Shanti canım çok teşekkürler.
Kendimi sizlerle paylaşınca çok daha rahat ve güçlü hissettim.
Selam sana da çok teşekkür ederim canım.. Merak etmişsin. Evet malesef diyelim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Bu lafı diye diye umarım ligi bitirmeden bir maç kazanırım :)
Ben polip varsa riske atmazdım. Beklerdim, önce o sorunu hallederdim. Neden küçük bile risk olsa başarı şansını etkileyeceksin ki. Ha tabi herşey tam olsa da olacak diye bir garanti yok, ya da polip olmasıyla da hamile kalınabilir. Ama yine de maddi manevi sonuçlarını iyi düşün derim. Alt tarafı bir-iki ay ertelersin. Histereskopiyle de alınabiliyor, bilmiyorum ama belki başka yolu da vardır. Habersiz bırakma kararın konusunda.
eylülcüm inşallah birdahaki denemende pozitif sonucu alacaksın canım rahat ol inşallah olucak.bende polip daha önce yoktu geçen hafta gittiğimde 1cm yakın 1tane polip gördü drum .gebe kalınır ama düşük olabilir dedi bizde riske atmak istemiyoruz geç olsun temiz olsun merkez konusunda savaş bey daha ağır basıyo ama hitide düşünmüyo değilim tekrar tşkkür ederim ki savaş bey ve klinik hakkında izlenimlerini paylaşmıştın ve memnun kaldığını yazmıştın negatif sonuçta bence kısmet biraz daha vaktin var demek canım bu sıkıntıların gelecek güzel günlerin kefareti olur inşallah hit bide ön görüşme istiyo sanırım oyüzdende uzak kaldım hit için bizim sperm donasyonu aslında sperm verilmeyecek ogün keşke ön görüşme istemese bakalım burda bi merkezle çalışıyo bi oraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sen kısmetse 2. de nereyi düşünüyosun canım dondurulmuş yoktu sanırım nerde tutacaksa rabbim oraya yönlendirsin bizi hepimiz hakkında hayırlısı olsun stresli ve zor günler yaşıyoruz