Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

tekrar hoşgeldin nilyacım:) nasılsın? nasıl gidiyor bakalım:)

Aryacım ben klinikten memnun kaldım evet. İlgi, bilgi gerçekten çok iyiydi. Ama işte şimdiye kadarki 11 BHCG'nin en kötüsünü aldım. İstatistiksel olarak fena oldum yani. Sıfır çektim yaaa ilk kez.
Merkezle ilgili kafamı kurcalayan birşey var. O da şu: Sizlerden duyduğum kadarıyla şu kadar yumurta çıkmış, şu kadar embriyo olmuş, şu kadarı transfer şu kadarı dondurulacak falan birşeyler yazıldı hep.
Bana kaç yumurta toplandığı kesinlikle söylenmedi. Çok sordum ama söylenmedi. 5. güne sıcak bakmıyorlar. 3 neyse 5 de odur dediler. Ve geride dondurulacak yok. Zaten ben dondurulmuş transferini defalarca sormama rağmen dondurulmuş kalmıyor genelde dediler.
Yoksa merkezin geneliyle ilgili memnun kaldım. Ama 3 kişiye aynı gün aynı sayıda embriyo transferi yapılması ilginç geldi. Bu nedenle tereddütlerim var.
Senin HİT'le ilgili söylediğine de katılıyorum haklısın. Belki de düşünmeli miyim bilmiyorum. Belki de olabilir. Sanırım Aymen'in yaşadığı sorunlar beni iyiden iyiye uzaklaştırdı oradan. Dediğim gibi tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.
Sana da booollll şans diliyorum. Gelişemler hep iyi olacak inanıyorum.

herkese merhabalar,

burada olduğumu söylemek istedim.

Sevgili EYLÜL,
keşke sana moral verecek bir şeyler bulup yazabilseydim. üzgünüm

aymen ve hayat.. yolladığınız maile cevap gelmişmi bir kontrol edermisiniz? bana geldi.. acaba aynı şeylerimi yazmış merak ettim...

aymen ve hayat.. yolladığınız maile cevap gelmişmi bir kontrol edermisiniz? bana geldi.. acaba aynı şeylerimi yazmış merak ettim...
Cepten cevap yazmak ne zorrr
Az once bana mail geldi yosun, kibar bir sekilde durumu yakindan takip edip uzuldugunu, olaylarin benim bildigim gibi olmadigini vs. Kisaca o sahsin mesajlari silmekte hakli oldugunu yazmis

valla sonuçta diyorki haklıyız.. hakettiniz...kurallar var bilmem ne.. sabah sitedeydi.. yazılan herşey silindiği için tabii ki birşey anlamadı..

Eyllülcüğüm

Ben olsam soğuk moğuk hit e giderdim. Ön görüşme bu işi ciddiye aldığını gösteriyor. Aymen şikayet etti ama yine oraya gidiyor dikkatini çekerim. Benim fikrim bu arkadaşım.

Aymoş naber fıstığım iyi misin ben mimoza.

Yosuncuğum ve içsesimiz beklme canım ben sana diyorum bunlara yanı çanaktan yemek yiyen ( aslı farklı bu sözün ) insanlar. Hiç akrep akepi ısrır mı ? Boşver nerde o icelik işte Aymoşa vah tüh dediler zaten kısa mesaj yazmış başlarından savdilar gitii. Boşver oranın kuruluğu yeter. Şimdi sanıyorum enson yazana haber verilmemiş soruyu sormuş öylece kalmış garibim. Yosuncuğum ben göremiyorum kaç mesajım olduğunu valla ? o kotayı nereden gördün?

Shanti nasılsın darling? Benim 3. ay kontrolüm salı günü olacak Yaradanın izniyle bakalım ne olacak Hala kilo almadım Bulantılarım devam.

nilya sende hoşgeldin. Hayat Arya bence içinizden geçenleri insanların yüzüne söyleyin hakaret etmeden ki olar utansın söylediklerinin yaptıklarının muhasebesini yapsınlar. Biriniz müdürüden bahsetmişti bence odasına gidip konuşmalısın. u süreci de kimseyle paylaşmak istemediğini vurgula. Bir erkekten zaten beklemem bu tip konuşmalarn taşınmasını da ben yine de diğerlerinin bilmesini istemiyorum diye de ince bir iğneleme yaparsan etkili olur diye düşünüyorum.

Shanti nasılsın darling? Benim 3. ay kontrolüm salı günü olacak Yaradanın izniyle bakalım ne olacak Hala kilo almadım Bulantılarım devam.

hi darling :) iyiyim, koşturuyorum. kilolara takma, artık doktorlar az kilo almamızı istiyorlar, çoğuna göre 8 kilo yeter. bulantı kısmı sorun işte, şu an bebiş minicik, çok az şeyle yetinir ama birkaç ay içinde büyüdükçe senin daha iyi beslenmen gerekecek. yaaa, sen zaten bir tane doğurdun, hepsini bilirsin. unutuyorum işte, nadir bir durum seninki :)

iyi bak kendine, forum durumlarına da takma kafanı, boşver gitsin. üzüntü yaramaz sana.

eylülcüm pozitif haberini bekleyenlerden biri bendim canım çok üzüldüm inşallah bidahakine canım bende aralık gibi gidecem kısmetse kasımdı ama polipim alınacak aralığa kaldı gibi hala kararsızım senin pozitif sonucunu alsaydım düşünmeden gidecektim ama şimdi biraz duraksadım kısmet canım aynı merkezde 2. de 3. de olanlar var hakkımızda hayırlısı olsun allahım emeklerini boşa çıkarmasın

Shanti canım çok teşekkürler.
Kendimi sizlerle paylaşınca çok daha rahat ve güçlü hissettim.
Selam sana da çok teşekkür ederim canım.. Merak etmişsin. Evet malesef diyelim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Bu lafı diye diye umarım ligi bitirmeden bir maç kazanırım :)
Ben polip varsa riske atmazdım. Beklerdim, önce o sorunu hallederdim. Neden küçük bile risk olsa başarı şansını etkileyeceksin ki. Ha tabi herşey tam olsa da olacak diye bir garanti yok, ya da polip olmasıyla da hamile kalınabilir. Ama yine de maddi manevi sonuçlarını iyi düşün derim. Alt tarafı bir-iki ay ertelersin. Histereskopiyle de alınabiliyor, bilmiyorum ama belki başka yolu da vardır. Habersiz bırakma kararın konusunda.

kızlar buraya toplanmışsınız,,, ben umutluyum84 yeni rumuzum nurdan27,,, 3 ekimde gebelik testim var,, bugün e2 ve progesteron testleri yapıldı,, e2(estradiol) 845,87 progesteren 11,63 progestron fitiller 3 er 3 er di 5 şe çıkardılar,, pozitif çıkan arkadaşlar sizde daha önce bu testleri yaptırdınızmı ne ifade ediyor bu değerler,, rabbim hepimizin yüzümüzü güldürür inşallah,,,

Nurdancığım
Konuyla ilgili haberim yok e2 çok yüksek sanıyorum bunun iyi bir anlamı var.

Yosunnnnn

Ya neden kaçıncı denemeleri atlıyorsun listede canım ? Eylül ve ben başlarına 1. yazacaksın .

Eylülcüğüm geriye dönük okudum da donasyonda 1. denemen diğerlerini boşver. 7 tüp bebeğe izin veren dr a teessüf ediyorum Bence 3 yeter tüp bebekte. Sonrasında yallah Kıbrıs demeliydi ne açgöz adammış Dr değil tüccar. NE çok paranızı emmiş asalak adam yaaa.

Shanticiğim morning arkadaşım. Yok yok iyi oluyor Biliyorsun her bebeğin huyu suyu farklı Evet ben 2. anneliği yaşıyorum darısı başınıza da mesela 1. de mide bulantım bu kadar uzun sürmemişti. Onda durmadan wc ye gitmiştim tüm aksaray Taksim tuvaletleri benden sorulurdu Bunda tık yok. Onda kalp atışını bu kadar belirgin alamamıştık ( zaten tansiyonum hep düşüktür. Donor meleğimin ki normaldi galiba bak böyle avantajlarımızda oluyor ) Bilmem daha ne farklar olacak.O yüzden Sahnticiğim her zaman deneyimlerine ihityacımız var . Kız nasıl annesi ? Minnacık tepsisiyle kahve servisini 4 gözle bekliyorum badi badi :)

Kızlar bir yazmışım bir okuyun kalemime sağlık

Sevgili Sibel Hnaım

Ben son yasaklanan iki kişiden biri olan Mimoza40

Sibel hanım. Biizm şikayetimiz veya son olayların sizin bu yazdıklarınızla uzaktan yakından İLGİSİ YOKTUR. Hiçbirşeyin aşağıda belirtiğiniz nedenlerle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Silmeselerdi görür ve okurdunuz.

Forumda birbirinize doktor adı vermemeniz defalarca yazılmıştır.
İki yada üç kişinin birbiri ile yazılı münakaşa etmesi ,birbirleri hakkında kırıcı kelimeler kullanılmaması defalarca rica edilmiştir. Aksi halde hemen silineceği ve üyelerin banlanacağı belirtilmiştir.
Türkiye de özellikle yasak olan bir tedavinin reklamının yapılması ve bununla ilgili doktor isimlerinin ve adreslerinin belirtilmemesi defalarca belirtilmiştir.Silineceği de yazılmıştır.
Tedavinize bir şekilde destek veren bir doktorun adının tedavi yasak olduğu halde burada belirtilmesi onun ve adının yazılı olduğu siteyi zor duruma düşürür.Moderatörlerimiz bunu çok iyi bilmektedir. Yazıyı hemen silerler.
İlaçlar konusu biri şikayet ettiği için bilişim şubesinden yazı geldiğinde kapatılmak zorunda bırakıldı. Yazık değilmi şimdi günahı olmayan ve yalnızca bedava yada ucuz ilaç arayan üyelerinize?

Olay sadece ve sadece espri olarak alınmış bir nickin acilen yasaklanması( içses diye bir nick idi ve geciken iki arkadaşımıza hadi dedi ) Bunun üzerine ben bir diğer forumda iki nick almış ve forum açmış bir arkadaşa ki kendi kendisiyle sohbet ediyor bizden aldığı bilgileri kendisinin miş gibi yazıyor ve hatta ben şu merkeze gittim sizde gidin bir aylık hamileyim yazacak kadar ileri gidiyordu. Bunu bildirdiğimiz zaman kedi arkadaşınız
bende kanıt yok bir şey yapamam demişti. Madem siteyi bu kadar kolluyorsunuz neden böyle yalan yanlış bilgilendirmelere sahtekarlıklara izin veriliyor. O kişinin nicki MIRAÇ oldupu için mi dedim . Sorum bu idi. Bana ' yanılıyorsunuz pardon gözümüzden kaçmış' gibi bir yanıt vereceğine

SANKİ BİZ BİRER ÇOCUKMUŞUZ GİBİ DERHAL YASAKLAYIP BİZİ SAVUNAN YAZILARI DA DERHAL SİLDİ. sONRA DA KENDİSİ DEĞİL BAŞKA BİR ĞYEYE BİZİM İÇİN CEVAP YAZDIRDI BU KADAR KİŞİLİKSİZLİK OLUR MU. yANİ BU TİTANLIK DEĞİL Mİ? BEN İSTEDİĞİM ZAMAN SİZİN AĞZINIZI KAPATIRIM SİZİN TARAFINIZDA OLANLARI DA KAPATIRIM SİLERİM ASARIM KESERİM. BİZE YAKIŞAN BU DEĞİLDİR SİBEL HANIM . HEPİMİZ BU HAYAT İÇİNDE ÜRETKEN İNSANLARIZ BEN HER YIL 300 ÜNİVERSİTE ÖÜRENCİSİNİ EĞİTEN BOĞAZİÇİ MEZUNU BİR HANIMIM.EŞİM HER 15 GÜNDE BİR HUMANİTE DERGİSİNDE YAZAN İNSAN HAKLARI KONUSUNDA ÜNLÜ BİR AVUKAT . . AYMEN ECZACI EŞİ DOKTOR HEM DE CERRAH . ROSA BANKA MÜDÜRÜ EŞİ DE YLE . EFSUNE İTÜ MEZUNU AMERİKA İHTİSASLI BİR MİMAR. EŞİ ÜNLÜ BİR MÜTEAHHİT İTÜDEN. YANİ İLLA BU ETİKETLERİ Mİ VERELİM SAYGINIZ DEMOKRATIZ BİLGİLİYİZ ÜST DÜZEYİZ KANITLAMAK İÇİN. 10 TANE KEDİYİ CEBİMİZDEN ÇIKARIRIZ . BİZİ YIKAN İŞTE MODERATÖRÜN KİM OLURSA OLSUN SUSUN DİYE AĞZIMIZA KARA BİR BANT ÇEKMESİ. AYMEN DE SİZİN SİTE GİBİ HER YIL BİR TEDAVİ ÜSTLENMEYİ DÜŞÜNECEK KADAR SOSYAL SORUMLULUK SAHİBİ BİR ARKADAŞ. TOPLUMSAL EVRENSEL DÜŞÜNCEYE ULAŞMIŞ BİR ARKADAŞ ŞİMDİ BU GÜRÜHA ' KAPAYIN ÇENELERİNİZİ BEN ASARIM KESERİM ' DENİLİR Mİ? HEPİMİZ YILLARCA EMEK EMEK BU ÜLKEYE ÇALIŞMIŞIZ HOP KOCAMIZLA İSVİÇRELERE TAŞINIP TEK GERÇEĞİMİZ DİN OLUP EVLERE KAPANMAMIŞIZ.

Yani Sibel hanım Bizim donanımıız deneyimimmiz sizin site için ki tek site idi TC DE. önemli idi. Ben bunları geri dönmek için yazmıyorum. KEDİ Yİ DİNLEDİNİZ BİZİ DE DİNLEYİN ENGİZİSYONA GİTMEDEN ÖNCE DİYE YAZDIM. YOKSA NE DR İSMİ NE MERKEZ İSMİ SORUN DEĞİL. BİZ İNTERNETTEN LİNK SADECE DAİLYMOTİON SARKILARINI ALAN CİCİ BİR GRUBUZ. BU YAZDIKLARINIZIN KONUYLA NE İLGİİS VAR HİÇ ANLAMADIM.

Hadi Kalın sağlıcakla

merhaba kızlar günaydınnnn

mimoşum kalemine sağlık dansöz arkadaşımbu dansöz resminide pek beğendim.yazmışsın canımda ben daha ayrıntılı olarak yazdım sibele ama bana gelen yazı işte bu yosuna gelenle aynı.anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.olsun yinede biz yazalım bu arada shantide sağolsun diğer foruma güzel bir yazı yazmış ,yosunum yolladı,ellerine sağlık herkesin.bizi kovanlar utansınnnnn

umutluyum yeni adı nurdan 27 arkadaşım,e2 sonucun çok iyi benimde 585 çıkmıştı ve sonucum pozitifti.(bhcg 425)seninki çoğul bile olabilir gözün aydın ama progesteronun düşük çıkmış benimki 60 çıkmıştı.senin dozları artırmaları çok iyi olmuş.ama içini ferah tut.bu testleri 5 gün sadece hit istiyor başka kimsenin yaptırdığını duymadım.adam işini sağlama alıyor bak progesteron düşük çıkmış acilen ilaç dozunu artırman iyi olmuş.

Günaydın kızlar...

mimoza eline sağlık.. bende aymen gibi detaylı yazmıştım ama gelen uzuuun mailde bizlerin anlattıkları ile uzak- yakın hiçbirşey yok ne yazıkki.. şimdide açılmıyor orası.. neyse yaa.. bu sabah pek iyi değilim.. Akşam dışardaydık geç geldik.. Sabahın altısında da bir inatçı sivrisinek uyandırdı bu sefer.. uyuyamadım sonrasında da...nerden nasıl giriyorlar anlamıyorum.. tabletlerden kullanıyorum yatak odasında ona rağmen geliyor hemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…