- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
Sana hiçbir şey demiyorum.Bence senin bu sayfada işin yok arkadaşım...O zaman buradan ne öğrenmek istiyorsun ben anlamadım??Burdaki kişilerin çoğu o merkezlerde çalışan insanlar çoğu ins
Canım bence muhattap olma kendisi ile amacı ne ben anlamadım...Kasvet getirdi direk...Benim için mi dediniz
Şok oldum şu an sanırım bize dedi..Alalh herkesin gönlüne göre versin arkadaşım..senin yazdığın herşey pozitif ve ilaç gibi geliyor bana..benim de cevabım Yok artık arkadaşaSana hiçbir şey demiyorum.Bence senin bu sayfada işin yok arkadaşım...O zaman buradan ne öğrenmek istiyorsun ben anlamadım??
Geldiğin gibi bir negatif enerji verdin ki sorma...
Burda yıllardır uğraşıp emek veriyorum ve yıllarını vermiş insanlar var..Sen gelmişsin soru sormuşsun, cevap vermişiz insanlık edip...Yazık !
Benden sana cevap falan yok
Bence biz elimizden geleni yaptık ama kendisine fazla geldi...Şok oldum şu an sanırım bize dedi..Alalh herkesin gönlüne göre versin arkadaşım..senin yazdığın herşey pozitif ve ilaç gibi geliyor bana..benim de cevabım Yok artık arkadaşa
Bence biz elimizden geleni yaptık ama kendisine fazla geldi...
Boşver kaale alma..
Tamam haklısın valla huzur içinde yatıyorum evimde..bebeğimin tutunmasını bekliyorum kimse için kasamam kendimi onun İçin üzüldüm..allah herkesin yolunu açık etsin yine deBence biz elimizden geleni yaptık ama kendisine fazla geldi...
Boşver kaale alma..
Aynen canım kasma kendini...Aynen hakkadene sabaha ka
Tamam haklısın valla huzur içinde yatıyorum evimde..bebeğimin tutunmasını bekliyorum kimse için kasamam kendimi onun İçin üzüldüm..allah herkesin yolunu açık etsin yine de
Tamam haklısın valla huzur içinde yatıyorum evimde..bebeğimin tutunmasını bekliyorum kimse için kasamam kendimi onun İçin üzüldüm..allah herkesin yolunu açık etsin yine de
kızlar benim yaxdıklarımı ve sizin yazdıklarını okuyan her akıllı kadın kimn gercek kimin reklamAynen canım kasma kendini...
Belki de kendisi bir merkez çalışanı:))
İnsanın içi neyse öyle yansıtırmış...
Ohhhh gelsin göbüşe inşallah.Rahat ol ,hiç kimse neşeni bozmasın
İnsan gibi cevap verdik ,karşılığını insanca alamadığımız için ve suçladığın için bu tepki ile karşılaştın!Neden bu kadar gereksiz tepki gösterdiniz?Sonuçta doktorlarla bi bağlantınız yok ben de bunu anlamadım.Herkes gibi ben de yaşadıklarımız ve hayal kırıklıklarımı anlatıyorum.Tabiki negatif olurum 2 deneme ve hüsran.İnsanların umudu da parası da boş yere gitmesin çok iyi araştırsınlar.Bu konuda kim ne sorarasa tecrübemi paylaşırım da.Bizim dünyadaki tek amacımız anne olmak ken siz neden beni aforoz etmeye çalışıyor yerin yok gibi sacma sapan seyler yazıyorsunuz.Neden yazdıklarım hoşunuza gitmedi bunlar da ben de gerçeğim hayal kırıklıklarım bana verilen vaatlerde..
Aynen canım kasma kendini...
Belki de kendisi bir merkez çalışanı:))
İnsanın içi neyse öyle yansıtırmış...
Ohhhh gelsin göbüşe inşallah.Rahat ol ,hiç kimse neşeni bozmasın
hanımefendi siz paylaşmıyorsunuz saldırıyorsunuz..geriye dönüp okuyun mesajları yazdıklarımız her ikimiz için de söylüyorum mizansen gibi mi hala da aklı başında olan reklamı anlar yazmışsınız ne reklamı neyin reklamı..bence önce ruhunuzu dinlendirin sakinleyin ve suçlamadan kul hakkı yemeden yazın..size son mesajım az önce herkesin yolu açık olsun diye iyi niyetle bitirmiştim cümlemi şimdi sadece susuyorumNeden bu kadar gereksiz tepki gösterdiniz?Sonuçta doktorlarla bi bağlantınız yok ben de bunu anlamadım.Herkes gibi ben de yaşadıklarımız ve hayal kırıklıklarımı anlatıyorum.Tabiki negatif olurum 2 deneme ve hüsran.İnsanların umudu da parası da boş yere gitmesin çok iyi araştırsınlar.Bu konuda kim ne sorarasa tecrübemi paylaşırım da.Bizim dünyadaki tek amacımız anne olmak ken siz neden beni aforoz etmeye çalışıyor yerin yok gibi sacma sapan seyler yazıyorsunuz.Neden yazdıklarım hoşunuza gitmedi bunlar da ben de gerçeğim hayal kırıklıklarım bana verilen vaatlerde..
cevaplarınız bile mantıklı değil.Siz gerçek hesap sahibi olsaydınız ve bu mücadeleyi bilseniz bu şekilde saldırgan davranıp cevap vermezsiniz.İnsanlar sizlerın yazdığını okuyup merkezlere gidiyor inanarak.Tabi büyü kparalar dönüyor.5000 euro Allah berket versin.Olan bize olsun umrunuzda bile değil.İnsan gibi cevap verdik ,karşılığını insanca alamadığımız için ve suçladığın için bu tepki ile karşılaştın!
Gün be gün neler yaşadığımızı anlatıyoruz burda..Kardeş olduk birbirimize ,sen pat diye çıkıp kimseyi burda ne yaralayabilir ne de suçlayabilirsin! Böyle bir hakkın yok!
Bu yüzden de yazmak isteyen varsa sana yazabilir ama biz merkez çalışanıyız ya o yüzden bizden sana cevap yok artık.Reklam demişsin de ,sen sormadınmı paylaşırmısınız diye yaşadıklarınızı!!
Birşey diyimmi sen bizi strese sokamıcaksın ...Bence tedaviden önce biraz pozitif ve iyi niyetli olman lazım.Vucudunu arındır!
Sevgi dolsun kalbin...
İnşallah Allah nasip etsin sanada ...
Sevgiler.
Canım az önceki arkadaşın mesajlarına bak lütfen ..hitin hastaları buraya yumurta donasyonu gibi sayfalara girip “hit negatif”filan yazıp çıkmış..ilik nakli olan bi hasta derdini anlatmış ve donasyonla ilgili fikir istemiş bu arkadaş altına ne yazmış bir bak..amacı negatifliğini yaymak..kanser hastalığı geçirmiş bir insana bile acıması merhameti Yok..iyiki sen gibi insanlar var da insanlıktan büsbütün umudumu kesmiyorumİnsan gibi cevap verdik ,karşılığını insanca alamadığımız için ve suçladığın için bu tepki ile karşılaştın!
Gün be gün neler yaşadığımızı anlatıyoruz burda..Kardeş olduk birbirimize ,sen pat diye çıkıp kimseyi burda ne yaralayabilir ne de suçlayabilirsin! Böyle bir hakkın yok!
Bu yüzden de yazmak isteyen varsa sana yazabilir ama biz merkez çalışanıyız ya o yüzden bizden sana cevap yok artık.Reklam demişsin de ,sen sormadınmı paylaşırmısınız diye yaşadıklarınızı!!
Birşey diyimmi sen bizi strese sokamıcaksın ...Bence tedaviden önce biraz pozitif ve iyi niyetli olman lazım.Vucudunu arındır!
Sevgi dolsun kalbin...
İnşallah Allah nasip etsin sanada ...
Sevgiler.
kuzum dondurulmuş kalıyormu tedavideMerhaba tekrar arkadaslar sabah yapmıs oldugum paylasımdada bahsetmıstım benım bır arkadasım aracılıgı ıle ukraynadakı hastane ıle gorusme fırsatım oldu ınternet sıtelerınıde kontrol ettım ve arkadasın dedıgı gıbı ve bana verılen bılgılerı dogrulayan bılgılere ulastım soylenılen fıyatlar dogru arkadaslar 4900 euro hersey ıcınde sadece bılet alıyorsun ve gıdıyorsun cok mutluyum suanda sızınle paylasmak ıstedım ısteyen herkeze sıte ve turkıye sorumlusunun numarasını verebılırım seve seve ıcım rahatladı fıyatların degısmıcegını de tegıt ettıler sımdı sıra kıbrıstakı hastanelerı arastırmakta bu fıyatlara benzer fıyat veren yerler varsa onlarıda arastırıcam dovız sorunumu cozdukten sonrada ınsallah kısmetse bu yoldakı ılk adımı atıcam rabbım dualarımı kabul etsın ınsallah cok mutlu ve heycanlıyım suanda sızlerle paylasmak ıstedım .
Arkadaşım hoşgeldin,evet hayal.kırıklıkları,yipranmisliklae yaşamış olabilirsin,ama inan yasayayananlamaz arkadaşı tanimiyorsun, keşke önce bi tanımayı deneseydin,okadar içten yazıyor ki resmen kendimizu görüyoruz bu yazdıklarında.....yeşilada arkadaşı çok tanimasamda onunda yazdıklarını içimde hisse tim.Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAHcevaplarınız bile mantıklı değil.Siz gerçek hesap sahibi olsaydınız ve bu mücadeleyi bilseniz bu şekilde saldırgan davranıp cevap vermezsiniz.İnsanlar sizlerın yazdığını okuyup merkezlere gidiyor inanarak.Tabi büyü kparalar dönüyor.5000 euro Allah berket versin.Olan bize olsun umrunuzda bile değil.
Allah razı olsun sağol canımArkadaşım hoşgeldin,evet hayal.kırıklıkları,yipranmisliklae yaşamış olabilirsin,ama inan yasayayananlamaz arkadaşı tanimiyorsun, keşke önce bi tanımayı deneseydin,okadar içten yazıyor ki resmen kendimizu görüyoruz bu yazdıklarında.....yeşilada arkadaşı çok tanimasamda onunda yazdıklarını içimde hisse tim.Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAH
Amin inşa,cumlemizden inşallahAllah razı olsun sağol canım
Umurumdamı asla değil :)Canım az önceki arkadaşın mesajlarına bak lütfen ..hitin hastaları buraya yumurta donasyonu gibi sayfalara girip “hit negatif”filan yazıp çıkmış..ilik nakli olan bi hasta derdini anlatmış ve donasyonla ilgili fikir istemiş bu arkadaş altına ne yazmış bir bak..amacı negatifliğini yaymak..kanser hastalığı geçirmiş bir insana bile acıması merhameti Yok..iyiki sen gibi insanlar var da insanlıktan büsbütün umudumu kesmiyorum
SİZLER FAKE HESAPSINIZ EMİN OLDUM.BOŞA KARACanım az önceki arkadaşın mesajlarına bak lütfen ..hitin hastaları buraya yumurta donasyonu gibi sayfalara girip “hit negatif”filan yazıp çıkmış..ilik nakli olan bi hasta derdini anlatmış ve donasyonla ilgili fikir istemiş bu arkadaş altına ne yazmış bir bak..amacı negatifliğini yaymak..kanser hastalığı geçirmiş bir insana bile acıması merhameti Yok..iyiki sen gibi insanlar var da insanlıktan büsbütün umudumu kesmiyorum
ya siz umut tüccarımısınız??Neden benimle uğrasıyorsunuz işinize bakın.ben hite gene gideceğim giene yaşadıklarımı yaşacağım.BU DA BENİM EN DOĞAL HAKKIM.Canım az önceki arkadaşın mesajlarına bak lütfen ..hitin hastaları buraya yumurta donasyonu gibi sayfalara girip “hit negatif”filan yazıp çıkmış..ilik nakli olan bi hasta derdini anlatmış ve donasyonla ilgili fikir istemiş bu arkadaş altına ne yazmış bir bak..amacı negatifliğini yaymak..kanser hastalığı geçirmiş bir insana bile acıması merhameti Yok..iyiki sen gibi insanlar var da insanlıktan büsbütün umudumu kesmiyorum
çok geçmiş olsun üzme kendiniUzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.Yeni üyeyim.40 yaşındayım ve artık anne olma isteğim yerine psikolojik bunalıma bıraktı.Yumurta donasyonu hitte negatif.Bana tecrübelerinizi yazarmısınız?Maddi olarak çok sarsıldık ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.Kime güveneceğimizi şaşırdık kaldık ve ne kadar güvenebiliriz artık anlayamıyorum en baştan umut verici konuşmalar kesin olacak demeler. ve sonu KOCAMAN BİR NEGATİF.Çok çaresiziz ve
BEN 2 DEFA YAPTIRDIM İKİSİ DE NEGATİF.
Canım sağolasın..Ama inan prim vermicem ...Nasıl düşünmek istiyorsa düşünsün..Kalbinin içini yansıtsın ...Arkadaşım hoşgeldin,evet hayal.kırıklıkları,yipranmisliklae yaşamış olabilirsin,ama inan yasayayananlamaz arkadaşı tanimiyorsun, keşke önce bi tanımayı deneseydin,okadar içten yazıyor ki resmen kendimizu görüyoruz bu yazdıklarında.....yeşilada arkadaşı çok tanimasamda onunda yazdıklarını içimde hisse tim.Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAH