• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herhalde bizim gibi kadınların tek sevgilileri çocukları olacak..,:))))))))))))

bu kadar tutkuyla bu kadar hasretle eşimi beklemedim. !!!!!!!!!!

hiçbirşeye hayatmda bu kadar emek ve para harcamadım.!!!!!!!!!!
hiçbirşey için bu kadar hayal kurmadım.!!!!!!!!!.
ve hiçbirşey için bu kadar narkoz almadım..!!!!!!!!!!!

eğer birgün o gün gelirde bebeğim kollarımda olursa BİLİRİMKİ BU DAHA BAŞLANGIÇ..
hiç gerisi yokmuş gibi sevinmek yerine
BAHTI GÖNLÜ GÜZLE OLSUN DİYE DUA EDERİM.
VE İSTERİMKİ BİR SEVGİLİLER GÜNÜNDE
eşim ve ben ve bebeğim mutluluğumuza şükür edelim..
kaderimize katlanabilecek sabrımızın olmasına dua edelim..

HEPİNİZE AYNI ŞEYİ DİLİYORUM SEVGİLİ FORUMDAŞLAR..

bu maili yazdıktan sadece 7 dakika sonra YOSUNNN haberini vermiş..bense yollarda idim..

yosunnn benim tespitlerim şunlardır: daha sonrasında faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum.

1-embryo transferi sayısı 4 idi. bu eşinin ödipalini patlattı. çünkü dördüz korkusu onun beyninde sorumluluk baskısını artırdı.. aslında bilinçaltı için korkunç bir olasılıktı..
2- yeni bir ev alıp çıkmak zaten ciddi bir kendilik aktivasyonu (anne baba adayı olmanın yolunun açılması) bunun akabind ebirde çocuk gelecke olması acayip sorumluluk algısını artırdı..
3-ikinizde bunca yıldır evlenmek için beklemişsiniz aslında çocuk sahibi olmak sürüncemede kalmış ama son tren kaçmadan bir herkeste var acelesi.. işte bilinçaltı bunu hiç kabul etmiyor..
4-birdiğeride senin nete girmene izin vermemesi seni korumak giibi gözüksede aslında üzerinde baskıyı artırması senin bilinçaltında bebek olursa dahada mı kısıtlar sıkıntısını getirirnce siistem hamileliği seçmiyor..
5- eşine sakın saldırma onu seçen sensin. ödipali onun gerçeği bunu dönüştürmek sana düşüyor..
HİÇ FARKIMIZ YOKTUR SEVGİLİ YOSUNN. BUNLARI BENDE YAŞADIM..

BAHTIN BOL, KADERİN GÜZEL VE TEVEKKÜLÜN SAĞLAM OLSUN..

üzülerek değilde sana analiz ederek destek olmaya çalıştım umarım hassasiyetinin arasında bunu görürsün ve alınmazsın..
sevgiyle kal..

hoşgeldin.. SENSİZ OLMUYOR BİLESİN.....
Ne güzel bir tatil ve kutlama yapmışsınız..:)))
senin adına çok sevindim ihtiyacın vardı..

sadece ilginç değilmi tam eve dönüpte evde bıraktığın gerçekle yüzleşmek o soğuk yanlızlığı yine olmamışlığı yaşamak yerine yere kapaklanıp ayağında lif kopmasını sağlayarak BAŞKA BİR SORUN ile uğraşarak gerçek acıdan kaçınmayı iyi beceriyor bilinçaltı..

umutma bunu kesin bilinçli yani akıllı halin yaPmadı.. kesinlikle değil..bunu duygu tarafın yani BİLİNÇALTIN KARANLIK TARAFIN YAPIYOR..

sana geçmiş olsun diyorum.. allahtan doktor camiasındasınızda içim rahat..

kendİNE DİKKAT ET.. SEVGİYLE KAL..

hoşgeldin.. SENSİZ OLMUYOR BİLESİN.....
Ne güzel bir tatil ve kutlama yapmışsınız..:)))
senin adına çok sevindim ihtiyacın vardı..

sadece ilginç değilmi tam eve dönüpte evde bıraktığın gerçekle yüzleşmek o soğuk yanlızlığı yine olmamışlığı yaşamak yerine yere kapaklanıp ayağında lif kopmasını sağlayarak BAŞKA BİR SORUN ile uğraşarak gerçek acıdan kaçınmayı iyi beceriyor bilinçaltı..

umutma bunu kesin bilinçli yani akıllı halin yaPmadı.. kesinlikle değil..bunu duygu tarafın yani BİLİNÇALTIN KARANLIK TARAFIN YAPIYOR..

sana geçmiş olsun diyorum.. allahtan doktor camiasındasınızda içim rahat..

kendİNE DİKKAT ET.. SEVGİYLE KAL..
Efsuneeeee cok teşekkür ederim canım arkadasım sizsizde olmuyor hepiniz bunu bilin:))

Gercektende dediğin şey doğru gibi hic böyle düşünmemiştim...evet eve dönerken ayaklarım geri geri gidiyordu ve böyle olmasından şikayetçi değilim sanki,cunku düşünmemi engelliyor bu durumda olmak...:) simdi evde muge anlı izliyorum ve ne kadar hain evlat
Lar olduğunu üzülerek görüyorum..hep dediğim gibi vardır bu iste de bir hayir..bizim icin artık sadece hayırlısını diliyorum ,belkide bebeksiz olmak bizim icin hayirlisidir...

AYSEVİ korkarak yazdım yazdıklarımı ama arkadaş olacaksak korkusuz olmalı herşey diye düşündüm. :)))

sonuçta insan bazan karanlık yönünü görmek istemez ve söyleyene tepki duyar tüm acısını o kişiden çıkar..yazdıklarını okuyunca bir ohhhh çektim..

aslında ne kadar karanlık yönümüzü bilirsek o kadar hayat güzelleşir ve aslında o zaman kendimize uygun bir yol çizer ve bunu kabullenebiliriz..

uçakta gelriken İNCİR REÇELİ diye bir türk filimi izledim.. ağlamamak için bayağı çaba harcadım..

aslında beklemenin hayatı yok ettiğini olanı kabullendiğin an gerçekten çözümlerin bir bir geldiğini. nereni zorlarsan zorla (münasip yer:)) elde edemeyeceklerin sen kabullenince nasıl kapını çaldıklarını...

herşeyde bir hayır olduğunu ve elimizdeki en değerli şeyin hayat olduğunu AMA EKSİKLİKLERİNE rağmen yine hayat olduğunu ve onu şekillendireninde onu güzelleştireninde eksikliklere rağmen biz olduğunu çok güzel anlatmış.
izleyin derim..

selam kızlar... desteğiniz için sağolun... aymencim bende yükselmeyeceğini tahmin ediyorum.. hatta eşime de dedim.. sakın ümitlenme, çok küçük bir ihtimal, olursa süpriz olsun diye.. o benden daha kötü.. metanetli olmaya çalışıyor ama:( gece erkenden yattı.. erkenden kalkardı ama muhtemelen uyuymadığı için geç kalktı.. bende salonda tv karşısında sabahladım.. dediğin gibi aynen soru işaretleri, nedenler, niçinler dönüyor kafamda.. ama bulamıyorum.. banada tüm şartlar çok iyi %70 olur denmişti.. dediğin gibi hep küçük olan dilime giriyoruz nedense..

Mimozamm... evet tekrar deneyeceğiz.. ama sanırım uzun bir süre sonra olur bu.. zamanı şimdiden söylemek benm için çok zor şu anda..

Efsunecim.. senin analizlerin beni hiç bir zaman rahatsız etmemiştir.. aksine farklı bir açıdan bakmamı sağlamıştır her zaman..

Neyse sabah eşime bir iş kurmak istediğimi söyledim.. toparlanmam için birşeylerle uğraşmam lazım.. boş olmak istemiyorum.. tamam dedi..

AYSEVİ korkarak yazdım yazdıklarımı ama arkadaş olacaksak korkusuz olmalı herşey diye düşündüm. :)))

sonuçta insan bazan karanlık yönünü görmek istemez ve söyleyene tepki duyar tüm acısını o kişiden çıkar..yazdıklarını okuyunca bir ohhhh çektim..

aslında ne kadar karanlık yönümüzü bilirsek o kadar hayat güzelleşir ve aslında o zaman kendimize uygun bir yol çizer ve bunu kabullenebiliriz..

uçakta gelriken İNCİR REÇELİ diye bir türk filimi izledim.. ağlamamak için bayağı çaba harcadım..

aslında beklemenin hayatı yok ettiğini olanı kabullendiğin an gerçekten çözümlerin bir bir geldiğini. nereni zorlarsan zorla (münasip yer:)) elde edemeyeceklerin sen kabullenince nasıl kapını çaldıklarını...

herşeyde bir hayır olduğunu ve elimizdeki en değerli şeyin hayat olduğunu AMA EKSİKLİKLERİNE rağmen yine hayat olduğunu ve onu şekillendireninde onu güzelleştireninde eksikliklere rağmen biz olduğunu çok güzel anlatmış.
izleyin derim..

efsune.. o incir reçeli benide etkilemişti.. o günü kendime film günü yapmıştım peşpeşe 2 film izledim.. ilki de ondan aşağı kalmayan "aşk tesadüfleri sever" di..

ama incir reçelinden aklımda kalan en güzel replik..

Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum.
Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken, başka bir damlaya karışıp, güçlenerek daha hızlı ilerler.
Ben de sana karıştım aşkım. İnsanlar acımasız, savurgan.
Hiçbir şeyin sonu gelmeyecekmiş gibi davranıyorlar.
Bir gün, şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyorlar.

aymooşş bu ilaçları nasıl bırakıcam ben.. azaltarakmı yoksa pat diyemi.. bir an evvel normal halime dönmek istiyorum.. ilaç kullanmak istemiyorum.. uzun bir süre bonibon bile görmek istemiyorum....

izleyin derim..

Efsunecigim sana değil kızmak,bize karanlık yönlerimizi görmemizi sağladığın icin sonsuz teşekkürler ederim...

O filmi bende izlemiştim ama oyle ajitasyonlu filmler beni fazlasıyla gerdigi icin sevmemiştim..

Bende hayattaki bu bekleme Halimden artık kurtulmak istiyorum.bebek olmasını bekleyerek herseyi erteledigimi,arkadaslarımdan ,sevdiklerimden uzak durduğumu biliyorum ve artık böyle olmamaya karar verdim.belki evlatlik durumu da beni rahatlatıyor ,kendime sürekli aynı seyleri söylüyorum herkes doğuracak diye birşey yok..butun mutluluğumu cocuk doğurmaya bağlamayacağım,,mutlu olacak oyle cok şey vArki ....

aymooşş bu ilaçları nasıl bırakıcam ben.. azaltarakmı yoksa pat diyemi.. bir an evvel normal halime dönmek istiyorum.. ilaç kullanmak istemiyorum.. uzun bir süre bonibon bile görmek istemiyorum....

Yosunum prednol hariç hepsini pat diye bırakabilirsin prednol U önce 3 gun yarım 3 gunde çeyrek içerek bırakabilirsin ama önce su 2.testini de mutlaka yap ondan sonra bırak

Yosunum prednol hariç hepsini pat diye bırakabilirsin prednol U önce 3 gun yarım 3 gunde çeyrek içerek bırakabilirsin ama önce su 2.testini de mutlaka yap ondan sonra bırak

prednol u 4 gün kullanıp bıraktım zaten.. transferden önceki 4 gün.. tetradoxu da 5 gün sabah akşam 1 olarak kullandım.. şimdi kullandıklarım progetsan günde 8 tane.. estrofem günde 6 tane.. calimara forte bant gün aşırı değişiyor.. elevit-folbiol-aspirin

prednole devammı etmek gerekiyordu acaba?

yosun ne güzel yazmışsın, replik aklında kalmış...
benim aklımda ise "hastalığın tedavisini değilde ben hayatı yaşamayı seçtim" demesi kaldı..
uzun hastanede geçen bir yaşamım olacağına kısa ama bana ait bir yaşam...

yosun ne güzel yazmışsın, replik aklında kalmış...
benim aklımda ise "hastalığın tedavisini değilde ben hayatı yaşamayı seçtim" demesi kaldı..
uzun hastanede geçen bir yaşamım olacağına kısa ama bana ait bir yaşam...

itiraf edeyimm...aklımda "Ben de sana karıştım aşkım. İnsanlar acımasız, savurgan." kalmıştı sadece.. gerisini google amca soledi:)

prednol u 4 gün kullanıp bıraktım zaten.. transferden önceki 4 gün.. tetradoxu da 5 gün sabah akşam 1 olarak kullandım.. şimdi kullandıklarım progetsan günde 8 tane.. estrofem günde 6 tane.. calimara forte bant gün aşırı değişiyor.. elevit-folbiol-aspirin

prednole devammı etmek gerekiyordu acaba?

Yok devam etmeye gerek yoktu ama ben ilk dusuk yaptıktan sonra 2.tup denememde prednole devam dediler ilk 3 ay kullanacaksın demislerdi uzun süre devam ettigim icin yavaş yavaş bırakmıştım.diger ilaçlarını birden bırakabilirsin ama dediğim gibi yarınki testinden sonra bırak ..

Aymoşummmmm

Hoşgeldin sevgili arkadaşım. Ben de döneceğini biliyordum ama sen ne kadar güçlü bir kadınsın yahu Bu kadar sürede

beklemiyordum. Çokiyi yaptın sensiz olmuyor İçimizde değişik renkler var sen bizim çingen :) pembemizsin

yok sensiz olmaz. Biraz dinlen Yosun a dediğin gibi acının tadını çıkar acının tadı çıkar mı demeyin çıkması lazım ki sonuna kadar

dibe vurmamız lazım ki yukarıya çıkmak için var gücümüzle uğraşalım. İyi ki varsın iyi ki varsınız .

Yosuncuğum

Efsune yine yapmış yapacağını süper yorumlar Kızcağız onlara ulaşmak için onca emek onca yol gidiyor Etek etek para döküyor

Sonra sağolsun gelip bir de sentezleyip bizimle paylaşıyor . Aşkolsun Efsuneciğim sana hiç kızar mıyız ? Sen bizim

rahibe Teresamız :) Ben de Efsune ye katılıyorum Tabii ki bilgim o kadar derin değil ama anımsıyorum da bu 4 embriyo işinden

çok korktun. Ben bile bir iki kere telkin yazmak zorunda kaldım . Sonra ev taşıdın aslında olayı hep hep erteledin Sanki olayın

kendisinden de korktun gibi. Yoksa tam hazır değil miydin diye düşünmekteyim . Bu arada eşle ilgili bazı pürüzler çıktı

acabalar beyninde gitti gitti geldi. Bir de diyorum ki Verda ya sorsan acaba niye 4 koydu Bir sorun vs mi gördü acaba ?

Yoksa kızın genel protokolü mü böyle üstelik ilaların dozu da full İlk defa 8 progestan duyuyorum .Çok şaşırdım .

Ama sevineceğin bir şey var Bütün site akın akın gelip üzüntüne ortak oldu. Hissettiklerini sana gönderdi. Seni seviyoruz bunu

da böyle bilesin Yosun

hepiniz iyiki varsınız.... bugünü atlatırsam şu sulugöz halimden kurtulurum sanırım....

yosuncum biraz evvel okudum iyi haberini almaya çok ihtiyacımız vardı.... 2 gün sonra yapacağın test senin için hayırlı olacak haberlere vesile olsun canım...

aymencim hoşgeldin ayağın içinde geçmiş olsun arkadaşı...
bizler çok güçlü kadınlarız hayatımızın en önemli olan anı olacak pozitif sonucu alamadığımzda bile yarına bakmayı bilerek tekrar planlar yapabiliyoruz...allah bu gücümüzü daim etsin bu gücü ve enerjimizi hayırla harcayabilecek evlatlar nasip etsin...

mimoza hikaye beni etkiledi kimbilir sen hamilelik duygusallığınla nasıl etkileniyorsundur... bence pek okuma bu yazıları....

Yahu kızlar mimosunda anlattığı hikaye de neyin nesi kaçırdım sanırım merak ettim simdi..

Mimosum canım arkadasım ben boyleyimdir iste etrafımdakiler bazen benden daha cok üzülür ,ben hemen toparlanırım.o yüzden artık bu tedavi haberlerini kimselere söylemiyorum ya,bu seferkini sadece annem babam biliyordu onlarda mecburen söylüyorum cunku aynı yerde yasıyoruz ve babam hep yanımda ecz.de..annem falan benden daha cok üzülüyor gerci bu sefer hic umitlenmemesini onceden tembihlemistim.spermler kötü çıktı falan demiştim ki beklentiye girmesin...evet kızlar bunları konuşmak icin belki erken ama ben hemen birkaç ay sonra embriyo almayı düşünüyorum fazla ara vermek istemiyorum.ama bu sefer kime gideceğimi bilmiyorum..dunyayı düşünmüyorum belki hiti giderim.daha dogrusu kim daha cok yumurta ayırırsa ona gitmeyi düşünüyorum.berk bize 8 yumurta ayırdı ki cok cok az...zaten sorunlu spermi olan birine daha cok yumurta ayırması lazımdı diye düşünüyorum.

Yahu kızlar mimosunda anlattığı hikaye de neyin nesi kaçırdım sanırım merak ettim simdi..

Mimosum canım arkadasım ben boyleyimdir iste etrafımdakiler bazen benden daha cok üzülür ,ben hemen toparlanırım.o yüzden artık bu tedavi haberlerini kimselere söylemiyorum ya,bu seferkini sadece annem babam biliyordu onlarda mecburen söylüyorum cunku aynı yerde yasıyoruz ve babam hep yanımda ecz.de..annem falan benden daha cok üzülüyor gerci bu sefer hic umitlenmemesini onceden tembihlemistim.spermler kötü çıktı falan demiştim ki beklentiye girmesin...evet kızlar bunları konuşmak icin belki erken ama ben hemen birkaç ay sonra embriyo almayı düşünüyorum fazla ara vermek istemiyorum.ama bu sefer kime gideceğimi bilmiyorum..dunyayı düşünmüyorum belki hiti giderim.daha dogrusu kim daha cok yumurta ayırırsa ona gitmeyi düşünüyorum.berk bize 8 yumurta ayırdı ki cok cok az...zaten sorunlu spermi olan birine daha cok yumurta ayırması lazımdı diye düşünüyorum.

bu yazdıklarını okuyunca mimozanın firdevsi geldi aklıma senin için... onu güldürdü.. belki senide güldürür diye geçti içimden...

Back