Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok geçmiş olsun.Murat beyin enerjisi çok güzeldi naif biri.Sonuç negatif ve daha sonra görüşmedik.Hitte bize çok umut verdi.sonuç negatif .Rahim ince embriyo kalitesiz dedi.Türkiye de bu şekilde transfer iptal ediliyor.Bilemiyorum Doktorum ne kadar güvenilir önümüzdeki günlerde göreceğiz.
rahim inceyi boş ver zaten halilde herkesin rahimi ince
ama embriyo kötüyse neden transferi yaptı
senin yumurta donasyonumu

Slm kızlar bende dün adet oldum,bugün kan tahlili yapıldı,yarın sonuca göre inşallah tedaviye başlıyorum,bu sefer olacak inşallah ☺️Tartışan arkadaşlar olmuş,arkadaş Hitte yapıp negativ almış galiba,bende orda yapacam biliyorsunuz..Kimse bana %100 tutar demedi,şansınız yüksek denildi ama olmadı,eksiklikleri çok olabilir iletişim konusunda ama beklentilerimi düşük tutuyorum
artık..Merkezlerimize güvenmek zorundayız,artık çoğu şey onların vicdanına kalmış...Size Ankara'da bi tüp bebek merkezinde yaşadıklarımı anlatsam,haber olur gazetelere..Yani eğerki bi art niyet varsa bu heryerde yapılıyor..Ben Burdaki her arkadaşımında gerçek olduğuna inanıyorum,inanmak istiyorum,çünkü yorumları benim için çok değerli..Hepinizin güzel dualarını bekliyorum ,bitecek inşallah hasretim rabbim

Slm kızlar bende dün adet oldum,bugün kan tahlili yapıldı,yarın sonuca göre inşallah tedaviye başlıyorum,bu sefer olacak inşallah ☺️Tartışan arkadaşlar olmuş,arkadaş Hitte yapıp negativ almış galiba,bende orda yapacam biliyorsunuz..Kimse bana %100 tutar demedi,şansınız yüksek denildi ama olmadı,eksiklikleri çok olabilir iletişim konusunda ama beklentilerimi düşük tutuyorum
artık..Merkezlerimize güvenmek zorundayız,artık çoğu şey onların vicdanına kalmış...Size Ankara'da bi tüp bebek merkezinde yaşadıklarımı anlatsam,haber olur gazetelere..Yani eğerki bi art niyet varsa bu heryerde yapılıyor..Ben Burdaki her arkadaşımında gerçek olduğuna inanıyorum,inanmak istiyorum,çünkü yorumları benim için çok değerli..Hepinizin güzel dualarını bekliyorum ,bitecek inşallah hasretim rabbim

Canım allah yardımcın olsun umarım hiç sorunsuz bebeklerine kavuşursun..herkes yaralı..herkesin buraya geldiğine ve yazdığına göre bir öyküsü var..o arkaşdaşımızın sahte olmakla suçladığı bi ben bi de yaşamayananlamz var..O an ikimiz müsaittik ve ona çok olumlu güzel cevaplar yazdık ama sanırım iyi hissetmiyor yine de canı sağılsun..Allah yukarda..herkesin yazdıkları ortada..neyse benim dördüncü günüm transferden sonra..bir an önce öğrenmek için can atıyorum..ilk günden beri pozitif düşündüm yine de öyleyim..karnımı seviyorum sıkı tutun beni diyorum onlara...:KK66:herşey güzel olacak size de şindiden bol şans dua edicem..:)

haliyle kıbrısın veya bu işlemi yapan başka kliniklerin de bu hoşlarına gitmiyor Allahtan hayırlısı ama en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum donörü tanımamızın
Evet, benim dinledigim donor hikayelerinde, yabanci donorler youtube da, internet sitelerinde vs paylasiyorlar yasadiklarini, onlarinda boyle bizim gibi forum siteleri var, amerikali donorler ozellikle, yasal orada, ve hepsi en az 27 yumurta bagislamis. hic 14 - 15 toplanana rastlamadim.

Hanımefendi ben zaten onlar öyle diyor demedim!!!Kendi görüşlerimi yazdım!!!
Bu ünlemlerinizi anlayamadım??
Yardımcı olmak için yazıyorum siz bana hesap soruyorsunuz..
İyimisiniz siz ?
Bu şekilde cevap vericeksiniz burdan kendinize ne yardım ne de destek bulursunuz
Biseyi aciga kavusturalim oncellikle. arkadaslar kibrista ki merkezler kisirlik tedavi merkezi degiller, tup bebek proseduru, yumurta donasyonu uzerine calisan merkezler. yumurta donasyonunu size kendi jinekoloji kisirlik uzerene calisan uzmaniniz tavsiye etmistir zaten. Bu noktaya kadar sizin hamilelikte neden tutunmadigi asagi yukari arastirilmistir. Degilse de bu konuyla ilgili arastirmalari, hamilelige uygunlugunuzu zaten ic hastaliklari, kalb, metabolizma uzmanlari da incelemesi gerekir.
yani kibrisa giderken hicbir engelinizin olmaadigi dusunulur yumurta rezervinin azligindan baska.

Canım allah yardımcın olsun umarım hiç sorunsuz bebeklerine kavuşursun..herkes yaralı..herkesin buraya geldiğine ve yazdığına göre bir öyküsü var..o arkaşdaşımızın sahte olmakla suçladığı bi ben bi de yaşamayananlamz var..O an ikimiz müsaittik ve ona çok olumlu güzel cevaplar yazdık ama sanırım iyi hissetmiyor yine de canı sağılsun..Allah yukarda..herkesin yazdıkları ortada..neyse benim dördüncü günüm transferden sonra..bir an önce öğrenmek için can atıyorum..ilk günden beri pozitif düşündüm yine de öyleyim..karnımı seviyorum sıkı tutun beni diyorum onlara...:KK66:herşey güzel olacak size de şindiden bol şans dua edicem..:)
Gùzel haberi sabirsizlikla bekliyorum canim Allah gònlùne gore versin

Biseyi aciga kavusturalim oncellikle. arkadaslar kibrista ki merkezler kisirlik tedavi merkezi degiller, tup bebek proseduru, yumurta donasyonu uzerine calisan merkezler. yumurta donasyonunu size kendi jinekoloji kisirlik uzerene calisan uzmaniniz tavsiye etmistir zaten. Bu noktaya kadar sizin hamilelikte neden tutunmadigi asagi yukari arastirilmistir. Degilse de bu konuyla ilgili arastirmalari, hamilelige uygunlugunuzu zaten ic hastaliklari, kalb, metabolizma uzmanlari da incelemesi gerekir.
yani kibrisa giderken hicbir engelinizin olmaadigi dusunulur yumurta rezervinin azligindan baska.
Beni eklemişsin ama anlamadım cevabını...

Canımm sen aynı konudamısın allahaşkına.Bırak çeneni yormaya değmez.
Bende karnımı seviyordum ve konuşuyordum hep.Hala da öyle yapıyorum:) şarkı falanda söylüyorum göbüşe:)

Canım herşey güzel olucak.İyi düşün iyi olsun:KK66:
Yıllarca secret serilerini okudum.Kodlamalar var.Keşke okumayan varsa alıp okusa.Tabi ki inanıyorsanız:)

Kizlar birsey sorcam bu havuc suyu yumurtalara ve tutunmaya iyi geliyor diye hatirliyorum bugun 2ci ignrmi vuruldum cuma kontrol var icsemmiki havuc suyu bilgisi olan varmi yada baska birsey varmi yemem gereken

Kizlar birsey sorcam bu havuc suyu yumurtalara ve tutunmaya iyi geliyor diye hatirliyorum bugun 2ci ignrmi vuruldum cuma kontrol var icsemmiki havuc suyu bilgisi olan varmi yada baska birsey varmi yemem gereken
Ben transferden önce 3 gün ,transfer günü gitmeden ,gelince ve sonraki 3 gün içtim hep canım .Ekstra bol bol su içiyorum halen günde 2 litre.Çok şükür kabızlıkta yaşamıyorum.

Ben transferden önce 3 gün ,transfer günü gitmeden ,gelince ve sonraki 3 gün içtim hep canım .Ekstra bol bol su içiyorum halen günde 2 litre.Çok şükür kabızlıkta yaşamıyorum.
Şükür suyu bende cok iciyorum artik herseyden korkar oldum simdi baslasam hergun bi bardak havuc suyu icsem bi zarari olurmuki transfere kadar bir yerde okumustum nar suyu mesala zarar veriyormus galiba

Sevgili M Marijano , eggdonationfriends den Elisabeth ile gorustum, o araci olup arastirdi benim icin, nedenine gelince hic bir fikrim yok, bahceli 7100 euro istiyor eger donor un bebeklik fotografini gormek istersen, ve yabanci hasta olmalisin. bahceliden ayni sekilde turk hasta olarak basvurdum asla resim goremezsiniz denildi bana. gynolife' a da yabanci hasta olarak basvurdum yani international, esim yabanci benim, resim gorebilir miyim dedim, o da geri donmedi bana. Yani cevap vermeyecek belli 6 gun oldu. Yani arkadasim dedigin gibi bu cifte standardi hic anlamis degilim inan bende.

eggdonationfriends de ki koordinator elisabeth de bana eger resim gormek istediginde,donor e sorup, cocukluk resmi isteniyormus, donor razi olursa, gonsteriliyormus, benim kanimca bunla ugrasmak istemiyorlar, ugrasirlarsa da fazla para aliyorlar anladigim kadariyla. ama su geliyor akla, e zaman cocukluk resmini gostermek yasal hakkimiz fakat isin icinde donor yumurtalarini paylastirma sozkonuysa ve olur ki iki anne adayi da ayni donor den yumurta aldiklarini ogrenirlerse, resim olunca elde, sorun cikar diye heralde, baska ne olabilir ki aklima gelmiyor.
eggdonationfriends e bak, gyno,dunya,bahceci hepsinin reklami var, kendileri giriyorlar bilgileri, ama yabanci hastalar icin, ingilizce, ve hepsinde donor un cocukluk resmini gosterilebilir yaziyor. bir tek dunya ya da dogus tu sanirim o haric, onlar hayir demis, ama gerisi evet gosterilir yaziyor. ben zaten burdan yola cikarak sordum, ve evet bahceli de ki kordinator evet gorebilirsiniz dedi. ama tabii yabanci hasta olarak, ingilizce konusarak sordum, tuhaf yani.

Sevgili D dizara yazdıklarını okudum.resmen dehşete düştüm.hemen ben de baktım.dediğin gibi ingilizce bilgilendirmelerinde bu opsiyon var.hatta peşine fertilityfriends ten okudum. kıbrıs a tedaviye gelen birkaç kadının donör fotosu görebileceği/gördüğü şeklinde paylaşımları var.yani gerçekten inanılmaz! bir insan Türkçe bildiği gibi İngilizce de biliyor olamaz mı acaba bu merkezlere göre?!ya da translator kullanmayı biliyor olamaz mı?! ya da birinden duymuştur olamaz mı?! öğrendiklerinde çifte standart uyguladığımızı anlarlar ve potansiyel hastayı elimizden kaçırmış oluruz,e bizim yoğun olarak hastalarımız T.C. den geliyor vsvsvs saygısızlık ve adaletsizlik olarak görüyorum şu an bunu ben.yumurta paylaştırma tespitin bence de doğru olabilir.hatta bir sürü şey olabilir,resmen sinirim zıpladı! daha önce bir paylaşımımda bahsettiğim yurtdışında üreme teknolojileri üzerine ders veren doktor bana demekki tam da bundan bahsetmiş.ama ben kendi durumumun şokuyla anlayamamışım net olarak.kızlar kusura bakmayın etik olmayan birşeyler var ,tam olarak anlayabilmiş değilim ancak bu beni rahatsız etti.hiç kimsenin modunu düşürmek istemem ancak kendi araştırmalarımızı reel olarak göz önünde bulundurmalıyız.o yüzden herşeyi usulünce konuşma taraftarıyımdır ben her zaman.@Dizara sevgili arkadaşım araştırmacı kimliğinle şahanesin:) teşekkür ederim.Allah doğru kapılarla doğru tedavilerle karşılaştırsın hepimizi. maddi manevi diplerde gezerken, kimsenin bizim saf,katıksız duygularımızla,aklımızla oynamasına müsaade etmesin,hepimizi esirgesin.amin..

Sevgili Arkadaşlarım bilginize ihtiyacım var.bu zorlu yolda bizi hedefimize ulaştırması için var olan merkezleri araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz? merkezin sahip olduğu teknik olanakları nasıl araştırabiliyor sunuz?örneğin kullandıkları cihazları öğrenebiliyor musunuz? embriyologların kim olduğu,geçmiş başarıları vs konusunda bilgi edinebiliyor musunuz? bunları ben, sanıyorumki hemen hemen hepimiz gibi, internetten araştırmaya çalışıyorum.ancak net bilgilere ulaşamıyorum.özellikle merkezin sahip olduğu teknolojinin kalitesini bir türlü anlayamıyorum.Doktorlar tamam.Onlar hakkında pek çok bilgi var.ama embriyologlar hakkında ben neredeyse birşey bulamıyorum.acaba tüm merkezlerle telefon ya da mail yoluyla mı irtibata geçilip sorulması gerekir? ama kendi resmi web siteleri zaten bu amaçla kurulmuyor mu? bilemedim..araştırmalarınızda yolunuz yordamınız nedir sevgili kızlar,bu arkadaşınıza bir el verin:) sevgiler,iyi geceler..hepiniz dualarımdasınız.Allah yardımcımız olsun..

Şükür suyu bende cok iciyorum artik herseyden korkar oldum simdi baslasam hergun bi bardak havuc suyu icsem bi zarari olurmuki transfere kadar bir yerde okumustum nar suyu mesala zarar veriyormus galiba
Canım ben iki gün önce başladım transfer sonrası üç gün içtim dün doktoruma sordum havuç suyu ve ananası faydası olabilir tüket dedi..internet sitelerinden de baktım ama asıl yaşamayabilmezden Öğrendim :) iç bence..üç gün önce başlasan da olur belki daha iyi olur

Onlari yapmadim canim. Transferden once gunde iki yumurta (yagda ama iyi pismis) yemeye basladim. Normalde de yiyordum zaten. Transferden sonra da devam ettim. Protein almaya dikkat ettim. Sebze de onemli. Bol su cok onemli. 3 lt gunluk ictim.
Gecenlerde okudum. Bir gebenin suyu azalmis. Doktoru sabahlari 1 bardak havuc suyu onermis. Bir hafta sonra durumu duzelmis. Ama tutunma asamasinda etkisi var mi bilmiyorum.

X