- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
cnim kese ve kalp atsi için kaçıncı haftada seni cagiracaklar?Umurumdamı asla değil :)
Yazsın iftiralarını Allahım yukardan görüyor.Daha da bişey demem ..
Sende canını sıkma böyle insanlar maalesef var,önemli olan iyi insan olabilmek...
inşallah güzel ve devamı olan sonucun olsunAz önce bahçeci embriyoloji bölümünden mesaj attılar, 12 adet yumurtanın bugün 3. Günü ve bölünmeye devam ediyor Perşembe günü transferinizde detaylı bilgi vereceğiz yazmışlarAllah ım inşallah hayırlısıyla bu sefer olur inşallah
Doktorunuz kimdi acaba?Murat bey mi?inşallah güzel ve devamı olan sonucun olsun
Tatlım valla cumartesi için randevu alıcam ...Maalesef ki Ankarada bir doktor bulmam gerekicek.Zaza sağolsun önerdi .Ona gidicem bakalım.1000 i geçince beta hcg kese görünürmüş.O yüzden cuma son kez kan testi yaptırıcam duruma göre 1000 i geçer o zaman diye düşünüyorum ve cumartesi giderim :)cnim kese ve kalp atsi için kaçıncı haftada seni cagiracaklar?
bristish ve hitte denedik.Rahim de de eşimin sperminde de sorun yok.Ama resmen yıkıldık 2 kez negatif olunca maddi manevi yıkıldıkçok geçmiş olsun üzme kendini
ukraynadadamı negativ yaşadın?
rahimde bir sorun yok inşallah?
eşinin spermogramı nasıl
Cnim hayırlısıyla İNŞALLAH saglikli bi gebelik gecirirsin,hep yüzü gülsün..Tatlım valla cumartesi için randevu alıcam ...Maalesef ki Ankarada bir doktor bulmam gerekicek.Zaza sağolsun önerdi .Ona gidicem bakalım.1000 i geçince beta hcg kese görünürmüş.O yüzden cuma son kez kan testi yaptırıcam duruma göre 1000 i geçer o zaman diye düşünüyorum ve cumartesi giderim :)
Kalp atışı da o zaman belli olur doktor ne derse gün verir ona göre de inşallah gideriz kuzum :)
Canım hepimizin inşallah...Cnim hayırlısıyla İNŞALLAH saglikli bi gebelik gecirirsin,hep yüzü gülsün..
Arkadaşım bende az şeyler yaşamadımDoktorunuz kimdi acaba?Murat bey mi?
çok geçmiş olsun üzülmebristish ve hitte denedik.Rahim de de eşimin sperminde de sorun yok.Ama resmen yıkıldık 2 kez negatif olunca maddi manevi yıkıldık
her şey güzel başladı ve güzelde devam edecek kuzum inşallahTatlım valla cumartesi için randevu alıcam ...Maalesef ki Ankarada bir doktor bulmam gerekicek.Zaza sağolsun önerdi .Ona gidicem bakalım.1000 i geçince beta hcg kese görünürmüş.O yüzden cuma son kez kan testi yaptırıcam duruma göre 1000 i geçer o zaman diye düşünüyorum ve cumartesi giderim :)
Kalp atışı da o zaman belli olur doktor ne derse gün verir ona göre de inşallah gideriz kuzum :)
Çok geçmiş olsun.Murat beyin enerjisi çok güzeldi naif biri.Sonuç negatif ve daha sonra görüşmedik.Hitte bize çok umut verdi.sonuç negatif .Rahim ince embriyo kalitesiz dedi.Türkiye de bu şekilde transfer iptal ediliyor.Bilemiyorum Doktorum ne kadar güvenilir önümüzdeki günlerde göreceğiz.çok geçmiş olsun üzülme
doktorlar ne dedi
benim ilk hitte kimyasal gebelik 3 negativim oldu
bahçecide ilk denemem tuttu ama malesef düştü
Canım ayaklarım benimde buz oluyordu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)Bu arada ben bugün buradaki doktoruma gittim ilaçları yaZdı tekrar..6 Haziran’ı bekleyemem dedim pazartesi gel dedi yani 4 haziran...bel ağrısı devam kasık ağrısı bugün Yok..bi de ayaklarım buz gibi bilmiyorum Alakalı mı?bi de uyumalara doyamadım işe başlıyacsğım iki gün sonra aşırı yoğun işim bakalım nasıl olacak
Ayyy ayaklarının buz olduğunu kaçırmışım hafi inşalalh allahım nolursun yaCanım ayaklarım benimde buz oluyorsu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)
Doktor demek 4 ünde bakıcak.Kızzz az kaldı hadii inşallah :)
ay allahım inşallahCanım ayaklarım benimde buz oluyorsu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)
Doktor demek 4 ünde bakıcak.Kızzz az kaldı hadii inşallah :)
İnşallah inşallahh.Bende uyku yoktu ama başta.Uykum daha yeni 2 gündür var.Sabah uyanınca kafam kalkmıyorAyyy ayaklarının buz olduğunu kaçırmışım hafi inşalalh allahım nolursun ya
ay allahım inşallah
Ben oğlumda hep uyudum :)) bugün oğlumun 15.doğumgünü..Allah’ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın o kokuyu size de nasip etsin bana da ve tüm isteyenlere de bir kere daha nasip etsin..aminİnşallah inşallahh.Bende uyku yoktu ama başta.Uykum daha yeni 2 gündür var.Sabah uyanınca kafam kalkmıyorjeli yaparken bile uyur uyanığım.
Aminn canım sana da 2. Kez anne olmak nasip olsun inşallah.Kişiden kişiye değişiyor bak belirtiler :)Ben oğlumda hep uyudum :)) bugün oğlumun 15.doğumgünü..Allah’ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın o kokuyu size de nasip etsin bana da ve tüm isteyenlere de bir kere daha nasip etsin..amin
geçen gebeliğimi öğrenmeden önce benimde ayaklarım üşüyorduBu arada ben bugün buradaki doktoruma gittim ilaçları yaZdı tekrar..6 Haziran’ı bekleyemem dedim pazartesi gel dedi yani 4 haziran...bel ağrısı devam kasık ağrısı bugün Yok..bi de ayaklarım buz gibi bilmiyorum Alakalı mı?bi de uyumalara doyamadım işe başlıyacsğım iki gün sonra aşırı yoğun işim bakalım nasıl olacak
Çok sağol Teyzesi :)Aminn canım sana da 2. Kez anne olmak nasip olsun inşallah.Kişiden kişiye değişiyor bak belirtiler :)
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun :)
geçen gebeliğimi öğrenmeden önce benimde ayaklarım üşüyordu