Yumurta rezervi veya kalitesi az olanlar umutsuzluğa kapılmayın

Merhaba,paylaşımınıza istinaden tavsiyem antioksidandan zengin beslenmeniz daha iyi olur bu hazırlık sürecinde ,idil bozkurtu takip edin instagramdan o önerilerde bulunuyor,krilom omega 3, d vitamini, maxijuno gibi bi takviye alabilirsiniz bu süreçte , aynı şekilde benim de 14 taneden 8’i olgun çıkıp ,2 tanesi döllendi ve 3-4 gün embriyosu oldu ,transfer iptal edilmişti malesef, çok zor bi süreçti yaşayan anlar.. şimdi yine tedaviye başlayacağız , iğnelerle olacak yine amh iyi değerde olduğu için
Amh, fsh kaçtı?
Maxijunoyu Bir ay kullandım, sanada Dr mu önermişti?
Krilom omega 3 mü?

kendim araştırarak kullanmayı tercih ettim embriyolog tavsiyesi . Amh 4,21 fsh 5 ,yaş 28 doktora da söylemiştim ,ek olarak teatrio kapsül verdi bi ay kullandım ,şimdi maxijunoya geçeceğim
Pko mu var canm sende? Fsh iyiymis. Inş nasip olur🤲
Krilom omega 3 müydü farklı bi takviye mi diycekken okudum cevabını:)
Bana ezcacım başka bi omega onerdi atıyorum fotosunu.

Teatrionun içeriği neymiş?

D vitaminide önemli, ben lugolda kullaniyorum günde 3 damla yüzde ikilik. Fonksiyonel ekoldeki Dr um önermişti.

Eklentiler

• Screenshot_20230418-133111_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230418-133111_WhatsApp.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 135
Pko mu var canm sende? Fsh iyiymis. Inş nasip olur🤲
Krilom omega 3 müydü farklı bi takviye mi diycekken okudum cevabını:)
Bana ezcacım başka bi omega onerdi atıyorum fotosunu.

Teatrionun içeriği neymiş?

D vitaminide önemli, ben lugolda kullaniyorum günde 3 damla yüzde ikilik. Fonksiyonel ekoldeki Dr um önermişti.
Yumurtalıklar pko görüntüsünde sadece ama adetlerim düzenlidir , önceki tüp bebek denemesinden önce hiçbir takviye kullanmamıştım, bide yememe içmeme dikkat etmezdim abur cubur vs, kahvaltı hazırlamazdım tek başına olduğum için bi kahve bi çikolata ya da bisküvi tarzı geçiştirirdim ,bi akşam yemeğimi yerdim ona dikkat ederdim , şuan hayatımdan 4-5 aydır abur cuburu kestim ,yememe içmeme de dikkat ediyorum ,önümüzdeki ay tedavi başlayacak ,inşallah güzel sonuçlar alırız🤲🏻 d vitamini 3-4 aydır kullanıyordum venaturadan ,omega 3 ‘ü bu ayın sonunu da sayarsak 3 ay kullanmış olucam tedaviye kadar , teatrio (q10 içerikli ) onu bi ay kullandım , ağustos-aralık boyunca mfk takviyesi kullanmıştık 3 ay boyunca, şimdi maxijunoyu aldım tedaviye kadar da onu kullansam dedim içeri daha zengin olduğu için ,diğer takviyeyle aynı fiyattı daha makul geldi . Bir de kendi tercihim olarak enoant-kırmızı üzüm çekirdeği ekstratı kullanıyorum ,dna hasarına iyi geldiğini okumuştum ,bende varsa öyle bişey diye onu da kullanıyorum 2 aydır.
Siz kaç yaşındasınız ,kaç yumurta toplandı döllendi,sebebini neye bağlamışlardı
İnşallah tüm isteyen herkes olumlu sonucu alır kolaylıkla🤲🏻

Yumurtalıklar pko görüntüsünde sadece ama adetlerim düzenlidir , önceki tüp bebek denemesinden önce hiçbir takviye kullanmamıştım, bide yememe içmeme dikkat etmezdim abur cubur vs, kahvaltı hazırlamazdım tek başına olduğum için bi kahve bi çikolata ya da bisküvi tarzı geçiştirirdim ,bi akşam yemeğimi yerdim ona dikkat ederdim , şuan hayatımdan 4-5 aydır abur cuburu kestim ,yememe içmeme de dikkat ediyorum ,önümüzdeki ay tedavi başlayacak ,inşallah güzel sonuçlar alırız🤲🏻 d vitamini 3-4 aydır kullanıyordum venaturadan ,omega 3 ‘ü bu ayın sonunu da sayarsak 3 ay kullanmış olucam tedaviye kadar , teatrio (q10 içerikli ) onu bi ay kullandım , ağustos-aralık boyunca mfk takviyesi kullanmıştık 3 ay boyunca, şimdi maxijunoyu aldım tedaviye kadar da onu kullansam dedim içeri daha zengin olduğu için ,diğer takviyeyle aynı fiyattı daha makul geldi . Bir de kendi tercihim olarak enoant-kırmızı üzüm çekirdeği ekstratı kullanıyorum ,dna hasarına iyi geldiğini okumuştum ,bende varsa öyle bişey diye onu da kullanıyorum 2 aydır.
Canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın, sondan baslayayım,

Tüp sürecine girmedim, Dr umutsuz konuşunca, yumurta kalitesi için uğraşıyorum bu sebeple.

Amh 0 larda, düşük rezerv. Yaş 46,
Enoanti banada Dr verdi 3 ay kullandım.
Maxijunoda bu ay kullandim.
Bunlara ilaveten d vit. Omega 3, şurup (atarım fotosunu) lugol 3 damla yüzde ikilik ve pomacaps kullaniyorum. Üzüm çekirdeği nar ekstreti, bi bak al istersen Dr önermişti ve glifor verdi yumurta kalitesine yardmcı sanırım.

Gecen senede bal polen, arı sütü kullanmıştım.
2,5 yıldır korunmuyorum.

Ins cok bekletmeden hayırlı haberler verdirtir Rab, cokça amin canm🤲

Eklentiler

• Screenshot_20230418-133111_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230418-133111_WhatsApp.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
İki ay kullanmamı önerdi doktor.ilk ayın sonuna geldim sayılır bir haftalık ilacım kaldı.sonra ikinci kutuya baslicam.biosteron yumurta kalitesi ve sayısı açısından çok iyiymiş hatta en çok yumurta bu ilacı kullanirken olurmuş öyle dedi eczacı arkadasim
Biestron tup tedavisinde mi veriyor Dr?
Benim tüp değil, Dr onla bile zor deyince nasip gerisi artık.

Çok teşekkürler darısı başınıza inşallah bir an önce sonuç alırsınız. Bana da sadece folik asit ve multivitamin vermişti. Folk asit (folbiol) ve bioscience advanced plus diye bir vitamin. Klomeni de sabah akşam günde 2 kullandım. Klomeni kullandığım ilk ay yumurta büyümesi ayarladığım tatile denk gelmişti o ay erteledik, sonraki ay tekrar klomen kullandım. O ay yapılan opu dan elde edilen embriyo ile hamile kaldım çok şükür.
Canım multivitaminin içinden ayrıca hap şeklinde kapsullerde çıktı, onlar ne? Kullanicak mıyız?

Canım Teatrio ne içindi?

Canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın, sondan baslayayım,

Tüp sürecine girmedim, Dr umutsuz konuşunca, yumurta kalitesi için uğraşıyorum bu sebeple.

Amh 0 larda, düşük rezerv. Yaş 46,
Enoanti banada Dr verdi 3 ay kullandım.
Maxijunoda bu ay kullandim.
Bunlara ilaveten d vit. Omega 3, şurup (atarım fotosunu) lugol 3 damla yüzde ikilik ve pomacaps kullaniyorum. Üzüm çekirdeği nar ekstreti, bi bak al istersen Dr önermişti ve glifor verdi yumurta kalitesine yardmcı sanırım.

Gecen senede bal polen, arı sütü kullanmıştım.
2,5 yıldır korunmuyorum.

Ins cok bekletmeden hayırlı haberler verdirtir Rab, cokça amin canm🤲
Evet siz de bayağı elinizden geleni yapıyorsunuz ,rabbim emeklerimizi hayırla güzelliklerle sonuçlandırsın🤲🏻 ballı karışımı aldım bendr geçen ay tükettim,bu ay oruç olunca bi yiyemedim aksattım arada kullanıyorum kullanmam lazım🥲 sonra pişmanlık geliyor ..nar suyumuz vardı buzlukta ondan az az ekliyorum içeceklere ,, bide size şunu önersem ben kullanamadım henüz ama faydasını gören bi abla vardı 42 yaşındaydı ve hiç hamile kalamamış, diyetisyenden destek almıştı, kilo vermiş,3 ay destek almış sonra devam etmemiş ,ertesi ay hamile kalmış doğal yoldan,,maça -spiruluna-buğday çimi tozu kullandığını söylemişti 4 ay kadar.,bizim yaptıklarımızı o da yapıyordu,eğer diyetisyen desteğine ihtiyacınız varsa onun diyetisyeni infertilite üzerineydi ,instagramda adı kevserkurnaz
Yeşil yapraklı sebzeleri blendırdan geçirip içine bu tozları ekleyip için mesela.ben alamadım az kaldı tedaviye diye🥲
Kırmızı pancar-mor havuç-normal havuç-elma-turp-kereviz yapraklarını katı sıkacaktan geçirdim mesela bu hafta bu şekilde tüketiyorum
Geçen hafta yaban mersini-çilek-kvi-muz-nar suyu -avakado (-kırmızı pancar-mor havuç-elma bunları katı sıkacaktan skıp suyunu kefire koydum,meyveleri de ekledim blendırdan geçirdim ,300-400 ml kadar Tüketmeye çalıştık
O tozları alın mutlaka ,kanser hastalarında bile etkiliymiş. Bende alacağım sağlık için 🙏🏻
Keten tohumu-chia tohumu -çörek otu çok öneriliyor ,salatalara ekleyip tüketilebilir.
Yeşil çay -tıbbi nane demleyip içilmesi öneriliyor antioksidan olduğu için
Mor Soğan ,sarımsaklı yoğurt olabilir ,pırasa çiğ olarak tüketin yemeklerinizin yanında.
Kurubakliyat haftanın 3 günü yeriz bi hafta nohut,bi hafta yeşil mercimek yemeği..
Bu söylediklerimin hepsini yapamadım oruç girdiği için zor oldu bana,ondan öncesi yine yaptım 1 ay kadar.
Çiğ kuru yemişler (kabak-ay çekirdeği-yer fıstığı/badem/fındık/ceviz) bunlardan az az tüketiyorum hergün
Yumurta yenmeli organik
Bi fincan türk kahvesi içerim içine toz tarçın serperim.
Suyu 1 litre içebiliyorum bu ay 😁 2 yeterlidir.

Evet siz de bayağı elinizden geleni yapıyorsunuz ,rabbim emeklerimizi hayırla güzelliklerle sonuçlandırsın🤲🏻 ballı karışımı aldım bendr geçen ay tükettim,bu ay oruç olunca bi yiyemedim aksattım arada kullanıyorum kullanmam lazım🥲 sonra pişmanlık geliyor ..nar suyumuz vardı buzlukta ondan az az ekliyorum içeceklere ,, bide size şunu önersem ben kullanamadım henüz ama faydasını gören bi abla vardı 42 yaşındaydı ve hiç hamile kalamamış, diyetisyenden destek almıştı, kilo vermiş,3 ay destek almış sonra devam etmemiş ,ertesi ay hamile kalmış doğal yoldan,,maça -spiruluna-buğday çimi tozu kullandığını söylemişti 4 ay kadar.,bizim yaptıklarımızı o da yapıyordu,eğer diyetisyen desteğine ihtiyacınız varsa onun diyetisyeni infertilite üzerineydi ,instagramda adı kevserkurnaz
Yeşil yapraklı sebzeleri blendırdan geçirip içine bu tozları ekleyip için mesela.ben alamadım az kaldı tedaviye diye🥲
Kırmızı pancar-mor havuç-normal havuç-elma-turp-kereviz yapraklarını katı sıkacaktan geçirdim mesela bu hafta bu şekilde tüketiyorum
Geçen hafta yaban mersini-çilek-kvi-muz-nar suyu -avakado (-kırmızı pancar-mor havuç-elma bunları katı sıkacaktan skıp suyunu kefire koydum,meyveleri de ekledim blendırdan geçirdim ,300-400 ml kadar Tüketmeye çalıştık
O tozları alın mutlaka ,kanser hastalarında bile etkiliymiş. Bende alacağım sağlık için 🙏🏻
Keten tohumu-chia tohumu -çörek otu çok öneriliyor ,salatalara ekleyip tüketilebilir.
Yeşil çay -tıbbi nane demleyip içilmesi öneriliyor antioksidan olduğu için
Mor Soğan ,sarımsaklı yoğurt olabilir ,pırasa çiğ olarak tüketin yemeklerinizin yanında.
Kurubakliyat haftanın 3 günü yeriz bi hafta nohut,bi hafta yeşil mercimek yemeği..
Bu söylediklerimin hepsini yapamadım oruç girdiği için zor oldu bana,ondan öncesi yine yaptım 1 ay kadar.
Çiğ kuru yemişler (kabak-ay çekirdeği-yer fıstığı/badem/fındık/ceviz) bunlardan az az tüketiyorum hergün
Yumurta yenmeli organik
Bi fincan türk kahvesi içerim içine toz tarçın serperim.
Suyu 1 litre içebiliyorum bu ay 😁 2 yeterlidir.
Sen ne güzel bi yürekten maşallah kalbine güzel insan🌹

O arkadaşın sorunu neymiş hamile kalamamişda diyet sonrası kalmış?

maça -spiruluna-buğday çimi tozunu diyetisyeni mi vermiş? Baharatçıdan toz halinde mi alıyoruz bunları?
Gunde 1 yemek kaşığı çok mu olur?

Sende ne emekler veriyorsun inş burdan "olduu" diyede haber verirsin🤲

Aynen ramazan girince düzenli olamıyor yine devam edilir inş🤲
Yeşillik pancar türevi yemekle isabet etmişsin.

Canım selasyonuda duymuşsundur, 2,3 ay once almıştım damardan glutatyon b vitam. selenyum, alfa lipolik asit, magnezyum, çinko vardı.
Bunuda araştır, ağır metallerin atılması için vücuttan.

Su bende maalesef zor içenlerdenim 2 lt ye zorlayalım kendimizi ve cay kahvede az olsa iyi olur.

Fonksiyonel Tıp ekolünden izle, güzel bilgiler veriyor.

Bu arada klomen takibi yapıldı mı? Benim 3.takip, ilki feameraydı.
Bu takviyeyi aldim maxijuno.bitince bunuda bi arastr, kullananlar önermişti.

Eklentiler

• Screenshot_20230418-133117_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230418-133117_WhatsApp.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 118

maça -spiruluna-buğday çimi tozunu diyetisyeni mi vermiş? Baharatçıdan toz halinde mi alıyoruz bunları?

Canım selasyonuda duymuşsundur, 2,3 ay once almıştım damardan glutatyon b vitam. selenyum, alfa lipolik asit, magnezyum, çinko vardı.

Su bende maalesef zor içenlerdenim 2 lt ye zorlayalım kendimizi ve cay kahvede az olsa iyi olur.

Teşekkür ederim bi gün güzel sonucu alırsam buraya bi başlık acıp yine böyle anlatıcam inşallah yol göstermek adına , doktorların hiçbiri bu konuda gelişmiş değiller malesef ..
o kadın geç evlenmiş biraz da kilosu varmış , hiç daha tüp bebek vs denettirmemişte maddi açıdan zor olduğu için demiş ilk önce kilo vereyim sağlıklı besleneyim olursa olur olmazsa da tüp bebek yaptırırız artık diye, zaten bi hücre yenilenmesi 3-6 en kısa sürede gerçekleştiği için o süreci beklemek istemiş,, dediğim tozu diyetisyen veriyor , naturiga markalı, idil bozkurtta paylaşıyor görmüşsünüzdür,ama diyoki bunu sadece yoğurta kefire ekleyip tüketecekseniz fayda beklemeyin.. smootilerle karışım istiyor o şekilde yapılcak yani ,linkini bırakıyorum ,trendyolda pahalı kendi sitesinden alacağım, acai tozu (süper meyveler öneriliyor ) , bide hergün kullanılması gereken baharat karışımı var paketin içinde güzel kombinlemişler.. Glutensiz & Vegan Ürünler - Organik Gıda | Naturiga.com
Aktardan almayın bence .
Ağır metal atımı için çok önemli çok güzel yapmışsınız, hacamat olmuştum aklıma geldi 3 seans ,1 buçuk ay aralıklarla , sırt ve kuyruk sokumundan oldum hep, hayıt sirkesini önermişti abla ,3 ay kullanılcakmış bende aldım geçen ay kullandım, bu ay yarım yamalak unutuyorum arada oruçtn dolayı, progestan eksikse ona faydası varmış tutunmayı da artırıyormuş bebek olursa vs . Diye … denemediğim şey kalmadı pek gibi😁
Ağır metal atımı sizin işlem pahalıya gelmiştir eminim , ne paralar harcanıyor bu yola :KK43:
Mfk da bi takviye vardı içinde 1 ay kullanmıştım Antox adında ,sizin dediğiniz içerikler mevcuttu içinde, bilginiz olsun..
başka da düzenli dışkılama en büyük detox muş onu biliyorum.. Saunada ter atmak..
Sülfürlü şeyleri tüketmek ..
Su çok önemli aslında ,oruç bitsin 2 ye tamamlarım inşallah 🤲🏻
Kahveyi sordum 1 fincandan sıkıntı yok, 1 kupa da yeşilçay içmek gerekiyormuş, onun haricinde çay vs tüketmem, sınırı geçmiyorum kafein alımında..
1 Aşılama yapıldı iğnelerle , 1 ay da klomen takibi yapıldı , olmadı ..eşimin de morfolojisi 1, ileri hızı düşük.. o yüzden pek mantıklı bi karar değildi yani bizim için.. ama asıl sorun yumurta kalitesi denildi 14 yumurtadan sadece 2 tane döllenmesi durumu gösteriyor :) en çokta şuna şaşıyorum sigara vs içmem , fosur fosur içenlerin çocuğu oluyor , fast food tüketmezdim evde kendi yemeğimi yaparım ,tüketenlerin oluyo vs :) garip işler yani ,asitli içecek tüketmem .. tek sıkıntı o sabahları yediğim bi paket abur cuburlar ama millet daha neler neler yiyor da işte nasip.. he bide yaklaşık 5 senedirde bi saat yürüyüş yapan birisiyim :) seviyorum Allahtan yük gelmiyor ama diyorlar ya yürüyüş yapın vs onu da yapıyorum yani :) nasip 🤲🏻 bi bakayım linklerinize teşekkür ederim 🤲🏻☺️

Bu kadını instagramdan takip ediyorum,paylaşımları çok hoşuma gidiyodu kaliteli bir doktor ..dediğiniz takviyeyi de aret kamer kullandırıyor daha çok okuduğum kadarıyla.. amh sayısı az olana klomen kullandırıp yumurta toplattırıyormuş… bende klomen kullanıp toplatmak isterdim ,iğneler psikolojimi bozmuştu baya bi 4-5 ay salya sümük ağlıyordum olumsuz sonucu aldığımda ,inşallah yine yıkılmam 🤲🏻yıkılmaktan korkuyorum

Biestron tup tedavisinde mi veriyor Dr?
Benim tüp değil, Dr onla bile zor deyince nasip gerisi artık.
Ben zaten 7 aydır doktordayim.3 ay doktor kendiliginden olur dedi olmazsa gelin tüp bebeğe başlarız dedi.ama gidince iki yumurtam görüldü.bana iki ay biosteron ve balık yağı kullan dedi iki ay sonra gel kontol yapalım yumurtaya bakalım durum eğer iyiyse tüp bebeğe başlarız demişti.

Bu kadını instagramdan takip ediyorum,paylaşımları çok hoşuma gidiyodu kaliteli bir doktor ..dediğiniz takviyeyi de aret kamer kullandırıyor daha çok okuduğum kadarıyla.. amh sayısı az olana klomen kullandırıp yumurta toplattırıyormuş… bende klomen kullanıp toplatmak isterdim ,iğneler psikolojimi bozmuştu baya bi 4-5 ay salya sümük ağlıyordum olumsuz sonucu aldığımda ,inşallah yine yıkılmam 🤲🏻yıkılmaktan korkuyorum
Zaten sonucu olumsuz görünce insanız tüm moral alt üst oluyor o çok net ve doğal.

Birbirimize destek olarak atlatacağız bu süreçleri alimAllah🤲
Zorluklar ortak duygu psydaşlarıyla kolaylaşır azizim🤲🌹

Dr bana şansın yüzde birdende az diyince bende uzun süre atamadm üzerimden bu duyguyu.
"Tüpde olsa durum aynı" diyince zaten braktm ucunu ki tüp.düşünmüyordum.

Evet süreç cok zorlu, çetin, sinir harbi.
Bu yoldaki her arkadaşda da duygu benzerdir.
Ne yapalım, sabrla dua edeceğiz.
Yumurtayi kaliteli hale getirebiliriz inş hedefimiz o.

Diyetisyenle ilgili arkadaşın.o tozları bitkisel baharatçilardan mı almış, diyetisyeni mi önermiş?
Aradm 1200 tl aylıkmış fazla di mi sencede?

Ve sen hang ülkedesin, ben ist.

Ben zaten 7 aydır doktordayim.3 ay doktor kendiliginden olur dedi olmazsa gelin tüp bebeğe başlarız dedi.ama gidince iki yumurtam görüldü.bana iki ay biosteron ve balık yağı kullan dedi iki ay sonra gel kontol yapalım yumurtaya bakalım durum eğer iyiyse tüp bebeğe başlarız demişti.
Ins hiç onlara gerek kalmadan hayırlı haberler alırsın, alırız hepimizde🤲

X