Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

GÜNCEL LİSTE
HİT :
Nilya - 1.negatif 2. Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )
Umutluyum84 : 3 ekim test günü
Nrm34 : 1.ve 2. deneme Doğuş 3.deneme HIT olacak. Yakında Kıbrısta…
Haskız 36 - 1.ve 2. deneme negatif 3. deneme test günü 1ekim... güzel haberler gelecek...

Zümrüt 48 - negatif
Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
AYMEN -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek
DÜNYA :
Park 34 – pek yakında kıbrısta
aygül 35 : pek yakında yolcu

iremelif 39 : negatif
gezgin1220 44 : 1.negatif
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz
Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif
scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
1karbeyaz : 1. negatif
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek
DOĞUŞ
Mimoza40 45 : Pozitif ( pek yakında 3.ay dolacak, yeni haberlerini bekliyoruz )Lavin : 1. Düşük 2. Kasımda deneyecek
Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF
SAVAŞ BEY
Eylül22 40 KTB Bugün saat 9 da transferi oldu 26 ekimde mutlu haber
vinividivici : Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )

Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------

Bahardalı 46 merkez belli değil ekim-kasım

Yosun 37 Kasım sonu / Aralık başı

Turbice 28 - Tüp denemesi yapacak.. İnşallah tutacak

Efsune 42 - Hazır olduğunda

Saba55 - eylül - ekim

Kasım –Aralık planları : efsune- yosun - aymen- turbice - bahardalı - gezgin beraber gezecekler Kıbrısta...

Bizimle Kıbrıs bir başka olacak

ne yapayım simaycım... gelen giden kimse pek yok.. gelenlerde br cee ee diyip gidiyor:) bugün yoğun olurum sanmıştım beni unuttular sanırım.. pekte üzülmedim doğrusu:)

selam kızlarrrrr

yaşasın herkesler gelmiş,8 temmuzcuğum senide çok merak ediyordum umarım pzt iyi haberler vereceksin.merak etme bişeycikler olmaz güzel kızına

yosuncuğum kv nin vefatının yıldönümü demişsin anlamadım tam olarak kayınvaliden mi??

bu arada bende fazla giremedim bugün.malum hafta sonu koşturmacası birazdan eşim gelir ve tekne diye tutturur.aynı bir çocuk gibi oldu.halim olmasa canım istemese bile benide zorla sürüklüyorneyse bende seviyorumda bazen yorgun oluyorum.

dün mimoş battaniyenin altındayım diye mesaj yazmıştı da bizde o sırada pişiyorduk sıcaktan.bugün dahada sıcak gibi..deniz şahane,bende birazdan çıkarım

evet aymencim kayınvalidenin.. geçen sene resmen büyük bir organizasyon olmuştu yemekler mevlütler falan bu senede öylemi olacak diye bekledim.. ilk sene diye öyle yapılmış bu sene daha küçük birşey olur demişlerdi kimse aramadı sormadı.. okurum duamı evde ben tek başıma dedim bende..

bende çatlamak üzereyim.. bugün tersimden de kalkmadım ama canım cok sıkılıyor. oyun oynamaktan canım cıktı sibele yazayım dedim.. bıraktım.. tersim ya çok ters oluyo yazdıklarımda:)

merhaba kızlar,
sibel hanıma mesaj attım. Lütfen siz adaletli olun, bu saçmalıklara izin vermeyin dedim. Cuma günü olanlara çok üzüldüğümü aynı zamanda şaşırdığımı yazdım. O topikte mimoza, aymen ve diğer arkadaşların katkıları çok, çok fazla bilgi verdiler. bence kedi denen şahısdan çok daha bilgililer dedim. Onlar moderator olsaydı, en küçük bir şaka da ya da tartışmada önlerine gelen mesajı kafalarına göre silecekler miydi? hiç sanmıyorum dedim. Bu şahıs benim mesajımı ne halka silmiş, site kurallarına uymayan nedir? dedim. Tek bir kişinin bu şekilde kafasına göre davranmasına çok şaşırıyorum dedim. Zaten hepimiz çok stresli bir durumdayız, bir de bu saçmalıklarla uğraşmayalım, lütfen konuyu araştırın dedim. Yazık yaaa, nasıl izin veriyorlar buna anlamıyorum.

akupunkturcu ayten hanıma gidiyorum bu arada, süper bir kadın. nasıl canımı acıtıyor, gidip gelip karnıma batırdığı iğneleri oynatıyor, sonra ters yatırım bel bölgemden de tedavi ediyor, bugün canım çok sıkkın dedim, başıma da bir sürü iğne batırdı, laserle bişeyler yaptı. Annemi zayıflaması için götürdüm bugün.

günaydın kızlar..

hayatcım seni ve tüm acu ya gidenleri de tebrik ederim.. bende o cesaret yok valla.. oyle canımda pek tatlı değildir ama o iğne olayı beni geriyor acaip bir şekilde...

Günaydın,
Bugün moralim bozuk biraz. Adet olacakmışım gibi birşeyler yaşıyorum. Yarın sonuç günü ama bende umutlar azalıyor

Eylülcüm sıkma canını.. tedirginliğinden öyle şeyler hissediyorsun bence.. yarın erkenden yaptır bari testi, bekletme bizi de... herşey güzel olacak bak görürsün :)

Bu arada aymencim saoğlasın.. atlamışım...

Canım umarım dediğin gibidir. Hani vücudun adet olmak üzere bir anı vardır ya, işte yaşadığım şey o. Bacaklarım da titryiyor ki en sevmediğim şey de o oldu Dediğin gibi olması en büyük dileğim.

hadi sonucu tahmin edelim.. 135 geçti içimden... bu arada daha önce de böyle sallamıştım da tutmamıştı :))

haydiii hcg loto başladııı :) varmı arttıraan :)

Günaydın kızlarrrr

Hayatcığım canım ne kadar uğraşmışsın. Aymen de parçalandı derdini kızgınlığını haksızlığı anlatmak için ama o grup zaten arkadaştırlar sanıyorum. Bu arada nasıl moderatör olunuyor bari burada olalım da rahat rahat yazışalım. Valla ben bir şey yapmadım söylemedim diyemeyeceğim arkadaşlar ben kediye pist! dedim itiraf ediyorum:) Şaka bir yana içses yasaklanıp sperm donosyonu forumdaki arkadaşın aldığı nick ( ki o da ona aitti ve aynı kişi karşılıklı konuşuyormuş gibi oynuyordu hem de yalan dolan bilgilerle ) sereserpe ortalarda idi. Ben de neden diye sordum. Kanımca nicki sizin görüşe yakın diye dedim haklı olarak çünkü başka açılaması olamazdı. O yüzden kızdı arkadaş. Tamam dilim sivridir kızdırdım onu ama ammmaaaaaa bu yasaklanma olayından sonra sadece neden diye soran arkadaşların içinde bizim nick geçerli olan arkadaşlarında maillerini silmişler Bu kadar kin olur mu dindar takvalı bir insanda ??? Bu ne hırs bu ne kin ? Ben hep söylüyorum ambalaj önemli değil. Görüşün önemli değil iç huzura kavuşmuş olmak önemli yüreğin önemli ruhunu dinlendirebiliyor musun o önemli yol değil ! Bu arada bilmeyenler için ben mimoza.

Ben de sibele yazacağım ama bilinçaltında hazırlanıyorum . Cep teli ile değil maille yazacağım . Ağır olsun oturaklı olsun cat in kulağına gitsin yüreğini burksun hani arkadaş sevecek ya yaradılanı yaradandan dolayı !!!

Eylülücüğüm

Üzülme şimdiden canım benim gün doğmadan neler doğar Bu işler öyle belirtiye filan bakmaz .Kimse gaipten haber veremez inancını kaybetme Korkularının bedenine hakim olmasına izin verme .Düşünmemeye çalış film seyret . Yürekten diliyorum ki pozitif olsun. Pozitif olsun pozitif olsun

mimozaa sanırım ben bilinçaltımda hazırlanmışım ki sen bu satırları yazarken bende sibele içimi döktüm yollayacağım şimdi...

tamı tamına 2 word sayfası 4898 karakter, 10 paragraf, 80 satırmış şimdi baktım da

rahatladım ama hazmedemiyorum hala... hele benim yüzümden sizlerin bunu yaşamış olmanız var ya... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…