Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Günaydın,
Bugün moralim bozuk biraz. Adet olacakmışım gibi birşeyler yaşıyorum. Yarın sonuç günü ama bende umutlar azalıyor :KK43:

Umudunu yitirme o belirtiler belkide tutunma belirtileridir yada sen stres yaptıgın içindir....
inşallah pozitif olacak yarın sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Slm Sabacim,
Bilgisayardan giremiyorum bu foruma, site yonetiminden mesaj vr diyor biseyler yaziyor, cepten yazmak cok zor ya sinir oldum

Arkadaşlar selam,
Bugünkü ruh ve vücut durumum beklemeyi daha fazla kaldıramadı ve teste gittik.
Malesef iyi şeyler yazamayaağım. Sonuç negatif.

Kızlar ne olduğunu ben anlayamdım ne oldu tam olarak

çok şey oldu cnm, anlayamaman normal,çünkü tüm mesajları kedi silmiş, benimkileri bile. sonuç olarak bu sayfaya taşındık, erken menopoz sayfasına da bakacağım kızlardaki gelişmelere. sen ne yaptın? folikul görüldü mü? beni çok sıcak basıyo saba, yanıyorum, işyeri klimalı bir ben sıcaklıyorum ya. spora başladım, enerjim artsın diye. bugün bir koştum bir koştum, hayal kuruyorum bebeğim var koşmam lazım, uzakta duruyor, geliyorumm diyorumm:)) deli gibi koştum valla, sırılsıklam oldum, inş biraz kilo veririm, ilaçlarda çok şişmanlattı beni, geçen kıştan beri 6 kilo almışım.:KK50:

Arkadaşlar selam,
Bugünkü ruh ve vücut durumum beklemeyi daha fazla kaldıramadı ve teste gittik.
Malesef iyi şeyler yazamayaağım. Sonuç negatif.

eylül yanlış hatırlamıyorsam 26sı için 11.gün demiştin. o halde bugün 10.gün olmuyormu? bence gününde yaptır testi bir kerede.. ama hemen öyle sinirlerimi yıpratma ne olur:44:

Slm Sabacim,
Bilgisayardan giremiyorum bu foruma, site yonetiminden mesaj vr diyor biseyler yaziyor, cepten yazmak cok zor ya sinir oldum

acaba toplu olarak bizlere birer mesajlarımı var diye siteye giriş yaptım ama herhangi birşey gelmemiş... çokmu iyimserim anlamıyorum ki.. hani hepimizin mesajlarını sildi ya.. belki bir açıklama yapacaktır daha yetkili biri diye düşündüm...

siteye bakıyorum ses seda yok kimse yazmasa yosun en azından bir günaydın derdi diyorum. zaten işlerim çoktu bir iki girdim baktım biraz önce aklıma geldi kızlar sitem edip KK ya geçmiştir diye... dahada kötüsünü okudum banlamışlar mimozayla aymeni. tebrikleerrrrr ne kadar kolay insanları küstürmek mesajlarını silmek. şimdi baksınlar bakalım aynı sıcaklığı o güzelim paylaşımı yakalayabilecekler mi???????

siteye girip tüm mesajlarımı tek tek silmeyi düşündüm bir ara sonra ya birilerine faydası olacak bir şeyleri silersem diye tereddütte kaldım henüz düşünme aşamasındayım.

ben herkese bilgilendirme mesajı atmıştım.. sana gelmemişmi? yoksa mesajlaradamı müdahale edildi diye düşünmek bile istemiyorum.. yok artık yaaa...

GÜNCEL LİSTE
HİT :
Nilya - 1.negatif 2. Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )
Umutluyum84 : 3 ekim test günü
Nrm34 : 1.ve 2. deneme Doğuş 3.deneme HIT olacak. Yakında Kıbrısta…
Haskız 36 - 1.ve 2. deneme negatif 3. deneme test günü 1ekim... güzel haberler gelecek...

Zümrüt 48 - negatif
Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
AYMEN -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek
DÜNYA :
Park 34 – pek yakında kıbrısta
aygül 35 : pek yakında yolcu

iremelif 39 : negatif
gezgin1220 44 : 1.negatif
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz
Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif
scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
1karbeyaz : 1. negatif
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek
DOĞUŞ
Mimoza40 45 : Pozitif ( pek yakında 3.ay dolacak, yeni haberlerini bekliyoruz )Lavin : 1. Düşük 2. Kasımda deneyecek
Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF
SAVAŞ BEY
Eylül22 40 KTB Bugün saat 9 da transferi oldu 26 ekimde mutlu haber
vinividivici : Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )

Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------

Bahardalı 46 merkez belli değil ekim-kasım

Yosun 37 Kasım sonu / Aralık başı

Turbice 28 - Tüp denemesi yapacak.. İnşallah tutacak

Efsune 42 - Hazır olduğunda

Saba55 - eylül - ekim

Kasım –Aralık planları : efsune- yosun - aymen- turbice - bahardalı - gezgin beraber gezecekler Kıbrısta...

Bizimle Kıbrıs bir başka olacak

merhabalar,

turbice tüp denemesi yaptı, hiç yumurta üretemedi. en yakın zamanda yolcuuu..... yılbaşına 3-4 canlı girecek, her yılbaşı yaptığını yapamayacak(kafa çekmek:)) ama bu hiiçç mi hiiiç sorun olmayacak:KK49:

bütün kızlar toplandık, toplandık :KK66: :21: :KK9:

[video=dailymotion;xkirz]http://www.dailymotion.com/video/xkirz_nil-karaibrahimgil-butun-kizlar_music[/video]

bu arada eylülcüm.. bir daha haber çıkmadı senden.. umarım kendini üzmüyorsundur.. lütfen gününde o testi tekrar yaptır.. bence olumlu olacak.. idrardan çıkmıyor biliyorsun değilmi? kandamı bakıldı bilemiyorum ama... sonucuda yazmamışsın.. bak mimoza sabah evde yaptı negatifti.. sonra kan verdi pozitifi gördü.. sıkma ne olur canını....

canım üç folükül görüldü ama gelişmiyor maalesef:KK43:Eşimde çocuk diye bastırıyor.Ben de tedavidedn sonra kilo aldım 7 kilo gibi.Okullar açıldı biliyorsunuz beni gören öğretmen arakdaşlarım ay ne kadar kilo almışsın diyor.ben sanki keyfimden aldım kiloları.Geçen gün kanda pıhtılaşma zamnı için buradaki tıp fak. gittim hergün bir corarpsırn içiyorum pıhtılşama zamanı normal sınırlar içinde ama gebelik olduğunda 9 ay boyunca kulanacakmışım.Tabi bir tıp fak. gittik okulda herekse dert anlattık bizim bu öğretmen amiası çok mereklı çok:KK43:Birde sorunumu direk kimseye anlatamıyorum o yüzden köşeye sıkıştıkça sıkışıyorum:KK43:

yosuncuğum ne oldu senle ilgili ne var anlayamdım vben ama mimozanın forumda birilerine baya bir verip veriştidiğini okudum sonrada sizi burada buldum ben yazmasamda hergün erekn yumurta yetmezliğini ve dönör forumunu okuyordum birde dulara bölümünü tabi.

boşver sabacım.. bir espri yapayım dedim.. ortalık karıştı işte.. aslında sebep o da değil.. bir birikim vardı.. dile getirilince bazıları hazmedemedi kısaca.. despotlukla bir düzen tutturmaya çalıştı kendince...

canım üç folükül görüldü ama gelişmiyor maalesef:KK43:Eşimde çocuk diye bastırıyor.Ben de tedavidedn sonra kilo aldım 7 kilo gibi.Okullar açıldı biliyorsunuz beni gören öğretmen arakdaşlarım ay ne kadar kilo almışsın diyor.ben sanki keyfimden aldım kiloları.Geçen gün kanda pıhtılaşma zamnı için buradaki tıp fak. gittim hergün bir corarpsırn içiyorum pıhtılşama zamanı normal sınırlar içinde ama gebelik olduğunda 9 ay boyunca kulanacakmışım.Tabi bir tıp fak. gittik okulda herekse dert anlattık bizim bu öğretmen amiası çok mereklı çok:KK43:Birde sorunumu direk kimseye anlatamıyorum o yüzden köşeye sıkıştıkça sıkışıyorum:KK43:
Bende aldim kilo sabacim,ama siki diyetteyim spora da basladim, banada 2 kisi kilo aldin hamile misin dedi, ben de birine sen kendi gobegine bak dedim, ben artik laf soyleyene sokuyorum lafi, yeter artik, folikuller bazen dolu oluyor takibi birakmamak lazim, bence senin tiup bebekle sansin yuksek, daha bir kez denedin, okul iyi gelir sana, kafan dagilir, pihtilasmayi takma cok caresi var, esin stresini arttirriyor bence, onun sakin olmasi lazim, ins bir sonraki ay gizel haberler alirsin cnm

ben herkese bilgilendirme mesajı atmıştım.. sana gelmemişmi? yoksa mesajlaradamı müdahale edildi diye düşünmek bile istemiyorum.. yok artık yaaa...

mesaj gelmiş ben bu gün gördüm. bir kaç kere aceleyle girdim forma üyelik girişi yapmadan baktım ses yok sonradan aklıma geldi...

kim ne derse desin iç ses nickin çok güzeldi tebdili mekanda ferahlık varmış bakarsın burada daha güzel paylaşımlarımız olur...

mesajını bu gün gördüm bir kaç kez üyelik girişi yapmadan baktım ses yok sonradan aklıma geldi buraya bakmak. mesajına daha sonra baktım...
kim ne derse desin iç ses nicki harikaydı sen hiç canını sıkma. belki de bir değişikliğe ihtiyacımız vardı...

bu gün senden müjde alacağımı düşünmüştüm halada öyle hissediyorum. hakkında hayırlısı olsun...ilaçlarına devam et 12. gün mutlaka test tekrarı yap. kendini çok yıpratma canımsın....

X