Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

tüm kızlar selam, size datçanın tüm güzelliklerini getirdim..
acayip güzel bir deniz tatilindne sonra bugün birde baktımki topluca taşınmışız ... iyimi??
yosunun maili ile haberdar oldum olanları okuyamadım..
hayırlısı diyorum.
aslında hangi platform olduğunun önemi yok. biz birlikte olduktan sonra..
bu yolu birlikte aldıktan sonra..
olanalrın psikolojik analizinide yapmadan herkese merhaba..

hoşgeldiin efsune.. bende seni merak etmeye ve dedektiflik yapmaya başlamıştım :) nerede kaldı diye:)

aysevi selam,

tebdili mekan değişikliğinde bereket vardır. özlemini çektiğimiz çocuk hayalininde bereketli forumu olur inşallah.

bu arada mimozanın adı burada papatya? değilmi? bebğin cinsiyeti belli oldu da ben yayamı kaldım acep:)

yosun son vukuattan iz kalmadı değilmi? dedektif arkadaşım denizd eolunca online olmuyorum pek.
onun için sessizdim. artık döndüm.

evet efsuneciğim aysevi-aymen,mimoza-papatya böyle değiştik işte.
bu arada misafir sanatçıların kim olduğu az önce bana gelen maille belli oldu.bizi okuyorlarmış diğer forumdan,bizi anlamadan dinlemeden gözleri kapalı bir şekilde körü körüne moderatöre inanan arkadaş...acaba moderatörleri kim denetliyor??onların yazdıklarının içinde forum kurallarına aykırı hiçbirşey yokmu acaba??ben okudum hatta hanımefendiye yazdım ama tabiki taraflı olacaklar hiç şaşırmadım.ayrıca bize yazmışki;kaç kişi günlerdir bu kadınla(kedi hanım)mücadele ediyorsunuz.bizim mücadele edebilmemiz için aynı şartlarda olmamız gerekiyor.biliyorsunuzki biz onun tarafından keyfi bir şekilde yasaklanmışız.nasıl mücadele ettiğimizi düşünüyorlar acaba bu mümkünmüdür??

Son düzenleme:

:)tatile gittiğini biliyordum ama.. dün dönmüş olacaktın sanki.. senden dün ses cıkmayınca başladım nerede kaldı demeye:)

Son düzenleme:
mimoza ellerine sağlık anlamayan analamasın sen gerçekleri yazıp hafiflemişsindir gerisi onların izanına kalmış.bu gün dr. kontrolün var akşama haberlerini sıcak sıcak alırız bu tatsız olayların üstünü kapatırız mutlulukla.

efsune hoşgeldin...

yosun aymen ve diğer tüm arkadaşlar önemli olan sizlerin varlığı. bu sitede samimi sıcak paylaşımlara devam edeceğiz hep birlikte...

önceki gün diğer siteye girip yapılanlarla ilgili yazdım yazdım sonra neden anlamayanlara kendilerini çok önemsiyormuşuz gibi hissettirelim ki dedim ve hepsini sildim...

bende ona şaşırdım.. mücadele ediyormuşuz.. aman yaa. başım ağrıyor zaten bugün tam geçti derken yine başladı.. hem madem umrunuzda değiliz burayı neden takip edyorsunuz? burda yazdıklarımızdamı sansürlenecek acaba sizler tarafından.. kimse biz istediğimizi söyleyelim derdinde değil merak etmeyin.. ama tepki verme, sesini çıkarma ve hatta protesto etme hakkı var herkesin.. hak olmayan işine gelmeyenin sesini kesmektir... tekdüze koyun gibi bir topluluk yaratmanın derdindeyseniz devam edin.. artık maille falan da uğraşmayın alın bir üyelik gelinde buradan eşit şartlarda yazışalım bu arada...

Size yazarken sizden beklenilen bir hata olmuştur, konuşur hallederiz gibi birşeydi. Bizler olayı açıklamaya, anlatmaya çalışıyoruz, ama siz sadece moderatörün anlattığı şekilde kabullenip bizim onunla uğraştığımızı falan düşünüyorsunuz.. Söyleyecek birşey yok pek bunun üzerine...

kızlar benim için diğer taraf bitmiştir.istediğimiz söyler yada yazarız artık buralarada yetişmesinler...benim tek derdim diğer tarafta yazdığım ve şu anda ulaşamadığım tüm yazılarımın silinmesi..bu kadar terbiyesizlik olmaz madem biz yasaklıyorsun tüm yazılarımızı da sil kedi hanım..

çook geçmiş olsun nilyacımm.. hayırdır? ne ağrısı çektin öyle ve ne iğnesi oldun..

Sibel hanımdan cevap gelmiş

Bunlar bu yazışmalar size mi ait arkadaşlar??

Burada başka ,diğer tarafta başka mı yazıyorsunuz??Bunlar bana yazdığınız ile bağdaşıyor mu?O geniş kültürünüze hiç yakışıyor mu? Titrinizle aynı seviyede mi?

Nedir alıp veremediğiniz? Günlerdir yazışmalarınızı okuyorum .Kaç kişi bir kadınla mücadele ediyorsunuz olacak iş mi? Ona hakaretinizi neden kabul etsin yada kabul etmek zorunda kalsın hiç empati kurdunuz mu? Onun dininden size ne ,sizinde dininiz aynı değil mi arkadaşlar. ? Onu bu şekilde neden aşağılamaya çalışıyorsunuz?

Kadınlar kulübünde istediğiniz gibi istediğiniz konuda elbette yazışabilirsiniz,bu sizin en doğal hakkınız ama başkası ve bizim hakkımızda yazarsanız bu sizin seviyenizi düşürür.

Bu yazılar üstteki bizim sitemizde alttaki de kadınlar klubunde yazılmıs ilkinde yazılanı alttaki yazı yalanlamıs.. Ben çok utandım ve çok samimiyim bunu yazarken.Ben foruma yazıyı genel olarak yazmıştım. Bir siz degilsiniz ki grup olan..

Sizden başka arkadaşlarda var iki tarafı takip eden..

Lütfen kendinize gelin sakinleşin ve nerede istiyorsanız orada yazın ne olursunuz.Benim için kedi de sizde hepiniz benim canım arkadaşlarımsınız ama neden böyle?

Sibel

BURAYA BENİM SABAH YAZDIĞIM CEVABI SONRA DA BİR ÖNCEKİ CEVBI ALMIŞ. İKİSİS DE AYNI ŞEY AMA FARKLI YORUMLAMIŞ. Tamam arkadaşım dininle filan uğraşmıyorum yalnız sen bana neden içses in yasaklandığını mirac ın yasaklanmadığını anlat yeter . Sen dinini buraya önyargıya taşıyorsan elbet kızarım arkadaşım.

SİBEL HANIM BENİM YUKARIDAKİ ANLATTIKLARIMDAN SADECE DİNE DİL UZATTIĞIMI ÇIKARIYORSAN OKUMA ANLAMA KONUSUNDA SORUNUN VAR DİYORUM. DİYORUM Kİ BU ÜLKEYE BUNCA EMEK VERMİŞ BU GRUBA NASIL SUS KONUŞMA BEN TİRANIM DERSİN YA?? HEM SEN NEDEN ARADASIN ARKADAŞIM CEVAP VERECEK OLAN KENDİSİ DEĞİL MİDİR ? BEN Mİ ÜSTÜNE GİDİYORUM O BİRİCİK ARKADAŞININ YOKSA O MU BİZİM ÜSTÜMÜZE GELİYOR * ? BU KADAR MI ZOR BİR ' PARDON HATA YAPTIM DEMEK YAAAA? NEREDE ONUN TAKVASI NEREDE OLMASI GEREKEN DİNGİN RUHU. BEN SALDIRMIYORUM DİNİNE ONA SALDIRIYORUM . YOKSA BEN DE DİNİN TAMBURUNDAN GEÇMİŞ BİRİSİYİMDİR. ŞEYHİ DE BİLİRİM TÖVBEYİ DE SEVGİLİ KEDİNİN ARKADAŞI. ZATEN BAŞKA TÜRLÜ SENİN MAİLİ VERMEZDİ YAZIŞALIM DİYE .

Neyse

boşverin kızlar biz işimize bakalım

Nilyacığım ne ağrısı çektin hakkaten. Aman iğnelik filan olduysan dikkat et kendine çok.

Zümrütüm benim dr Amerikadan gelmiş hastalar kapısına yığılmış Bugün randevu veremediler. perşembe de zaten ben doluyum. Benim el yine devlet hastanesine gider Perşembe giderim Yok Efsuneciğim cinsiyeti beli değil Gerçi oğlumun 12. haftada belli olmuştu ama o zaman ist da çok iyi bir gözü olan dr bakmıştı Bir de bizimki biraz utanmazdı demek ki gösteriverdi pipiyi. Kız olsun da çay kahve servisi yapsın derrrmişimmm. Ben öyle yetiştiremem de bakıcının iki kızı nasıl yardımcı nasıl yardımcı anlatamam. Hele misafir işleri tamamen kızların üstünde. Darısı Ayseviye .

Yosunummmm garibimmmm nasılsın arkadaşım . Banlı kız . Demek sendin bütün bu sistemi tıkayan radikal kız seni. Sanırsın Fidel Castro devrimi yaratıcısı İçses GEZMİŞ .

mimozacığım boşverelim artık bunları..ben gerçekten sıkıldım biz yırtınıyoruz derdimizi anlasınlar diyede hepsi boşşşş....sen hamişsin canım böyle saçma şeylerle,gereksiz kişilerle uğraşma.bak önemli olan bizim birlikteliğimiz,gerisi boş.istediğimiz yerde yazarız istediğimi kişilerede haber vermek tabiki hakkımız ki o hanım bana şımarık demiş bundan dolayı yani arkadaşlarımızı alıp başka yere geçmek onun gözünde şımarıklıkmış ne yapmamızı bekliyordu acaba??kedi hanımın izin verdiği ölçülerde yazmaya devammı??neyse canım artık ben bunlarla uğraşamayacağım gereksiz yere üzüldük, bizde sinirlendik artık bu konuyu burada kapatalım bizide rahat bıraksınlar lütfen...isteyen istediği yerde yazsın isteyen de okusun banane

Son düzenleme:
Aymoşum haklısın çok uzadı Aynı frekansta değiliz. benim yazdıklarım bile anlaşılmıyorsa nasıl iletişime geçeyim. beyin haritamız farklı diyeyim konuyu kapatayım bari.
Sana da şımarık demiş şımarıksan şımarıksın bu da bir renk Herkes aynı olsa ne kadar sıkıcı olurdu dünya. Yasakçı sıfatından çok daha iyidir sen ona bak.

Vallahi kızlar Aymoş doğru söylüyor hamiş olunca insan daha bir takıyor herşeyleri. Bana tüp bebek mi diye soran arkadaşa nasıl kızdım belki çoğunuza normal geliyordur ama o gece uyuyamadım arkasında başka bir soru daha vardı gerçi de ! Bir de bir arkadaşım vardı haberleri yasaklamıştı kendine ve bize de tembihlemşti ben hamileyim bana üzücü haberleri lütfen söylemeyin dedi. Ne kadar haklıymış. Keşke o kadar cesur olsak.

mimozacıımm evet sen takma hiçbirşeyleri.. güzel şeylerle uğraşalım mesela senin hırçın kıza bir isim bulmaya başlayalım :)

eveeeeettttttttttt,
bu gerginlik hiç iyiye hizmet etmiyor. onun için gelin burada hayata devam edelim. :)

bu olaylar beni yaratıcı düşünceye itti.
bir müsübet bin nasihatten iyidir.
burada yazmayacağım özelden atarım. biraz dallanıp budaklandırayım..
özgür, amacımıza ortak kadınlara hitap eden ama bilgi birikiminide hiç birşekilde kaybolmayacağı bir ortam.

bu arada ben önümüzdeki regelde istanbulda olursam yücel kahramana giedeceğim. ama yelken kursuna denk gelirise artık 1 ay daha ekler..

Hızınız yine eskisine döndü arkadaşlar. Yetişemiyorum. Ben de işe başlayınca iş arasında girip okuyorum, bişey yazana kadar gündem değişiyor.
Mimozacım eline sağlık çok güzel yazmışsın diyecektim ki, cevap yazısı gelmiş. Öncelikle mimoza gerçekten eline sağlık. ben sizler anlatınca olayları algıladım, mesajlar silindiğinden pek birşey anlamamıştım. Ancak cevap mailini hiç hoş bulmadım. Yakıştıramadım.
Nu arada bence de kız geliyor mimoza. bulantılarından beri öyle hissediyorum.
Nilya ne ağrısı, yerini sevdi iyice yerleşiyor galiba bebiş.
Efsune hoşgeldin.
Aymencim olayların üzerine son durumu yazışamadık. Histereskopiye gidecek misin. Son karar nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…