Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Evet canım bende Kıbrıs’ta yaptım bahçecide keşke normal Bebek sahibi olabilseydik hiç bunlara gerek kalmasaydı ama ben klinikten çok memnuniyet kaldım herkese tavsiye ederim
Tesekkur ederım canım arkadasım tecrubelerını benımle paylastıgın ıcın cok sevındım senın adına zaten benım ıcınde nerde nasıl yaptırdıgın onemlı degıl bence onemlı olan rabbımın de yardımı ıle evlet hasretıne son verebılmen en onemlısı bu benım ıcın allah sana evladını bagıslasın cok mutlu bır aıle olmanızı dılıyorum senın kacıncı denemende oldu canım ılk denemede mı hamıle kalabıldın ben okuyorum yorumları ve kıbrısta yaptıran arkadasların benımle konusanları arasında ılk seferde basarı saglayanları az o yuzden sordum canım

Merhaba tekrar arkadaslar sabah yapmıs oldugum paylasımdada bahsetmıstım benım bır arkadasım aracılıgı ıle ukraynadakı hastane ıle gorusme fırsatım oldu ınternet sıtelerınıde kontrol ettım ve arkadasın dedıgı gıbı ve bana verılen bılgılerı dogrulayan bılgılere ulastım soylenılen fıyatlar dogru arkadaslar 4900 euro hersey ıcınde sadece bılet alıyorsun ve gıdıyorsun cok mutluyum suanda sızınle paylasmak ıstedım ısteyen herkeze sıte ve turkıye sorumlusunun numarasını verebılırım seve seve ıcım rahatladı fıyatların degısmıcegını de tegıt ettıler sımdı sıra kıbrıstakı hastanelerı arastırmakta bu fıyatlara benzer fıyat veren yerler varsa onlarıda arastırıcam dovız sorunumu cozdukten sonrada ınsallah kısmetse bu yoldakı ılk adımı atıcam rabbım dualarımı kabul etsın ınsallah cok mutlu ve heycanlıyım suanda sızlerle paylasmak ıstedım .

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.Yeni üyeyim.40 yaşındayım ve artık anne olma isteğim yerine psikolojik bunalıma bıraktı.Yumurta donasyonu hitte negatif.Bana tecrübelerinizi yazarmısınız?Maddi olarak çok sarsıldık ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.Kime güveneceğimizi şaşırdık kaldık ve ne kadar güvenebiliriz artık anlayamıyorum en baştan umut verici konuşmalar kesin olacak demeler. ve sonu KOCAMAN BİR NEGATİF.Çok çaresiziz ve
BEN 2 DEFA YAPTIRDIM İKİSİ DE NEGATİF.

Merhaba ;
Ben Dünya Tüp Bebek de denedim ilk kez cnm ve çok şükür ilk deneme de tuttu.Merkezi tavsiye ederim çok temiz ve herkes güleryüzlü.Berk Hoca da gayet samimi bir doktor.Neyse doğru olan söylüyor ve ben bu yüzden sperm donasyonundan embriyo donasyonuna gectim.Amh değerim düşük olduğu için (0.59) şansımın düşük olduğunu söyledi çok.Bu sebepten embriyo transferine geçtik hemen.Beni doğru yönlendirdiler yani.Şuan 5+3 hamileyim :)İnşallah güzel de devam edicek.
Benim bu forum da başından beri söylediğim tek birşey vardı.Benim için olumlu olan bir merkez ,senin için olamayabilir ya da sen olumlu sonuç almışsındır ama ben aynı yerden aynı sonucu alamayabilirim çünkü herkesin vucudu ve hastalıkları farklı.Bu sebepten içine hangisi sinerse oraya yaptır benim tavsiyem.Ben başından beri doktorumunda tavsiyesi ile Berk Hocayı seçtim ve asla vazgeçmedim.İyi ki de böyle yapmışım şu an şükrediyorum.Biraz da kısmet herşey.Yola hayırlısı neyse o olsun diyerek başladım.
İnşallah herşey güzel olur senin içinde...

Sizinle görüşme yaparken ikna ederken herkesin vucut hastalığı farklı tutmayabilir demiyorlar.Kesin ve garanti diyorlar buna ne diyeceksiniz!!

Sizinle görüşme yaparken ikna ederken herkesin vucut hastalığı farklı tutmayabilir demiyorlar.Kesin ve garanti diyorlar buna ne diyeceksiniz!!
Hanımefendi ben zaten onlar öyle diyor demedim!!!Kendi görüşlerimi yazdım!!!
Bu ünlemlerinizi anlayamadım??
Yardımcı olmak için yazıyorum siz bana hesap soruyorsunuz..
İyimisiniz siz ?
Bu şekilde cevap vericeksiniz burdan kendinize ne yardım ne de destek bulursunuz

Haydi canım inşallah
Senin içinde dua ediyoum.Herşey güzel olucak inşallah gayet güzel sayı :)

evet hepimiz çok zor bir yoldayız ama güçlü olmayı öğrenmek zorundayız bu iş gerççekten nasip kısmet işi kiminin ilk denemesi pozitif kiminin 2. 3. şu an yapabileceğin pek bir şey yok acını yaşamaktan başka ama her yeni gün yeni bir umut inşallah hepimizin kolları sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar bol bol dua et kendini rahatlatmaya çalış embriyo kalitelerini hatırlıyor musn kaç tane koydular ve transfer sırasında endometrium kalınlığın kaç mm idi ? merkezle neden olumsuz olduğu hakkında görüştün mü

Herkes yaralı canım buradaki..yaşamayabilmez ne kadar ayrıntılı iyi niyetle ve uzun cevaplar yazıyor okursanız geriye dönük anlarsınız..ben de dört gün önce transfer yaptırdım..herşey çok yolunda embriyolar pırıl pırıl rahim süper ama yine de yüzde yüz demediler..yüzde seksen dediler..biraz da tevekkel olmalı..çok üzülürüm çok tutmazsa..ayrıca tek deneme için para ayarlayabildik belki başka şansımız da olmayacak..ama biraz daha pozitif olmalı..stres de olumsuz etkiliyor süreci..bol şans size de ama size yardım etmekten başka amacı olmayanlara da biraz daha hassas olalım lütfen

Burdaki kişilerin çoğu o merkezlerde çalışan insanlar çoğu ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…