inş.dileğin yerine gelir evet savaş bey ve oğlu ahmet bey çok ilgililer umarım kendine uygun dr bulabilirsin ve yüzün güleryosuncuğum inşallah senden güzel haber alırızda bizim kötü sonuclarımızı bir nebzede olsun unuturuz.
bendeki son durum:
doğuş a son durumu bildirdim mail ile. hala geri dönüş yapmadılar.
bende diğer bütün merkezlerle yazıştım.
engin bey aradı zaten şansın 75-80% aradı olduğunu tekrar denemek gerektiğini söyledi
hit in hemşiresi aradı rahim filmi çektirip gelin muayeneye dedi.
savaş beyin sekreteri aradı dün iltihap varmı acaba diye yaklaştı. durumu açıkladım dr la görüşüp geri dönüş yapacak.
batum ile görüştü. bir dünya test istediler..
durumlar bundan ibaret.. sanırım savaş bey en ilgilisi.. ve detaycı.
Bu Doğuşta ki malum erkek dr a kızıyorum yaa. İnsan yalandan da olsa bir geçmiş olsun üzüldüm vs vs der. Beni deli ediyorlar.Zerafet sıfır Benim firdevs ile Verda sözüm onlardan dışarı. Engin B hangi merkezde benimdeolcak? Savaş Bey şimdi ilgili ama yazın acaip yoğun
oluyorlar Ya da ben öyle sanıyorum Ahmet in bana 10 gün boyuunca dönmediğini biliyorum. Hit de öyle dönmekte gecikiyorlar bir de Kıbrıs ile İst merkez arası bir irtibatsızlık var. Sen yine gönlünü karratma. İstdiğin yere gözünü kapa git. Evliliğe benziyor. Birine karar vereceksin onu özel yapan sensin :) Ya da evde kalacaksın
Ben de sevgililer gününüzü kutlarım Bununla ilgili cici mesaj hikaye vs için akşamı bekleyin Ben yemek yapıyorum ara ara kaçıyorum
Rowina ben de kahroldum hikayeyi okuyunca da hani böyle bazen iç huzursuzluğumuzu dışarı daaaaannnn diye yansıtyoruz ya onu frenlemek iyi olurdu Ah bir de yapabilsem Özellikle masum, zavallı yavrular hayvanlar ve insanlardan çıkartmasak sinirimizi ne güzel olur.
Siz ne zaman ve nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi ? .sizin dnr iyiydi demekki ne güzel...bebegınıze ömürboyu sağlık dilerim..sizede öle sağlık ve mutluluk dilerim..
Sevgili Rosalyn65;
Allahim anali babali büüytsün cnm.Hayirli evlatlar nasip etsin cnm.Darisi basimiza insallah.
sevgilerimle.
bi yanlışlık falan vardır gününü bekle bi daha yaparsın testini eğer öyleyse bende çok üzüldüm şimdi bende şimdi bakakaldım öyle ne diyeceğimi şaşırdımAni bir kararla 14 şubat hediyesi olsun dedik ve kan vermeye gittik.. 0.53 sonuçla kalakaldık öyle.. kıramadım zinciri anlayacağınızÜzgünüm..
Ani bir kararla 14 şubat hediyesi olsun dedik ve kan vermeye gittik.. 0.53 sonuçla kalakaldık öyle.. kıramadım zinciri anlayacağınızÜzgünüm..
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
yosunnnn, turbice+
turbiceeee. ne alemdesin yazsanaa :)
testi erken yapmışız.. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız.. 10 kat artsa ne olur anlamadım kibu arada hala adet öncesi gibi küçük üçük kıpırtılar devam ediyor.. çıkmayan candan ümit kesilmezmiş işte...
idam mahkumları darağacına giderken dahi bir umut affedileceklerini düşünürlermiş, ta ki ilmek boyuna geçene dek. bende de öyle saçma bir his var işte, henüz kurtulamadım. spontan gebelik düşlüyorum ve kendimi bundan alıkoyamıyorum.
menopozumun birinci yılını kutladığım şu günlerimde mütemadiyen takipçinizim. bende bir gelişme olmadığı için okuyup kaçıyorum.
üzüntülerimiz de bir sevinçlerimiz de. biz hayatta en büyük mücadelesi çocuk sahibi olmak olan güçlü kadınlarız. bu yoldaki başarısızlıkların travma derecesinde üzücü olduğunu diğerleri anlamaz elbette. zaten gücümüz de buradan gelmiyor mu?
bizi öldürmeyen şey güçlendiriyor.
Sevgili Turbice...
Bende aynı duyguları yaşıyorum menapozda değilim ve kendiliğimden hamile kalıcam diye hayal işte...
Oysa tüp bebekte 1 tane bile yumurtam döllenmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?