- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
Canım evet benim kafa çorba oldu iyice :) Allah bağışlasın cnm :)Ben doğum yaptim:) bebeğim kızım 4 aylik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evet benim kafa çorba oldu iyice :) Allah bağışlasın cnm :)Ben doğum yaptim:) bebeğim kızım 4 aylik
Ama esinle aran sogur öyle diyorlar hem rahminckalinlasmasina etkisi oluyorAy bilmiyorum ama hamilelikte ben şuan öyle hissetmiyorum :)
Ay yok cnm soğumaz bişey olmaz :) oda riske atmak istemez :) biz böyle iyiyiz şuan :)Ama esinle aran sogur öyle diyorlar hem rahminckalinlasmasina etkisi oluyor
İlişki normal hamilelikte önemli
Tabiiki doktorun söyledikleri önemli canim
Sen öyle diyorsan sorun yok canımAy yok cnm soğumaz bişey olmaz :) oda riske atmak istemez :) biz böyle iyiyiz şuan :)
Tabiki ilgilendirmiyor arkadasim herkesin kendi mahremi farkindaysan ben ilişkiye gircem diye yazmadim aldin nereye götürdün lafi sadece doktoruma sordum ve burada paylasmak istedim biraz saçma geldigi icinbeni ilgilendirmiyo arkadaşım :)
Ama bu formu milyonlarca insan okuyo , onları ingilendiriyormudur senin dört duvar arasında ki mahremin onu bilmem.
Evet canim kendi yumurtamla deniyorum amh cok iyi cikti yasima gore doktor bi sikinti olmaz dedi ins.oylede olur benim merkez almanyaaKendi yumurtanlami deniyorsun canim birde hangi merkez di seninkisi?
Kesin ikiz çok şükürKızlar geldi sonuç;
12.gün :166.10
14.gün :444.20
18.gün :2898
:)
Zazacım bugün kontrol var ve 6.hafta tam.Kalp atışıda duyulurmu ki ?Kesin ikiz çok şükür
Maşallah
Allah nazardan korusun kuzum
Amerika da yapılan bir araştırmada transferden sonra anne adayındaki embiyonun sperm sayesinde vucuda uyum sağlaması söz konusunda yardımcı olabildiği şeklinde bi takım veriler okumustum.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bazı doktorlar bu tezi mantıklı bulurken bazı doktorlar savunmuyor.Tabiki ilgilendirmiyor arkadasim herkesin kendi mahremi farkindaysan ben ilişkiye gircem diye yazmadim aldin nereye götürdün lafi sadece doktoruma sordum ve burada paylasmak istedim biraz saçma geldigi icin
Kalp atışı için erken kuzumZazacım bugün kontrol var ve 6.hafta tam.Kalp atışıda duyulurmu ki ?
Canım ne olur bir kez dene..Kendini hemen bırakma.Allah büyük.Herşeyin hayırlısı diyorum hep.Çok ümitliydikBelki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Canım bukadar üzme kendini nolurBelki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
8. Gün olması gerekiyor dimi bence üzülmek için erken çok kez 10. Gün değer 0.2 iken 12. Gün yükseldiğini gördüm ben senden daha çok umutuyum canım hakkında hayırlısıBelki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Çok üzüldüm. Maalesef hiçbir cümlenin seni teselli edemeyeceğinin farkındayım Hele işin içine para mevzusu girince sana nasıl hadi bir daha dene diyebilirim ki. Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah pzartesi bir umut değer yükselmiş olur. İnşallah Allah maddi olarak yoluna bir kapı açar ve tekrar deneme gücünü verir.Belki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Allahın bu gününe çok şükürBelki şimdi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum arkadaşımın haberinden sonra ama biz kontrole gittik kesemiz için.
İki kesemiz var kızlar
Şuan herşey sağlıklı görünüyor maşallah
Haftaya kalp atışına gidicez.
Tüm arkadaşlarıma nasip olsun
Daha test gününe varmış,belki geç tutunmuşlardır,12. Gün tekrarla testini canım,olmasada hayırlısı olsun inşallah,ben geçen sene negativ aldığımda artık hiç bir güç bana tekrardan bu tedaviye yaptıramaz dedim,bitmişti benim için,ama bak tekrardan başladım tedaviye..Üzül,ağla ama kendine kahretmeBelki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Çok sevindim canım inşallah güle güle kucağınada alırsın,maşallahBelki şimdi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum arkadaşımın haberinden sonra ama biz kontrole gittik kesemiz için.
İki kesemiz var kızlar
Şuan herşey sağlıklı görünüyor maşallah
Haftaya kalp atışına gidicez.
Tüm arkadaşlarıma nasip olsun
Çok ama çok teşekkür ederim canım benimAllahın bu gününe çok şükür
Maşallah olsun kuzum
Rabbim o iki miniklerine kucağına almaya nasip etsin
Uzun ömürler versin size onların güzel günlerini görmeye
Kuzum bizimçinde dua et
Çok sevindim adına