herhalde bizim gibi kadınların tek sevgilileri çocukları olacak..,:))))))))))))
bu kadar tutkuyla bu kadar hasretle eşimi beklemedim. !!!!!!!!!!
hiçbirşeye hayatmda bu kadar emek ve para harcamadım.!!!!!!!!!!
hiçbirşey için bu kadar hayal kurmadım.!!!!!!!!!.
ve hiçbirşey için bu kadar narkoz almadım..!!!!!!!!!!!
eğer birgün o gün gelirde bebeğim kollarımda olursa BİLİRİMKİ BU DAHA BAŞLANGIÇ..
hiç gerisi yokmuş gibi sevinmek yerine
BAHTI GÖNLÜ GÜZLE OLSUN DİYE DUA EDERİM.
VE İSTERİMKİ BİR SEVGİLİLER GÜNÜNDE
eşim ve ben ve bebeğim mutluluğumuza şükür edelim..
kaderimize katlanabilecek sabrımızın olmasına dua edelim..
HEPİNİZE AYNI ŞEYİ DİLİYORUM SEVGİLİ FORUMDAŞLAR..
Efsuneeeee cok teşekkür ederim canım arkadasım sizsizde olmuyor hepiniz bunu bilin:))hoşgeldin.. SENSİZ OLMUYOR BİLESİN.....
Ne güzel bir tatil ve kutlama yapmışsınız..:)))
senin adına çok sevindim ihtiyacın vardı..
sadece ilginç değilmi tam eve dönüpte evde bıraktığın gerçekle yüzleşmek o soğuk yanlızlığı yine olmamışlığı yaşamak yerine yere kapaklanıp ayağında lif kopmasını sağlayarak BAŞKA BİR SORUN ile uğraşarak gerçek acıdan kaçınmayı iyi beceriyor bilinçaltı..
umutma bunu kesin bilinçli yani akıllı halin yaPmadı.. kesinlikle değil..bunu duygu tarafın yani BİLİNÇALTIN KARANLIK TARAFIN YAPIYOR..
sana geçmiş olsun diyorum.. allahtan doktor camiasındasınızda içim rahat..
kendİNE DİKKAT ET.. SEVGİYLE KAL..
AYSEVİ korkarak yazdım yazdıklarımı ama arkadaş olacaksak korkusuz olmalı herşey diye düşündüm. :)))
sonuçta insan bazan karanlık yönünü görmek istemez ve söyleyene tepki duyar tüm acısını o kişiden çıkar..yazdıklarını okuyunca bir ohhhh çektim..
aslında ne kadar karanlık yönümüzü bilirsek o kadar hayat güzelleşir ve aslında o zaman kendimize uygun bir yol çizer ve bunu kabullenebiliriz..
uçakta gelriken İNCİR REÇELİ diye bir türk filimi izledim.. ağlamamak için bayağı çaba harcadım..
aslında beklemenin hayatı yok ettiğini olanı kabullendiğin an gerçekten çözümlerin bir bir geldiğini. nereni zorlarsan zorla (münasip yer:)) elde edemeyeceklerin sen kabullenince nasıl kapını çaldıklarını...
herşeyde bir hayır olduğunu ve elimizdeki en değerli şeyin hayat olduğunu AMA EKSİKLİKLERİNE rağmen yine hayat olduğunu ve onu şekillendireninde onu güzelleştireninde eksikliklere rağmen biz olduğunu çok güzel anlatmış.
izleyin derim..
AYSEVİ korkarak yazdım yazdıklarımı ama arkadaş olacaksak korkusuz olmalı herşey diye düşündüm. :)))
sonuçta insan bazan karanlık yönünü görmek istemez ve söyleyene tepki duyar tüm acısını o kişiden çıkar..yazdıklarını okuyunca bir ohhhh çektim..
aslında ne kadar karanlık yönümüzü bilirsek o kadar hayat güzelleşir ve aslında o zaman kendimize uygun bir yol çizer ve bunu kabullenebiliriz..
uçakta gelriken İNCİR REÇELİ diye bir türk filimi izledim.. ağlamamak için bayağı çaba harcadım..
aslında beklemenin hayatı yok ettiğini olanı kabullendiğin an gerçekten çözümlerin bir bir geldiğini. nereni zorlarsan zorla (münasip yer:)) elde edemeyeceklerin sen kabullenince nasıl kapını çaldıklarını...
herşeyde bir hayır olduğunu ve elimizdeki en değerli şeyin hayat olduğunu AMA EKSİKLİKLERİNE rağmen yine hayat olduğunu ve onu şekillendireninde onu güzelleştireninde eksikliklere rağmen biz olduğunu çok güzel anlatmış.
izleyin derim..
aymooşş bu ilaçları nasıl bırakıcam ben.. azaltarakmı yoksa pat diyemi.. bir an evvel normal halime dönmek istiyorum.. ilaç kullanmak istemiyorum.. uzun bir süre bonibon bile görmek istemiyorum....
Yosunum prednol hariç hepsini pat diye bırakabilirsin prednol U önce 3 gun yarım 3 gunde çeyrek içerek bırakabilirsin ama önce su 2.testini de mutlaka yap ondan sonra bırak
yosun ne güzel yazmışsın, replik aklında kalmış...
benim aklımda ise "hastalığın tedavisini değilde ben hayatı yaşamayı seçtim" demesi kaldı..
uzun hastanede geçen bir yaşamım olacağına kısa ama bana ait bir yaşam...
prednol u 4 gün kullanıp bıraktım zaten.. transferden önceki 4 gün.. tetradoxu da 5 gün sabah akşam 1 olarak kullandım.. şimdi kullandıklarım progetsan günde 8 tane.. estrofem günde 6 tane.. calimara forte bant gün aşırı değişiyor.. elevit-folbiol-aspirin
prednole devammı etmek gerekiyordu acaba?
Yahu kızlar mimosunda anlattığı hikaye de neyin nesi kaçırdım sanırım merak ettim simdi..
Mimosum canım arkadasım ben boyleyimdir iste etrafımdakiler bazen benden daha cok üzülür ,ben hemen toparlanırım.o yüzden artık bu tedavi haberlerini kimselere söylemiyorum ya,bu seferkini sadece annem babam biliyordu onlarda mecburen söylüyorum cunku aynı yerde yasıyoruz ve babam hep yanımda ecz.de..annem falan benden daha cok üzülüyor gerci bu sefer hic umitlenmemesini onceden tembihlemistim.spermler kötü çıktı falan demiştim ki beklentiye girmesin...evet kızlar bunları konuşmak icin belki erken ama ben hemen birkaç ay sonra embriyo almayı düşünüyorum fazla ara vermek istemiyorum.ama bu sefer kime gideceğimi bilmiyorum..dunyayı düşünmüyorum belki hiti giderim.daha dogrusu kim daha cok yumurta ayırırsa ona gitmeyi düşünüyorum.berk bize 8 yumurta ayırdı ki cok cok az...zaten sorunlu spermi olan birine daha cok yumurta ayırması lazımdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?