Kızlar maalesefff bendende kötü haber(( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş ( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..
Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın
rowina tesekkür ederim valla bana kimse hosgeldin demedı dıye üzülürken ne güzel cevaplar alıyorum sımdı mutluyum suan...
ben hıt gıttım gayet profesyonel duruyor hemsırelerde öle...bı sorun yok gıbı gozukyor,recetemide yazdı ancak ilaçları alıp içmedim daha...cunkı aılem istanbulda olsun ıstıyor tüp bebek dıye bıldıklerı ıcın...burada gıttıgım bır yer cok zor demsıstı,sımdı aılemde kendınce burada cok zor dendı orada nasıl ok.verırler,hadı verdıler buradada verecek dr.cıkar ozaman dıye akıl verıyolar...işte sıkıntı buarada daha baslayamadım malesef...
Birde cekinmeye basladım sakat cocuk felan dogar dıye,buaralar haberler iyi seyler sölemiyor pek,bılemıyorumkı işte....
iyi hayırlı olsun canım ben daha gidemedim evet hit ön görüşme istiyor bana kendi yakınımda bi dr önerdiler ona gidecm sonrada kıbrısa işte boş ver ailene başka şeyler söylersin bu yolda ufak tefek yalanlara bazen baş vurmak gerekir sakat falan düşünme böyle olumsuz şeyleri aklına bile getirme o dr böyle bir ihtamli bile düşünmez hemen başla ilaçlarına zaman kaybetme yaş kaç tedavin nedir senin dönor mu
Kızlar maalesefff bendende kötü haber(( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş ( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..
Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın
rowina tesekkür ederim valla bana kimse hosgeldin demedı dıye üzülürken ne güzel cevaplar alıyorum sımdı mutluyum suan...
ben hıt gıttım gayet profesyonel duruyor hemsırelerde öle...bı sorun yok gıbı gozukyor,recetemide yazdı ancak ilaçları alıp içmedim daha...cunkı aılem istanbulda olsun ıstıyor tüp bebek dıye bıldıklerı ıcın...burada gıttıgım bır yer cok zor demsıstı,sımdı aılemde kendınce burada cok zor dendı orada nasıl ok.verırler,hadı verdıler buradada verecek dr.cıkar ozaman dıye akıl verıyolar...işte sıkıntı buarada daha baslayamadım malesef...
Birde cekinmeye basladım sakat cocuk felan dogar dıye,buaralar haberler iyi seyler sölemiyor pek,bılemıyorumkı işte....
yas 38 e gırdım ve dnr evet...o yuzden cekıncelerım var...bunlar gercekten saglıklı kişilermi arastırma iyi yapılıyormu?bır sürü sey işte...bide eli yüzü düzgün insanlarmı yoksa öle her bağıs yapmak isteyenden alınıyorsa o zaman sıkıntı olur...umarım düzgün güzel dnr ler gidiyodur
canım berk bey bana işte dr önerdi bi kere gittim görüştüm hazırlıklara hemen başlayalım dedi ben martta istediğimi söyledim martın başında gidecem başlayacam allahın izniyle
Aileni bu konuda bilgilendirmesen olmazmı bir tatile çıksanız,arkadaş ziyareti yapsanız yada iş için vs...
hit hakkında dogru gözlem yapmışsın hemşirelerde gayet tecrübeli kendine çok fazla güvenen bir hekim oldukça temiz ve düzenli bir klinik hit disiplinlide bir adam başına buyruk donör kullanıldıgını sanmıyorum.
yok canım martta başlayacam ilaçlar, film ,sperm analizi ,falan işte bütün tetkikler martta sonrada dönorda nezaman uygun olunca nisan mı olur mayıs mı olur orası bilinmiyor tabiki canım benle beraber hazırlanınca ozaman çağıracak beni kıbrısa tam yaz olmasını istemiyorum inş.öyle olur.Tüp filmini ne yaptın??
Yani seni 1 ayda hazırlayacaklar öyle 2-3 ay önceden hazırlık yok yani....
Merhaba nasıl yani donör kullanıldığını sanmıyorum anlamadım ben???
Aileni bu konuda bilgilendirmesen olmazmı bir tatile çıksanız,arkadaş ziyareti yapsanız yada iş için vs...
hit hakkında dogru gözlem yapmışsın hemşirelerde gayet tecrübeli kendine çok fazla güvenen bir hekim oldukça temiz ve düzenli bir klinik hit disiplinlide bir adam başına buyruk donör kullanıldıgını sanmıyorum.
Merhaba nasıl yani donör kullanıldığını sanmıyorum anlamadım ben???
yani demek istenen ördek34 endişeli durumundan dolayı nrm34 te korkulu bir durum olmadığını düzgün dönorlar kullanıldığını demek istiyor benim anladığım kadarıyla
Tabi birde donor yolu ile dogum yapmıs cocuklarını buyuten kımse bır sey yazmıyorkı bilgi edinelim..yanı dogdularmı?saglıkları nasıl?fizikleri ne durumda?aile yasantıları ne alemde?bunlar cok onemli bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?