCanım tedavi aşamasında hep hemşirelerle muhattabiz doktorla anca Kıbrıs'ta görüşebiliyoruz,taze yumurta deniliyor ama bilmiyorum umarım öyledir
Söylerim csnım konuşmaya çalışırım ama sorduğumuzda zaten biz taze kullanıyoruz deniliyor,dondurulmuşlarla şans çokmu düşüyor csnım?Yinede sen doktorla görüşmek istediyini söyle
Yinede hemşirelere vurgula
Hata açık de freş olsun taze olsun iki üç yere paylaşmasınada razıyım
Benim ilk halilde kimyasal oldu
Canım merhaba..ben ne aşılama ne tüp denedim..amh düşük fsh yüksek..maddi manevi en mantıklısıydı donasyon...umarım ilkinde tutar bebeklerin seni şimdiden hayırlısı olsun canımAnladım canım zaten amh sonucu sonucu geldikten sonra donasyonu araştırmaya başladım. İnşallah 1-2 aya ben de deneyecem.
Allah bağışlasın canım,sağlıkla kucağına al inşallah,nerde yaptın tedavini paylaşabilirmisinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum test sonucu bekleyenler, tedavide olan arkadaşlar inşallah hepiniz çift çizgiyi görürsünüz en kısa zamanda. Sizinlede paylaşmak istedim dün ikizlerimizin kalbini dinledik sanırım yaşadığım en güzel anlardan bitanesiydi şuan sağlıkla ilerliyoruz sadece aşırı halsizim onun dışında bi sorunumuz yok şükür :) Allah isteyen herkese çifter çifter yaşatsın bu mutluluğu
Insallah canim sen hangi merkezde denedin veya deneyeceksinCanım merhaba..ben ne aşılama ne tüp denedim..amh düşük fsh yüksek..maddi manevi en mantıklısıydı donasyon...umarım ilkinde tutar bebeklerin seni şimdiden hayırlısı olsun canım
Siz ne donasyonu yapıyorsunuzBen 25 yasindayim keske ilk evlendigimizde bilseydikte o zamanlar yaptirsaydik simdi bebisimiz 5 yasinda olurdu.
Allah kucağına almayı da nasip etsin anne dedikleri günleri gör inşallah Annane babaanne ol hep mutlu olAllah bağışlasın canım,sağlıkla kucağına al inşallah,nerde yaptın tedavini paylaşabilirmisin
Sizin fsh ve Lh kaçCanım merhaba..ben ne aşılama ne tüp denedim..amh düşük fsh yüksek..maddi manevi en mantıklısıydı donasyon...umarım ilkinde tutar bebeklerin seni şimdiden hayırlısı olsun canım
Canım kaçıncı haftadasın?İlk kez mi dinlediniz:) Benimde cumartesi günü inşallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum test sonucu bekleyenler, tedavide olan arkadaşlar inşallah hepiniz çift çizgiyi görürsünüz en kısa zamanda. Sizinlede paylaşmak istedim dün ikizlerimizin kalbini dinledik sanırım yaşadığım en güzel anlardan bitanesiydi şuan sağlıkla ilerliyoruz sadece aşırı halsizim onun dışında bi sorunumuz yok şükür :) Allah isteyen herkese çifter çifter yaşatsın bu mutluluğu