Hayırlı olsun arkadaşım .değerlerin çok güzel benim 12.gün 1400 kusurlerdeydi. Ama tek gebelik.insallah sağlıklı bir şekilde devam.eder annesini bunaltmadan kuzu yada kuzucuklar:)Kızlar geldi sonuç;
12.gün :166.10
14.gün :444.20
18.gün :2898
:)
İnşallah cnm tek temennim o :) saglıkla devamı gelsin :) sen ne kadarlık oldun?Hayırlı olsun arkadaşım .değerlerin çok güzel benim 12.gün 1400 kusurlerdeydi. Ama tek gebelik.insallah sağlıklı bir şekilde devam.eder annesini bunaltmadan kuzu yada kuzucuklar:)
Allah yardimcin olsun canim ins.tedavin mutlu sona ulasir benimde 5 gunum ignelere devam sali kontrol var bakalim bugun baktilar gayet iyi dediCanım azospermin asilamayacak bir gerçek olduğunu yıllar önce anladık anladıkta donasyon yolu da çok mesakatliymis. İlkinde gebelik gerçekleşti ama kalp atışı olmayınca maalesef sonlandırıldı .hala uğraşıyorum .vücudum dışardan takviye hiçbirşeyi kabul etmiyor dengem allak bullak uygun zamanı bekliyorum aylardır canım
Ayyyy cokkk sevindim mahsallahKızlar geldi sonuç;
12.gün :166.10
14.gün :444.20
18.gün :2898
:)
Bana transferden 8 gün önce yasakladılarYaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu
sperm alınacağı gün 3-4 günlük perhiz dediler ama transferden önce için bişey demediler banaYaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu
canım benim pazartesi günü transferim var ve hiç öyle bişey söylemediler ?Yaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu
1 ay 2 ay bile kendinizi tutsanız ne olacak yahu.Yaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu
Ecem bu konu gorecelidir doktordan doktora degisiyor, sen doktorun en diyorsa o sekilde devam et, arti cinsel iliskiye girdigini doktor anlayabiliyor, sonrasinda problem yasama. Bu arada sen yurt disinda deniyorsun degil mi? Kibris da degilsin sanirim.Yaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu
Bende anlamıyorum :)1 ay 2 ay bile kendinizi tutsanız ne olacak yahu.
Benim algılamam mümkün değil bu ruh halini
Onu da yanlış buluyor doktorlarBende anlamıyorum :)
Ben 9 ay yapmam bişey sanırım o derece.
Evet canim yurtdisindayim bende oyle dusunuyorum doktor nederse onu uygulucam bugun kontrolum vardi sukur simdilik bi problem yok sag taraf az dedi ama sol taraf gayet iyi dedi ins.bi problem cikmazEcem bu konu gorecelidir doktordan doktora degisiyor, sen doktorun en diyorsa o sekilde devam et, arti cinsel iliskiye girdigini doktor anlayabiliyor, sonrasinda problem yasama. Bu arada sen yurt disinda deniyorsun degil mi? Kibris da degilsin sanirim.
Ay bilmiyorum ama hamilelikte ben şuan öyle hissetmiyorum :)Onu da yanlış buluyor doktorlar
Bebek anne ve babanın bağını hissetmeli çünkü
Doktor bir sakınca gormemisse cinsel ilişkiyi öneriyorlar hatta
Canim sadece merakimdan sordum doktoruma yapcamdan degil yani merak etme:)1 ay 2 ay bile kendinizi tutsanız ne olacak yahu.
Benim algılamam mümkün değil bu ruh halini
beni ilgilendirmiyo arkadaşım :)Canim sadece merakimdan sordum doktoruma yapcamdan degil yani merak etme:)
Kendi yumurtanlami deniyorsun canim birde hangi merkez di seninkisi?Evet canim yurtdisindayim bende oyle dusunuyorum doktor nederse onu uygulucam bugun kontrolum vardi sukur simdilik bi problem yok sag taraf az dedi ama sol taraf gayet iyi dedi ins.bi problem cikmaz
Ben doğum yaptim:) bebeğim kızım 4 aylikİnşallah cnm tek temennim o :) saglıkla devamı gelsin :) sen ne kadarlık oldun?
Ilk 3 ay hamilelikte ve son 3 ay doğuma kala yasak.arada yaparsanız sizin bileceginjz birsey:)ama.ben hamileliğimde hıc yapmadım garanticiyim birazYaaa aklima birsey takildi kizlar bugun 5 ignemi vurcam doktoruma sordum cinsel iliski yasakmi yide hayir dedi transfere 5 gun kala yasaklaniyor dedi sizce bu dogrumu