Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kaç yumurta alındı canım
Hepsi olgunmuydu yani M2?

4 yumurtadan 2 si büyüdü 1 i olgunlaştı sadece
Sana abla tavsiyem biraz vucudunu dinlendir
Hem madi hem manevi hazırlan ve yumurta donasyonuna git
İnan en genç arkadaşımız geçen ay ikizlerine kavuştu yumurta donasyonuyla
Yaşıda 23

Ama yumurta olsada işe yaramazki bu hormon değerinle
Hiç takviyelerle yumurta kalitesini artırma yaptınmı
Evet ilaç tedavisi de vardı. İnan o kadar karışık ki kafam 4 doktorla görüştüm. 1 i değerlerini düzeltmeden tedaviye başlayamayız dedi. 2 si tüp bebek dedi.1 i hiç umut yok dedi. Ben de galiba küçük bir ihtimal de olsa tüp bebek denemek istedim.

Sana abla tavsiyem biraz vucudunu dinlendir
Hem madi hem manevi hazırlan ve yumurta donasyonuna git
İnan en genç arkadaşımız geçen ay ikizlerine kavuştu yumurta donasyonuyla
Yaşıda 23
Çok sağol düşüncelerin benim için önemli burdaki herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun senden. Ben de şu an kendimi toparlamak istiyorum. Tekrar tedavi olup negatif olursa yıkılmak istemiyorum.

İyi yaptın arkadaşım
Hiç değilse vicdanen rahat etin denedin olmadı kendi yumurtanla
Ben 37 yaşımdan başladım ama amh 1.2 ve fsh 3-5 yani antral folliküllerimde vardı
11 defa kendi yumurtamla denedim
Ama keşke erkenden donasyona başlasaydım
İnan bebek işini nakadar erken hall etsen bir okadar iyi

katılıyorum kesinlikle hem o duyguyu erken yaşamak güzel olur hem de çevre baskısı biter.

Canım hiç zaman kaybetme Fsh çok yüksek,iyice araştırıp içine sinen merkezde donasyon tedavisi yaptır,o yumurtaların döllenmemesi nasıl birşeydir çok iyi bilirim,az ağlamadım klinik kapılarında,kendini hiç yıpratma toparlan donasyona git derim..

Evet canım yumurta donasyonu,kendi yumurtam yeterince var ama işe yaramıyorlar,Hitte 2. Denemem olacak canım,inşallah son olur
İnşallah kuzum
İkinciyse demek dondurulmuş var
Kaç tane?
Embriyoların kalitesini hatırlıyormusun?
İlk denemen hiçmi tutmadı?
Ne dedi hit

Aklıma takılan hormonların değeri yüksekken donasyonun tutma şansını etkiler mi?

İnşallah kuzum
İkinciyse demek dondurulmuş var
Kaç tane?
Embriyoların kalitesini hatırlıyormusun?
İlk denemen hiçmi tutmadı?
Ne dedi hit
Canım uzun bi hikaye benimki 15 yumurta toplanmıştı,13 ü döllendi ,2 embiryo transfer edildi 4 veya 6 donduruldu..Sonuç negativdi,kliniğe haber verdim yarım saat sonra Halil bey beni aradı,yurtdışından getirilen bi ilaçta sorun olmuş o ayki bütün transferler negatif oldu denildi..Bana hazır olduğunda gel sana ücretsiz yeni donörle yapacam dedi..Yani ne diyeceğimi bilemedim işte tekrardan yollara düşecez ..Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama bize böyle denildi

Aklıma takılan hormonların değeri yüksekken donasyonun tutma şansını etkiler mi?
Donasyonda senin yumurtan kullanılmadığı için ne amh nede fsh lazım
Bir tek rahmin güzel olsun içinde yapışıklık polip,miyom olmasın
Güzel kalınlaşsın ve triple olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…