Aymenciğim çok ama çok üzüldüm canım ya.Msj.ını görünce içim sızladı.Allah yardımcın olsun

iyi hayırlı olsun canım ben daha gidemedim evet hit ön görüşme istiyor bana kendi yakınımda bi dr önerdiler ona gidecm sonrada kıbrısa işte boş ver ailene başka şeyler söylersin bu yolda ufak tefek yalanlara bazen baş vurmak gerekir sakat falan düşünme böyle olumsuz şeyleri aklına bile getirme o dr böyle bir ihtamli bile düşünmez hemen başla ilaçlarına zaman kaybetme yaş kaç tedavin nedir senin dönor mu

yas 38 e gırdım ve dnr evet...o yuzden cekıncelerım var...bunlar gercekten saglıklı kişilermi arastırma iyi yapılıyormu?bır sürü sey işte...bide eli yüzü düzgün insanlarmı yoksa öle her bağıs yapmak isteyenden alınıyorsa o zaman sıkıntı olur...umarım düzgün güzel dnr ler gidiyodur

dr ne kadar görüştün bunları dr sordun mu genelde senin göz rengine göre saç rengine göre eşinin ve senin tenine uygun boyuna uygun kan grupları falan bunlar dikkate alınıyordur öyle her önüne gelen den almıyorlardır gerçi tamam biz görmüyoruz ne kadar eminiz bilmiyoruz ama zannetmem zaten o senin rahimde büyüyor senin kanın la besleniyor ama yinede emin olmak için dr konuş derim en azından için rahat olr....

Merhaba sen o yakındaki dr ye gittinmi ne başladı sana???
Tüp filmi çekticektin ne yaptın??
Kaç ayda hazırlayacaklar seni.....

dr.ile degil hemşiresi muhatap herşey ile zaten cokta bilgili cokseviyorum kendisini..doktor zaten muhtesem...sıkıntı yok zaten...sac boy renk v.s ler evet solendı elbette...ama bu yeterli deıldır bana gore en onemlısı sağlığı yerınde olsunda ,önemli olan bu ilk önce...ama sac rengı goz rengı aynı olup ancak eli yüzü düzgün olmayan onca ınsan var...kımse yanlıs anlamasın elbette sipariş vermiyoruz ama yinede bır umuttur öle ufak tefek güzel bir sey olsun kım ıstemez..buyuncede boyu vucudu duzgun olsun saglık yerınde olsun kım ıstemez :)

canım berk bey bana işte dr önerdi bi kere gittim görüştüm hazırlıklara hemen başlayalım dedi ben martta istediğimi söyledim martın başında gidecem başlayacam allahın izniyle

Gerçekten çok üzüldüm, allah sabır ve güç versin arkadaşım...

Merhaba
Hoşgeldin aramıza....
HİTe istanbuldamı gittin???
Sana donasyon önerdi???
Ne yapman gerekiyormuş kaç ay sonra kıbrısa hazırlıyorlar seni??

Aileni bu konuda bilgilendirmesen olmazmı bir tatile çıksanız,arkadaş ziyareti yapsanız yada iş için vs...
hit hakkında dogru gözlem yapmışsın hemşirelerde gayet tecrübeli kendine çok fazla güvenen bir hekim oldukça temiz ve düzenli bir klinik hit disiplinlide bir adam başına buyruk donör kullanıldıgını sanmıyorum.

canım berk bey bana işte dr önerdi bi kere gittim görüştüm hazırlıklara hemen başlayalım dedi ben martta istediğimi söyledim martın başında gidecem başlayacam allahın izniyle

Tüp filmini ne yaptın??
Yani seni 1 ayda hazırlayacaklar öyle 2-3 ay önceden hazırlık yok yani....

Merhaba nasıl yani donör kullanıldığını sanmıyorum anlamadım ben???

Tabi birde donor yolu ile dogum yapmıs cocuklarını buyuten kımse bır sey yazmıyorkı bilgi edinelim..yanı dogdularmı?saglıkları nasıl?fizikleri ne durumda?aile yasantıları ne alemde?bunlar cok onemli bakmayın...

Tüp filmini ne yaptın??
Yani seni 1 ayda hazırlayacaklar öyle 2-3 ay önceden hazırlık yok yani....
yok canım martta başlayacam ilaçlar, film ,sperm analizi ,falan işte bütün tetkikler martta sonrada dönorda nezaman uygun olunca nisan mı olur mayıs mı olur orası bilinmiyor tabiki canım benle beraber hazırlanınca ozaman çağıracak beni kıbrısa tam yaz olmasını istemiyorum inş.öyle olur.

Başına buyruk her geleni aldıklarını sanmıyorum dedim...

yani demek istenen ördek34 endişeli durumundan dolayı nrm34 te korkulu bir durum olmadığını düzgün dönorlar kullanıldığını demek istiyor benim anladığım kadarıyla

Malesef şimdi benim ailem fazla bu konunun içinde sebebine gelince bunca zaman durdumda nıye şimdi cocuk la ilgili calısmalara gırdım...ayrıca ben ıstanbulda doktora gıttıgımde aılem yanımdaydı tahlıllerım ve sonuclarında yanımdaydı ve erken menepoz durumu oldugu solendıgı ıcın şimdi bıraz şaşkınlar...ama yinede sevindiler kendilerince fakat buarada ol dıyorlar,bizde doktordan duyalım tüp bebek olacagını vs..işte...o yuzden zorlanıyoruz şimdi nasıl olacak bu iş diye...

canım sen niye bu kadar endişelisinki sonuçta bu işe karar verdiysen herşeyi düşüneceksin bu kadar stress yapma herşeyi akışına bırak papatya40 hamile onu bekle istersen sonuçta eşinin sperminde bi sorun yoksa bişey olmaz bizde dönor olucaz ne yapalım ne çıkarsa bahtımıza allah bize neyi uygun gördüyse artık bakbugün bi arkadaşımızınki bio kimyasal gebelik çıktı çok üzüldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…