Siz ne zaman ve nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi ? .sizin dnr iyiydi demekki ne güzel...bebegınıze ömürboyu sağlık dilerim..sizede öle sağlık ve mutluluk dilerim..

bak canım ördekciğim sana formu baştan oku diyoruz ama sen okumamak için direnç gösteriyorsun bu arkadaşımız savaş beyde yaptırdı erkek bebişi var eğer sana dediğim sayfaları okusaydın kimin nerde yaptırdığını öğrenirdin canım zor değil ki 11.sayfa 12.sayfalar da listeler var oku öğrenirsin bitanem ben varya bu formu belki baştan baştan okuyorum belki kaçırdığım bilgiler olur diye gerçekten istiyorsan yap anne olmak istiyorsan hani bazılarının ağzını kapatmak için değilde kendin için papatya40 arkadaşımızın dediği gibi stress ancak sana zarar verir dr.da kararını vereceksin zaten vermişsin....git yap bebeğini al ve gel hiçbirşeyde düşünme o kadar derine inersen sen kafayı yersinnnnn

günaydın kızlar..

günaydın rowina.. sen kendini yorma boşver.. ördek ilk geldiğinde hep sizi takip ediyordum demişti ama demekki öyle değilmiş...

bende zor bir gece geçirdim bu baş ağrısı ile.. şimdi geçti gerçi..inşallah başlamaz bir daha.. eşim sabahtan beni deniyor.. gidip test yaptırsakmı diye.. sen nasıl istersen dedim.. bir şey demedi:) belki yarın yaparız :) bu arada cumartesi dışarı çıktık.. eşimin ablasına gittk.. köyceğizde, göl kenarında oturduk.. hava çok güzel.. güneşliydi.. ordada hep oturdum, yormadım kendimi ama arabanın bu kadar sarstığını yolların bu kadar bozuk olduğunu daha önce farketmemiştim :) inşallah problem olmaz...

aslında eşinde kenardan kenardan merak ediyor ne yapsın şimdiden babalık heyecanı bastı inş.daimi olur sakın kendine dert etme yolları bizim bu türkiye nin yolları hep aynı berbat off göl kenarı güzel bi detoks almışsın ben sana dün yazacaktım ama benim nette bi problem vardı giremedim ancak akşam girebildim bende de sinüzit var ama ben hiç ilaç kullanan taraftarı değilim ben dr.ibrahim saraçoğlunun bi papatya kürünü uyguluyorum yarım litre kaynayan suyun içine üç çorba kaş.papatya kuru olacak sonrdada onun buharıyla biraz kendime geliyorum başıma havlu örtüyorum 5 dk buhar 5.dk ara böyle devam işte tabi sana bebek açısından zararı olurmu bilemiyorum...geçmiş olsun merakla bekliyoruz kendine iyi bak....

Aymenciğim... bilgisayarımın ekranı kırıldı girip okuyamadım sonra okudum yazamadım ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünüm bu sefer oldu demiştim güçlü bir hisle. takdiri ilahi hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Şimdi sana ne desem boş gelir ne teselli ne akıl sadece içimden gelen birkaç satır yazacaklarım.. gelmesini beklediğin bir yavrun var evlat edineceğin bebeğin kollarına aldığında tüm bunları sana unutturacak, rabbim tez zamanda onu sana göndersin…
Bundan 11- 12 sene öncesinde aynı kaderi paylaştığımız aynı okulda çalıştığımız bir arkadaşım vardı. Üç tüp denemesinden sonra bir erkek çocuk evlat edindi havalarda uçuyordu mutluluktan gözleri pırıl pırıldı canlı kıpır kıpır biri olmuştu her fırsatta boşa zaman harcamışım boşa kendi bedenimi yıpratmışım şimdiki aklım olsa hiç uğraşmaz hemen alırdım derdi ve bana defalarca sende al diye yeri geldi zorladı yeri geldi yalvardı ben de biraz korktum kararsız kaldım yinede çok istedim ama eşim olmaz diye diretti kendimizi hazır hissettiğimizde ise zamanı geçmişti… arkadaşımı her gördüğümde imrenirim görsen nasıl güzel bir anne oldu oğluna öyle bir bakışı var ki sanki içinden sevgi seli akıyor…
sen bu anlamda mantıklı davrandın, sıfır yaş almaya zamanın varken evlat edinmeye karar verdin bu konuda seni yürekten takdir ediyorum tebrik ediyorum mücadeleci ruhlu canım arkadaşım….

forumda sümüklü böceğin hikayesi başlıklı yazıyı okumuştum bir anne evlat edinme sürecinde hissettiklerini yaşadıklarını anlatıyor oldukça etkilenmiştim…

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/485977-sumuklubocegin-hikayesi.html

Son düzenleme:
Aymoşum

Kesinlikle Berils e kaıtlıyorum Hatta diyorum belki de Yaradan önce bu bebeği almanı istiyor. Sonra senin hamişiliğin gelir gelmez çok öenmli değil. Bebeği almaya tamam desen diyorum bence ama tabii herkesin farklı düşünceleri vardır inançları vardır. Sen bilirsin bu yolda iki başınasınız diğerleri yok. Siz bilirsiniz hayırlısı olsun diyorum.

Yosunnn merake diyorum ama üstüne üstüne de gitmek istemiyorum. Sabredelim görelim bakalım. İnşallah yarın dansöz oynatırız bu masada :)

Jackson Brown dan hayat dersleri

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş.

Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmem...iş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında,bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, "Babacığım,kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm." demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: "Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?" Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş.

Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın.

Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin.

Jackson Brown dan hayat dersleri

1- Kendimi neşelendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.

2 - Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyecegini öğrendim.

3- Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim.

4- İşyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektiğini öğrendim.

5- İnsanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini öğrendim.

6- Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim.

7- Bir toplantida zekâmı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını öğrendim.

8- İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim.

9- Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim.

10-İyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu öğrendim.

11-Bir domuza ve bir çocuğa istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim.

12-Kimle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.Devamını Gör

sevgili aysevi ......
papatya40 haklı bence böyle bir olay arkadaşımın başına gelmişti oda aynen evlatlık aldı ve belli bi zaman sonra arkadaşım hamile kaldı iki tane birbirinden güzel evlatları oldu hiçbirini birbirinden ayırmıyor çünkü ilki onun yaralarını sardı tam herşeyi bırakmışken bir anda mutluluk kavradı evin her yanını alırsan bebiş olarak düşün sıfır yaş grubu sen ki güzelll bi anne olacağından eminim sen onu koruyacaksın evin içinde yankılanacak sesi ,ağlaması bencede tama de al siz karar verdiyseniz gerisini boş ver mesela ben istedim benim eşimde berils arkadaşın eşi gibi hayır dedi deneyelim oldu oldu olmazsa eeee olmazsa gerisi yok çok zor bi durumum var benim karışanım çok evlatlık alamam ben çok isterim ama olmuyor biz kabul etsek bile eşimin ailesi bunu kabul etmezler yani anlayacağın benim durum çıkmaz yol bi adım öteye gidilmez arkadaşım bencede düşün sana iyi geleceğinden eminim artık ne olur aramıza dön diyorummmmmmmm

ben hala yurtdışındayım ama bir bakayım dedim .. yosunndan haber yok..????????????

ama diğer yandan hala aysevi hiç yazmamış..

berils hogeldin, ara verme lütfen..

ördek bu halinle çocuk yetiştirmek daha zor olur bence.. olayları algılayış ve sentezlemek için daha sakin bir varoluşa ihtiyacın var. onun için derimki sakinleşmeden yapacağın herdeneme sana emek ve zaman kaybına neden olabilir.. aynı yollardan geçtikte ondan.

papatya ne güzel yazmışsın ya... helal olsun..

rowinacığım kısa zamanda bizden oldun.. bakıyorum cevaplarında bir tekamul oluşmuş..

Yosunnnnnn

Bugün değil miydi, test günün Ben mi yanlış anımsıyorum acaba ?

selam kızlarr. önceden okudumda eşim yeni gitti evden ancak yazabiliyorum.. benim transfer günüm 4 şubat.. 12. gün yaptır demişti dr:) şimdi ilk gün birinci günmü demiştim. Aymoş değil demişti o hesapl gidersek bugün 10.gün.. benim transfer 5.gün transferiydi.. bugün bakılır diye okudum nette.. neyse yarın yapalım diye konuştuk biz.. yarın sabahtan gideriz artık.. aç tok farkediyormu birde onu sorsaam :)

çok heyecanlıyıımm.. elim sürekli karnımda. pek bir hareket kalmadı sayılır nedense.. arada yokluyor sadece.. birde gülünce bir kasılma oluyor göğüslerim çok acıyor.. öyle böyle değil...

Son düzenleme:
çok heyecanlıyıımm.. elim sürekli karnımda. pek bir hareket kalmadı sayılır nedense.. arada yokluyor sadece.. birde gülünce bir kasılma oluyor göğüslerim çok acıyor.. öyle böyle değil...

fazla heyecan yapma kasılmalara dikkat et emin olki burdaki arkadaşlar senden daha heyecanlı şekilde bekliyor tabi bende dahil sabah bi girdim ben ve papatya40 arkadaşım var galiba senden bişeyler bekledik:))))))))))))))sanki yiğenimiz olacak ee bi nevi öyle ailedensiniz artık teşekkür ederim efsune sen ve papatya yazılarınız bi harikaaa papatya dün yazını okudum ve bu hikaye içime bir yara gibi oturdu......

Ayyy Yosuncuğum

Nerelerdesin canım yaaa. Bilmiyorum bekle istersen 12. günü Ben de doğurayım burada 9 tane :) Şaka şaka sen bekle acele etme.

Gün ola harman döne Kırarsın şeytanın bacağını forumda bilirim.

Efsuneciğim hoşgeldin.Yurtdışı farklı bir ambiyans eminim iyi olmuştur. Sevgililer gününü de geçirseydiniz keşke. Sen de ne güzel demişsin Ördek arkadaşa . Bu işte sabır sakinlik teslimiyet çok önemli. Yani bir çeşit yola sokuluyoruz nacizane fikrim ! Ebru gibi sanki hani öd bulayım derken mezbahalara tirin tirin gidiyorsun perm ü perişan oluyorsun da ancak o ruhla oturuyorsun ya ebrunun başına öyle bir şey Yada tekke terbiyesi almadan derviş olamıyorsun ya hani. Ham iken pişmeden olmuyor sanki ne bileyim benim izlenimim böyle belki hatalıdır.

Rowina da katıldı aramıza hoşgeldi sefa getirdi. Pozitif enerjili sanıyorum hoşgelmiş.

Aymoş biraz bu konudan uzaklaşmak istiyor. Bence de dediğin gibi Efsuneciğim belki de tablonun içinden çıkıp şöyle bir geriden baksa
daha iyi olabilir. Eğer arka planda başka bir sorun varsa onu görebilir ( çok iç dünyasını çocukluk trawmalarını bilemiyorum ama çoookkk pozitiftir o - ikisi ayrı şeyler diyorsan bilemiyorum Efsuneciğim ) O yüzden bırakalım biraz dinlensin Gelecektir o bizi bırakmaz

arkadaşlar siz yapan olarak size bişey sormam lazım ben daha diğer dr gitmedim zamanı bekliyorum testler tahliller derken rahim filmi rahim hazırlanıyor bu süre içinde transfer tam olarak ne kadar sürüyor yani kıbrısa yolculuk dnr hemen bulunuyormu kaç ay sürüyor bizim kıbrısa çağrılmamız

ben kasım gibi düşünüyordum ağustos gibi araştırmaya, görüşmeye başladım. bizden kaynaklı ertelendi falan filan.. sen irtibata geç.. bir zararı yok :)

adet görenlerde prosedür ne bilmiyorum ama sende benim gibiydin sanırım.. cyclo ile adet oluyordum.. adetin 2. günü başlıyorsun ilaçlara.. ortalama 13-14.gün oralarda oluyorsun.. tabii donöre bağlı oluyorsun.. ona göre sana geliş tarihini bildiriyorlar..

donörle ilgili olarakta... sanırıım portföyleri geniş.. bir sıkıntı olmuyor.. birde tabii sana söylenen dışında pek birşey bilmiyorsun.. mesela ben yaşı- okuduğu bölümü ve birde bana çok benzediğini biliyorum sadece... hee doğrumu acaba dersen.. güvenmek istiyorum :)

Son düzenleme:
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

yosunnnn, turbice+

turbiceeee. ne alemdesin yazsanaa :)

yosunnn teşekkür ederimmm....
bu ara arkadaşlar bütün kaderdaşlarım hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnn gerçi insan sevince hergün sevgi günü olsunnn adet yerini bulsun

yosuncuğum inşallah senden güzel haber alırızda bizim kötü sonuclarımızı bir nebzede olsun unuturuz.

bendeki son durum:
doğuş a son durumu bildirdim mail ile. hala geri dönüş yapmadılar.
bende diğer bütün merkezlerle yazıştım.

engin bey aradı zaten şansın 75-80% aradı olduğunu tekrar denemek gerektiğini söyledi
hit in hemşiresi aradı rahim filmi çektirip gelin muayeneye dedi.
savaş beyin sekreteri aradı dün iltihap varmı acaba diye yaklaştı. durumu açıkladım dr la görüşüp geri dönüş yapacak.

batum ile görüştü. bir dünya test istediler..

durumlar bundan ibaret.. sanırım savaş bey en ilgilisi.. ve detaycı.

saol benimdeolacak.. inşallah doğru merkezi bulursun.. ve engin bey kim.. nereden...

Bu Doğuşta ki malum erkek dr a kızıyorum yaa. İnsan yalandan da olsa bir geçmiş olsun üzüldüm vs vs der. Beni deli ediyorlar.Zerafet sıfır Benim firdevs ile Verda sözüm onlardan dışarı. Engin B hangi merkezde benimdeolcak? Savaş Bey şimdi ilgili ama yazın acaip yoğun
oluyorlar Ya da ben öyle sanıyorum Ahmet in bana 10 gün boyuunca dönmediğini biliyorum. Hit de öyle dönmekte gecikiyorlar bir de Kıbrıs ile İst merkez arası bir irtibatsızlık var. Sen yine gönlünü karratma. İstdiğin yere gözünü kapa git. Evliliğe benziyor. Birine karar vereceksin onu özel yapan sensin :) Ya da evde kalacaksın

Ben de sevgililer gününüzü kutlarım Bununla ilgili cici mesaj hikaye vs için akşamı bekleyin Ben yemek yapıyorum ara ara kaçıyorum

Rowina ben de kahroldum hikayeyi okuyunca da hani böyle bazen iç huzursuzluğumuzu dışarı daaaaannnn diye yansıtyoruz ya onu frenlemek iyi olurdu Ah bir de yapabilsem Özellikle masum, zavallı yavrular hayvanlar ve insanlardan çıkartmasak sinirimizi ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…