Siz ne zaman ve nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi ? .sizin dnr iyiydi demekki ne güzel...bebegınıze ömürboyu sağlık dilerim..sizede öle sağlık ve mutluluk dilerim..
günaydın kızlar..
günaydın rowina.. sen kendini yorma boşver.. ördek ilk geldiğinde hep sizi takip ediyordum demişti ama demekki öyle değilmiş...
bende zor bir gece geçirdim bu baş ağrısı ile.. şimdi geçti gerçi..inşallah başlamaz bir daha.. eşim sabahtan beni deniyor.. gidip test yaptırsakmı diye.. sen nasıl istersen dedim.. bir şey demedi:) belki yarın yaparız :) bu arada cumartesi dışarı çıktık.. eşimin ablasına gittk.. köyceğizde, göl kenarında oturduk.. hava çok güzel.. güneşliydi.. ordada hep oturdum, yormadım kendimi ama arabanın bu kadar sarstığını yolların bu kadar bozuk olduğunu daha önce farketmemiştim :) inşallah problem olmaz...
Aymoşum
Kesinlikle Berils e kaıtlıyorum Hatta diyorum belki de Yaradan önce bu bebeği almanı istiyor. Sonra senin hamişiliğin gelir gelmez çok öenmli değil. Bebeği almaya tamam desen diyorum bence ama tabii herkesin farklı düşünceleri vardır inançları vardır. Sen bilirsin bu yolda iki başınasınız diğerleri yok. Siz bilirsiniz hayırlısı olsun diyorum.
Yosunnn merake diyorum ama üstüne üstüne de gitmek istemiyorum. Sabredelim görelim bakalım. İnşallah yarın dansöz oynatırız bu masada :)
Yosunnnnnn
Bugün değil miydi, test günün Ben mi yanlış anımsıyorum acaba ?
çok heyecanlıyıımm.. elim sürekli karnımda. pek bir hareket kalmadı sayılır nedense.. arada yokluyor sadece.. birde gülünce bir kasılma oluyorgöğüslerim çok acıyor.. öyle böyle değil...
arkadaşlar siz yapan olarak size bişey sormam lazım ben daha diğer dr gitmedim zamanı bekliyorum testler tahliller derken rahim filmi rahim hazırlanıyor bu süre içinde transfer tam olarak ne kadar sürüyor yani kıbrısa yolculuk dnr hemen bulunuyormu kaç ay sürüyor bizim kıbrısa çağrılmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?