Yumurta rezervi veya kalitesi az olanlar umutsuzluğa kapılmayın

Çalışıyorum ondan kan vermeye gidemedim bugün acile gitsem bakarlar mi?

Sonucu dün gece aldık beta Hcg 488 ama doktorumla görüşemedik daha 3 Şubat en son regl bitiş tarihim dış gebelik , kimyasal gebelik vs Çıkar mi bilmiyorum değerler iyi mi ona soracağım.

Sonucu dün gece aldık beta Hcg 488 ama doktorumla görüşemedik daha 3 Şubat en son regl bitiş tarihim dış gebelik , kimyasal gebelik vs Çıkar mi bilmiyorum değerler iyi mi ona soracağım.
Oooo süper ozaman ya maşallah maşallah.cok sevindim içini ferah tut kötüyü çağırma hiç bisicik olmaz Allah'a emanet et sen bebeğini.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bol bol dua et canım.benide unutma dualarında

Hayır mübarek aylar dualarım hepimiz için sağlıklı kucağımıza alalım pozitif sonuçla bile insan tam sevinemiyor. Bu süreçleri azıcık bile yaşamamış kimse anlayamaz Allah çok büyük hepinize yardım etsin inşallah

Güzel olacak herşey 9 ay sonra kucağında olacak inşallah iyi güzel düşün lütfen.iyi mesajlar ver kendine evrene iyi olsun olurmu

Dr un etik davranması ticari cakmaması çok kiymetliymiş.

Canim ozelde rapor geçiyor mu?

Klomen günde 2 mi, 3 mü veriyordu?
Her ay derken kaç ay klomen kullandın ortalama?

Dr un etik davranması ticari cakmaması çok kiymetliymiş.

Canim ozelde rapor geçiyor mu?

Klomen günde 2 mi, 3 mü veriyordu?
Her ay derken kaç ay klomen kullandın ortalama?
Gittiğim dönemde yumurta toplama denediğimiz aylarda kullandım.adet olduğunda 2. 3. Ya da 4. Gün başlıyorsun günde 2 tane 5 gün içiyorsun o kadar.
Ben raporlu olarak tedavi oldum ,Zeynep kamilden rapor alıp raporla gittim .

Son düzenleme:
Banada Dr vermişti olmadı. Toplam kaç kez klomen kullandın? Ben 3 farkli ilaçlarla.

Canım merhaba tekrar birşey soracağım lütfen destek olun. Biesteron kullanıyorum reglim gecikti demiştim. Erken gebelik testi vardı evde yaptım. Çift çizgi çıktı hormon ilacı testi etkiler mi
Hamileliğin çok sevindim israel beye gidicektin doğal oldu sanırım gebelik biraz anlatır mısın neler yaptın

İtina ile hepsini okudum gerçekten her doktor aynı protokolü uyguladıktan sonra doktor doktor gezmenin bir faydası olmuyor bende aret hocayla birlikte olan Şeyma fenerci oğluna gidiyorum Kocaeli de ve hikayeniz bana umut oldu bende geçen yıl ilk tedavimi yaptım ve kimyasal oldu bu yıl tekrar başlıyorum ve Şeyma hanım da aret beyin size yaptığı gibi klomen önerdi bana bende klomenle yürüyeceğim tedaviyi umarım sizin gibi pozitifi görüp hayırlısı ile kucağıma alabilirim çok mutlu oldum adınıza umarım sağlıkla kucağına alırsın böyle hikayeler umut veriyor

Şu an hangu süreçtesin?

Mrblr cnm ben 45 yasindayim hic cocugum yok ankarada hangi doktoru onerirsiniz? Daha once 2 defa olumsuz tup bebek oldu.yumurtalarim bos cikiyor

Merhabaa öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gecenin bi yarısı öyle forumda takılırken sizin başınızda geçirdiğiniz bu hikayeyi okudum bana o kadar umut oldunuz ki size anlatamam. Her şeyi anlattığınız için size çok teşekkür etmek istiyorum. Kısa sürede ne kadar çok şey yaşamışsınız bu özel gecede tüm anne olmak isteyen herkesi rabbim geri çevirmez inşallah. Bende geçtiğimiz kasım ayında ilk tüp bebek tedavisi gördüm ama yüksek dozda iğnelerle hep Bursa'da yaşıyorum ve profosöre gidiyorum fakat transfer olmadan yarım kaldı çünkü hiç bir yumurta döllenmedi 20 tane toplandı 10 tanesi %90 döllencek kıvamda dendi ama sonuç hüsran sizin bu anlattıklarınızı düşünüyordum zaten okuyunca tamam işte benimde böyle olabilir dedim şimdi doktor da az yumurtayla tüp yapıcaz dedi sanıyorum sizin bu son uygulanan tedaviyi uygulayacak bana. Size genetik test yapıldı mı ? onu merak ettim kromozom sayılarına falan bakılıyormuş. Tüpten önce bunu yaptırsak mı diye düşünüyoruz sizde çok iyi biliyorsunuz ki tüp bebek çok maaliyetli
Cevabınız için şimdiden teşekkürler adınıza çok çok sevindim :) sevgiler.

Merhaba,paylaşımınıza istinaden tavsiyem antioksidandan zengin beslenmeniz daha iyi olur bu hazırlık sürecinde ,idil bozkurtu takip edin instagramdan o önerilerde bulunuyor,krilom omega 3, d vitamini, maxijuno gibi bi takviye alabilirsiniz bu süreçte , aynı şekilde benim de 14 taneden 8’i olgun çıkıp ,2 tanesi döllendi ve 3-4 gün embriyosu oldu ,transfer iptal edilmişti malesef, çok zor bi süreçti yaşayan anlar.. şimdi yine tedaviye başlayacağız , iğnelerle olacak yine amh iyi değerde olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…