Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kızlar benim yine uykum kaçtı...tam yattım uyuyacaktım ki.. bir yerlerde havai fişekler atılmaya başlandı.. döndüm durdum uyuyamadım kalktım en sonunda.. süt bisküvi ikilisine takılıyorum şimdi... bu arada diğer siteye gireyim dedim ama açılmıyor.. bizlerden bilmesinler birde bunu:)

Yosuncumm o kadar da degill:)) artik, ama site hala acilmiyor simdi baktim ben, sen erken menopoz topigindekilere de haber vermistin degil mi, ben karya ile corekotuna soyledim, buraya ne zaman girsem hep bir ziyaretci oluyor, okuyor durumda kim acaba?merak ediyorum. Herkese iyi haftalar, eylul ins cok iyi haberler alirsin.

İnşallah canım benim iç sesim hep kendliğinden olacak diyor ama fsh da gittikçe yükseliyor.Ben adet görüyorum ama düzeni iyice bozuldu bazen 40 günde bir bazen de 25 günde bir ah keşke şu kök hücre çıksada hepimize çare olsa valla ben 2 çocuğum olsun isterdim.Hatta geçen gün komşumun kzız ilkokula balşadı 1. sınıf ona ders çalıştırdım içimdeki özlem daha da arttı keşke dedim benim de çocuğum olsa böyle ona ders çalıştırsam

kızlar günaydın, iyi haftalarrr... hayatcım ben sadece donasyon topiğine haber vermiştim.. benimde dikkatimi çekiyor konuyu okuyan ziyaretciler:)

pişşt size diyorum ziyaretçi olarak okuyanlaarr :) gelin gelin ısırmıyoruz biz kimselerii

Günaydın kızlarrrrr Günaydın Rosaaaaa

Vallahi en çok da Rosayı kaybedeceğim diye korkmuştum Neyse ki Yosuncuğum haber vermiş. Buradan da özel mesaj yerii bulayım yazarım yine sana Rosacığım.

Şimdiii Eylülcüğüm pes etmek yok biliyorsun değil mi ? Bir de bu durum sallanıp suran arkadaşlara da örnek olsun demek istiyorum izin verirsen. Eylülcüğüm şimdiki ruh halini tahmin edebiliyorum o testi onlarca yapıp tek çizgide nasıl ağladık Hiç unutulmaz ama tek denemeyle de bitti bu iş demek hiç olmaz. Şimdi asla dersin belki ama bir ay sonra seni yine aramızda göreceğimizden eminim ben. Bu bir hastalık zaten bağımlılık İnsan oluncaya dek uğraşıyor uğraşalım da zaten. Yok öyle hemen pes demek. Bekliyoruz seni.

Arya ve hayatcığım - aman bilmez miyim öğretmen camiasını . Ben raporu götürdüm kimselere birşey demedim çünkü malum yaş. 3 aydan sonra açıklarım dedim bir de kanam oldu ya hani. Sen meraklı sekreter beni iki kere sıkıştır kıyılarda koridorda. Ben de bu konudan şimdi bahsetmeyeceğim birkaç yıl sonra belki dedim. Sen tut gözucuyla aldığı o bilgiyi herkeslere dağıt. Meraklılardan biri odama kadar gelip hamile misin demez mi ? Ben de kem küm dediysem de söyledim . Aman ne radikal bir karar bu yaşta tüp bebek mi dedi. Ben de evet dedim. O gece uykum kaçtı. Sizce de bu bir isitsmar değil öi ? Yani çok özel bir biligyi zorla ( yalan söyleyemediğiniz için sizden almaları ) Kız ertesi gün tekrar geldi ve ben ister inanın ister inanmayın 'arkadaşım ben sana çok kırgınım geldin tüp mü değil mi soruyorsun sana ne dedim sana ne . Belki ben bebeğime tüp dedirtmek istemiyorum yani bu haftada kaç kez yatıyorsun gibi bir soru' dedim. Bir soru daha sormuştu çok abesle iştigal bir şey. Ona da çok kızdım. Kız var ya 10 dakika sonra ben sana bir sarılacağım çok özür dilerim diye geldi. Ondan sonra da bölümden bir kişi bile soramaz iyi oldu sekretere de fırçamı kaydım. İnsanların telefonları bile sorulmadan verilmiyor sen nasıl benimle ilgili göz ucuyla aldığın bilgiyi dağıtırsın dedim. Arkadaşlar arkadaşlar kimseyle hiçbirşeyi paylaşmak zorunda değilsiniz. Siz dur demezseniz daha çokkkkk üstünüze gelirler. Milletin evde alması gereken terbiyeyi biz veriyoruz sonra da adımızhırçın kız oluyor. Boşver olsun onlar da düşünsünler böyle konular uluorta dandun sorulmaz ancak kardeşindir sorar. Bu konu mahrem konu üstelik yaralıyız bir de . Her konu açılışında acı çekiyoruz ne gereği var.

Sabahin korunde bile vardi ziyaretci, simdi yok, kacirdikkkk

var şimdi yine 1 kişi... bu arada burada özel mesaj için topiclerde 100 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş... sen yırtmışsın Mimoza.. 200 e yakındın sen galiba:)

bu arada siteden gizem_im vardı.. bugün sezeryanla doğumu olacaktı öğlen gibi.. bebiş gece gelmiş acele etmiş biraz :)

var şimdi yine 1 kişi... bu arada burada özel mesaj için topiclerde 100 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş... sen yırtmışsın Mimoza.. 200 e yakındın sen galiba:)

Sana aynen katılıyorum mimoza.
Şu an bir süreçteyiz, olmayacak diye birşey de yok. Meraklı insanlara karşı artık, eski yumuşak, sesi çıkmayan kız gitti, sinirli, cevabı yapıştıran bir kız geldi. Akucu bana demişti, bu tedaviyle artık içindekini dışarı yansıtacaksın, çok hassassın, bundan kurtulman lazım diye. Herkesin bir derdi var, çok fazla insanda tedavi görüyor. İnsanların acır gözlerle bana bakmasına izin vermiyor. Çocuk çocuk diye soranlara bende eğitiminiz nedir? dediğim bile oldu. Çocuk sahibi olmak bir üstünlük değil ki, kısmet olayı. Mücadele gücü olduktan sonra gerisi boş. Eşim olurda bu süreç çok uzarsa, bebiş gelmezse, eşimde sorun var tedavi görüyor dersin diyor bana, çok sıkıştıran olursa. Çünkü eninde sonunda anlayacaklar. Ben daha yeni evli sayılırım, yarın 2 yıl olacak:) Bizim milletimizin büyük bölümü çok cahil, düşünmeden soruyorlar. BAyramda bana kilo aldın diyenler, sonra annemi arayıp doğru söyle hayat hamile mi diye sormuşlarr ya işleri güçleri yokmuş gibi. Ben eski sitedeki dr Işıl hn ile telefonda görüştüm, form doldurmuştum beni aradı, çok kırgınlıklarınız var, hayatınızda neden başkalarına bu kadar yer açıyorsunuz, niye bu kadar önemsiz insanları önemsiyorsunuz dedi, çok da doğru söyledi. Ciddiye almamalıyız densiz insanları.

günaydın kızlarrrr ben aymen

dün giremedim baktımda ooo herkes gelmiş ne güzel olmuş daaaa bu sitede biraz yavaşmı ne?? tuhaf geliyor bana hızlıda okuyamadım.geç açılıyor falan.. neyse alışırız..

eylülcüğüm bende mimozaya katılıyorum.hepimiz kötü sonuçtan sonra yıkıldık üzüldük kahrolduk..ama sonra bak tekrar dirildik ve savaşa devam...umarım bu son negatif sonucun olur,umarım son üzüntülerin olur..biraz toparlan hemen yeniden başlarsın. ne yapaılım biz savaşçı kızlarız.herşeyi kolay elde edemiyoruz.ne olur fazla yıpratma kendini.yanlız değilsin bak burada seninle aynı duyguları taşıyan bir sürü candan arkadaşın var..

bu arada bazı kızların kim olduğunu anlayamadım.nickler değişik ya.o yüzden alışana kadar nicki değişik olanlar yazının ilk başında eski nicklerini yazarlarsa iyi olur

Dün sonucu alınca, ilk sözüm 'kazandibi' oldu. Bu iş artık o çocukluğumuzdaki oyuna benzedi benim için. Hani oynardık bişey, tam sona yaklaşırken ebe döner de sana kazndibi der ya, sen de dibi boylar, baştan başlarsın. Tam olarak bunu hissettim
Yılmak yok evet ama kabak tadı verdi artık desem kızmazsınız umarım. 3 aşılama 7 tüp ve bir donasyon. Bunlar içinde 2 düşük bir ölü doğum. Küllerden doğmaya tamam da, iyice küllenirsen nasıl doğabilirsin tekrar tam anlamıyla. Yine de manevi değil, kesinlikle maddi olarak toparlanmam lazım. Bu gidişle Şubat-Mart ayı gibi bir kere daha gitmeyi planlıyorum. Sadece kafamda bir soru var. Herkesin aklına aynı soru takılır diye düşünüyorum. Acaba yine aynı yerde mi denemeliyim. Yoksa merkezi mi değiştirmeliyim. Değiştirmeliysem nereye gitmeliyim. HİT olmayacağı kesin çünkü benim içime sinmez öyle soğuk umursamaz tavırlar. Ama Doğuş mu olmalı acaba diyorum, bilemiyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Aynen mimozacığım öğretmen camiası çok meraklı nerde beni yalnız sıkıştırsalar soruyrlar valla bıktım.Geçen gün tıp fak. gittim tahlikl hoca dereken iş uzadı okula gidemedim zaten sevkli olduğum için öyle bir zorunluluk yok ama inanki kaç kişi sordu unutttum müdür ayrı dert arıyorsun gelemicem diyorsun neyiniz var hoca hanım diyor sürekli sanki benim çocuk için uğraştığımı bilmiyor zaten acaip dedikoducu bir adam beni sana seni bana kötüler yani hiç kalıbının adamı değil.Bir gün gidip konuşcam valla baskı altında hisediyorum kendimi bir türlü anlamıyor evlat demek ne demek kendi evladı da var empati yapması lazım olmadığını düşünerek ama yok.En sonunda patlıcam adam zaten hırsım var.Bir daha izn alıken duyuru panasuna asıcam kimse sormasın yarın yokum şu şu sebepten diye.

Aynen mimozacığım öğretmen camiası çok meraklı nerde beni yalnız sıkıştırsalar soruyrlar valla bıktım.Geçen gün tıp fak. gittim tahlikl hoca dereken iş uzadı okula gidemedim zaten sevkli olduğum için öyle bir zorunluluk yok ama inanki kaç kişi sordu unutttum müdür ayrı dert arıyorsun gelemicem diyorsun neyiniz var hoca hanım diyor sürekli sanki benim çocuk için uğraştığımı bilmiyor zaten acaip dedikoducu bir adam beni sana seni bana kötüler yani hiç kalıbının adamı değil.Bir gün gidip konuşcam valla baskı altında hisediyorum kendimi bir türlü anlamıyor evlat demek ne demek kendi evladı da var empati yapması lazım olmadığını düşünerek ama yok.En sonunda patlıcam adam zaten hırsım var.Bir daha izn alıken duyuru panasuna asıcam kimse sormasın yarın yokum şu şu sebepten diye.

Bu arada Mimozacım öyle iyi yapmışsın ki. Başımdan bunula ilgili bazı olaylar geçti hepimiz gibi. Biri oğlumu kaybettiğimde ziyarete gelen komşumun ilk sorusu tüp bebek miydi oldu? Ulan soracak tek soru bu mu? Böyle bir olay yaşanmışken konuşacak tek şeyin bu mu senin? O günden sonra merhabadan öteye gidemedik. Bir başkası, eşiyle aynı dönem hamileyken ben bebeğimi kaybedince yolda karşılaştık ve bana dönüp, bizim hanım doğurdu, size tur bindirdik, isterseniz gelin bebek sevin gibi hala içimi öfkeyle kaplayan bir laf etti ki ben ona cevap bile veremedim. O gün bugün onu görünce yolumu değiştiririm.
Ve işyerinden biri var ki sağdan soldan haber almak için sorduğunu öğrendim, tüp bebek mi yaptırıyor diye. Malum izin falan alıyoum arada gelmiyorum ya. Bunu duyunca yanına gidip 'Bir daha benimle ilgili merakın olursa bana gel, gereken cevabı alırsın' diyebildim. Ha ne değişti derseniz, şimdi başkalarına soruyor :)
Bunlar en aklımda kalanlar, tabi nasılsın der gibi, çocuk var mı diye soran onlarca insanı söylemiyorum bile. İçini şişiriyorlar insanın. Sonra da bana, bak sebepsiz infertilite, kafana takmazan olur palavralarını anlatıyorlar. Kafamı boş bırakıyormusunuz ki benim. İnsanları nasıl etkileyebileceğini düşünmeden konuşmak bu. Ve malesef böyle yetişen milyonlarca insanla dolu ortalık. Sana düşense onları idare etmek oluyor. Ne adalet. Hem lafı ye hem idare et tatsızlık çıkmasın. Neyse biraz içimi döktüm sabah sabah ama şişmiştim çok.
Merkez konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

eylülcüğüm sen nerede denedin

Bizim derdimiz bize yetiyor birde bu densiz insanlarla uğraşıyoruz şansa bak ya.Bizm bir arakdaş var boaşndı kız hep diyor ben dul olduğumu unutuyorum ama millet unutmuyor diye.Yada unuturmuyor bizimki de öyle biz çocuksuzluğu kısa sürede olsa unutuyruz ama millet unuturmuyor işte.

Aryacım ben Savaş beye gitmiştim.
Bu arada kızlar farkettim de ne kabaymışım. İçimde kopan birşeyler olunca atlamışım bunu.
Hepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için.

Aryacım ben Savaş beye gitmiştim.
Bu arada kızlar farkettim de ne kabaymışım. İçimde kopan birşeyler olunca atlamışım bunu.
Hepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için.

aşkolsun eylülcüm... kendi adıma ben bir kabalık falan hissetmedim :) sen iyi ol yeter:)

Sanırım sen Savaş beyde yapmıştın ve çokta memnun kalmıştın Klinik sana negatif sonucun için ne olmuş olabilir neden olmuş olabilir gibi bir açıklama yapmadımı?
birde hit. konusunda bu kadar kesin kararlı olma soguk suratsız olmasının ne önemi varki önemli olan sonuç

tanıdıgım ona giden arkadaşlar çok memnunlar en son hit. e giden arkadaşın dondurulmuş 4 tane 5.gün embriyosu vardı çözülürken biraz hücre kaybı olmuş hit. çogul bekleme ama pozitif şansımız var demiş ve üç embriyosu tutunmuş 1tanesi yavaş gelişiyormuş ve kalp atımı alınmadı ama diger ikisi hala çok saglıklılar ve şuan 9 haftalık oldular ve bu arada bende hit. yolcularındanım yarın endometrium baktırıcam bakalım nasıl gidiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…