Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yarın yedinci gün doktor pazartesi gel dedi 10. Gün oluyor :)
Haydi o zaman güzel olsun herşey :) bende şimdi kan verdim bakalım.baya artmış olması lazım ,inşallah güzel çıkar.16.gün yaptırmadım direk 18.gün yaptırdım yarın da doktor randevum var.inşallah keseyi görürüz

çoğul mu tek mi şimdi belli our..en azından fikir olur..ay hemen yaz güzel haberi çok merak ettim:)

Evet oyleymis bende bugün dr beye gönderdim sonuclarimi istediğim zaman tedaviye baslayabilirmisim

Ama tanıştığın donörün başka yumurta ya da sperm bağışı yapıp yapmadığını hiç bilemezsin.Aynı merkeze vermese bile başka merkezlere yeniden bağış yapabilir.Yani bu bir kıstas değil bence...
Kardeş konusuna girdiğin için yazmak durumunda kaldım.

canım güzel haberini bekliyorum inşallah sağlıklı güzel devam etsin

değerin yüksek çıkmış,ikiz olma olasılığı yüksek,ama saglikli olsun tek olsun yeterki eve bebek gelsin.Ben olsaydım bugün vajinal usg girerdim,kesinlikle gözükür kese veya keserler.tekrar hayirli olsun.
Canımm tek temennimiz zaten sağlıklı olması.Yoksa hiç önemli değil tek ,ikiz.Sağlıkla gelsin yeter.Yarın randevum.Herşeyi acele ile yapmak istemiyorum:)

Canım ben kıbrısta hit de.ilk denememde ikizlerime hamile kalmıştım.ancak erken doğum yapmıştım.sonra dondurulmuslarla denedik kimyasal oldu.ucuncu sefer yeni bir donorle denedim.simdi kızım 4 aylik:)
Merhaba canım masallah senın adına cok sevındım ınsallah yavrunla beraber cok guzel bır hayatınız olur rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah...

Insallah hersey umdugun gıbı gıder canım benım rabbım yardımcın olsun sen nerden gıdıceksın ukraynaya 12 derken ? Ukraynada hangı hastane kımınle gorustun ordan ? Bana ozelden yazabılırmısın canım...

Reactions: cal
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…