herhalde bizim gibi kadınların tek sevgilileri çocukları olacak..,:))))))))))))
bu kadar tutkuyla bu kadar hasretle eşimi beklemedim. !!!!!!!!!!
hiçbirşeye hayatmda bu kadar emek ve para harcamadım.!!!!!!!!!!
hiçbirşey için bu kadar hayal kurmadım.!!!!!!!!!.
ve hiçbirşey için bu kadar narkoz almadım..!!!!!!!!!!!
eğer birgün o gün gelirde bebeğim kollarımda olursa BİLİRİMKİ BU DAHA BAŞLANGIÇ..
hiç gerisi yokmuş gibi sevinmek yerine
BAHTI GÖNLÜ GÜZLE OLSUN DİYE DUA EDERİM.
VE İSTERİMKİ BİR SEVGİLİLER GÜNÜNDE
eşim ve ben ve bebeğim mutluluğumuza şükür edelim..
kaderimize katlanabilecek sabrımızın olmasına dua edelim..
HEPİNİZE AYNI ŞEYİ DİLİYORUM SEVGİLİ FORUMDAŞLAR..
bu maili yazdıktan sadece 7 dakika sonra YOSUNNN haberini vermiş..bense yollarda idim..
yosunnn benim tespitlerim şunlardır: daha sonrasında faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum.
1-embryo transferi sayısı 4 idi. bu eşinin ödipalini patlattı. çünkü dördüz korkusu onun beyninde sorumluluk baskısını artırdı.. aslında bilinçaltı için korkunç bir olasılıktı..
2- yeni bir ev alıp çıkmak zaten ciddi bir kendilik aktivasyonu (anne baba adayı olmanın yolunun açılması) bunun akabind ebirde çocuk gelecke olması acayip sorumluluk algısını artırdı..
3-ikinizde bunca yıldır evlenmek için beklemişsiniz aslında çocuk sahibi olmak sürüncemede kalmış ama son tren kaçmadan bir herkeste var acelesi.. işte bilinçaltı bunu hiç kabul etmiyor..
4-birdiğeride senin nete girmene izin vermemesi seni korumak giibi gözüksede aslında üzerinde baskıyı artırması senin bilinçaltında bebek olursa dahada mı kısıtlar sıkıntısını getirirnce siistem hamileliği seçmiyor..
5- eşine sakın saldırma onu seçen sensin. ödipali onun gerçeği bunu dönüştürmek sana düşüyor..
HİÇ FARKIMIZ YOKTUR SEVGİLİ YOSUNN. BUNLARI BENDE YAŞADIM..
BAHTIN BOL, KADERİN GÜZEL VE TEVEKKÜLÜN SAĞLAM OLSUN..
üzülerek değilde sana analiz ederek destek olmaya çalıştım umarım hassasiyetinin arasında bunu görürsün ve alınmazsın..
sevgiyle kal..