günaydın dostlarım. dün diğer siteye şöle bi göz atayım istemiştim. yeni üye olmuş bikaç arkadaş vardı ve donasyon hakkında fikir ve yardım alamamaktan şikayetçi olmuşlardı. çünkü eskisi kadar giren ve fikir yazan kimsecikler kalmamış orada. aynı arkadaş 2-3 defa neden sesimi duymuyorsunuz diye yazınca dayanamayım cevapladım bende. '' sen en iyisi modaratörlere fikir sor. çünkü işinin ehli veya tecrübe sahibi arkadaşları sitede yasakladılar. doyurucu cevap istersen modaretör yanıtlayacaktır'' dedim.
hay nerden dediysem.... :) sabah bi bakayım dedim siteye... yaklaşık 250 sayfa geriden başlamışlar. enson sayfayı eklemiştim çünkü. benim bile daha önceki yazdıklarım silinmiş. düşünün artık tripleri. birde byn kedi den msj gelmiş :
DİKKAT
Lütfen forum kurallarını okuyun ve kurallara uygun şekilde yazılar paylaşınız.İster,isek hastalara cevap vermek için herhangibi biri değil, orada sorulara cevap verecek dr bile getirebilecek imkanlara sahibiz, ziiiira istersek...
iyi çalışmalar dilerim.
düşünsenize, kendini dev aynasında mı görüyor bunlar? biz istersek dr bile getirebiliriz, yeterki canımız istesin tarzında yazılar falan..... üstüne birde yazmış olduğum eski yazıları bile bulamıyorum. resmen rezillik ve aşşağılık kompleksi paçalarından dökülüyor.
sabah sabah iyice şaşırdım bu tavırlarına. ama çokda TINNN. :) kaybeden onlar.