Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Günaydınlar. Kızlar zaman buldukça yazmaya çalışacam gözlemlerimi. Çalışanlar ilgiliydiler. Telefonda görüştüklerim tek tek yanımıza geldiler kendilerini tanıttılar. İlgi abartılı derecede değildi, zaten öyle olsaydı rahatsız olurdum. Hemen şüphelenmeye başlardım, neden acaba, yoksa birşeyleri ürtbas etmeyemi çalışıyorlarmı diye. Dr. Murat bey çok sakin, güleryüzlü, işini iyi yapan doktor olduğu belli. Sorularıma net cevaplar alabildim.

Hayırlı olsun..Ben Gnolifeda yaptırdım transferi tavsiye ediyorum mutlaka bi görüşün
Merhaba arkadsım tabıkıde senın tavsıyelerın benım ıcın cok onemlı bana ulasabılecegım ve bılgı alabılecgım numara veya ınternet adresı verebılırsen bana ıyılık yaparsın benım ıcın nekadar farklı yer ıle ırtıbata gecersem okadar ıyı olur sımdıden cok tesekkur ederım canım..

Merhaba anım cok uzuldum senın adına pekı her ıkı denemende aynı yerdemı oldu ne dedı doktorun sebep soledımı olumsuz olmasının ? baska bır yer baktın mı kıbrıs dısında gorusme yaptın mı en azından benım duydugum baska ulkede basarı oranı yuksek denılıyor ben daha dun konustum ukraynadakı bır kılınık ıle ve kendılerıne cok guvenıyorlar sende arastır derım bu yerlerın ınternet sıtelerı var orda sana yapılan tedavı ve test sonuclarını paylasıp onlardan bılgı alabılırsın rabbım yardımcın olsun bende olumsuzluk yasama olasılıgını azaltmak ıcın ınce eleyıp sık dokuyorum yaptırıcagım yer konusunda...

kuzum dondurulmuş kalıyormu tedavide
ve onlara ilave para veriliyormu onlarıda öğren
Merhaba canım tabıkıde ogrenırım ıstersen sanada ulasabılecegın ve bılgı alabılecegın ınt. adresı verebılırım kendı durumunu ve test sonuclarını orda yetkılıler ıle paylasıp daha saglıklı bılgı alabılırsın

Günaydın hayırlı olsun benimde yarın transferim olacak sabah gidip akşam döneceğiz

Canım herşey güzel olucak.İyi düşün iyi olsun
Yıllarca secret serilerini okudum.Kodlamalar var.Keşke okumayan varsa alıp okusa.Tabi ki inanıyorsanız:)
Canım herşey güzel olucak.İyi düşün iyi olsun
Yıllarca secret serilerini okudum.Kodlamalar var.Keşke okumayan varsa alıp okusa.Tabi ki inanıyorsanız:)
İnşallah canım,bugün ilaçlara başladım bu sefer olacsk inşallah..Okumayı çok isterdim acaba internetten bulsbilirmiyim

İnşallah canım,ben ikinizinde burdan herhangi bi kliniğin propagandasını yaptığını görmedim,aşama,aşama tedaviler paylaşılıyor birbirimize yardımcı oluyoruz,boşverin csnım,inşallah bize güzel haberlerinizi verirsin

kızlar az önce rahim filmi çektirdim dr çekerken tüpleriniz kapalı dedi donasyon için önem arz ediyo mu bilgisi olan var mı saat 2 de sonuç için görüşmeye gideceğim ama merakımdan duramadım gitmeden size sorim dedim

bristish ve hitte denedik.Rahim de de eşimin sperminde de sorun yok.Ama resmen yıkıldık 2 kez negatif olunca maddi manevi yıkıldık
birşey merak ettim 2 defa denedik demişsiniz hiç dondurulmuşunuz kalmadı mı
hitte genelde 3 defa deneyecek kadar embriyo oluşuyor bahçeciyi bilmiyorum ama

tüplerin kapalı olması gayet iyi bir şey tüp bebek tedavisinde
yani tüplerde sıvı birikimi olamaz biliyorsun o sıvı embriyoları öldürüyor

Canım benim doktorum önemi yok çünkü rahme yerleştirilicek bebek Tüpten geçmicek yani dedi.Ben ne rahim filmi ne de başka film yaptırdım.

Az kaldı cuma test yapıcam ben:))hepimizin iyi haberleri olsun inşallah :)

Zamanında sevgili Zaza ile ukranyayı çok araştırdık.
Ve şu sonuca vardık
_ Bir ülke Ekonomik açıdan kötü durumda ise teknolojik altyapısı ne kadar iyi olabilir !
Dünyada ukranyanın ekonomisi bilinirken ne kadar tercih edilir ki. Ve tercih edilme ne kadar düşerse ise onların pratikde tecrübesi de o aynı oranda düşer
ispanyanın bu konuda en iyilerden biri olduğu biliniyor.çünki ekonomik olarak güçlü olan, teknolojik olarak güçlüdür.
Ukranyanın malesef ki maddi durumu ülkemize çalışmak için (!) gelen güzel kadınlarından belli.

gürcistan,ukrancanın ekonomisine kıyasla kıbrısın ki daha iyi.Ama ispanyanın cok daha iyi. Vize sorunundan dolayı ispanyayı tercih edemeyen türklerin ulaşabileceği en iyi seçenek kıbrıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…