Evet siz de bayağı elinizden geleni yapıyorsunuz ,rabbim emeklerimizi hayırla güzelliklerle sonuçlandırsın
ballı karışımı aldım bendr geçen ay tükettim,bu ay oruç olunca bi yiyemedim aksattım arada kullanıyorum kullanmam lazım
sonra pişmanlık geliyor ..nar suyumuz vardı buzlukta ondan az az ekliyorum içeceklere ,, bide size şunu önersem ben kullanamadım henüz ama faydasını gören bi abla vardı 42 yaşındaydı ve hiç hamile kalamamış, diyetisyenden destek almıştı, kilo vermiş,3 ay destek almış sonra devam etmemiş ,ertesi ay hamile kalmış doğal yoldan,,maça -spiruluna-buğday çimi tozu kullandığını söylemişti 4 ay kadar.,bizim yaptıklarımızı o da yapıyordu,eğer diyetisyen desteğine ihtiyacınız varsa onun diyetisyeni infertilite üzerineydi ,instagramda adı kevserkurnaz
Yeşil yapraklı sebzeleri blendırdan geçirip içine bu tozları ekleyip için mesela.ben alamadım az kaldı tedaviye diye
Kırmızı pancar-mor havuç-normal havuç-elma-turp-kereviz yapraklarını katı sıkacaktan geçirdim mesela bu hafta bu şekilde tüketiyorum
Geçen hafta yaban mersini-çilek-kvi-muz-nar suyu -avakado (-kırmızı pancar-mor havuç-elma bunları katı sıkacaktan skıp suyunu kefire koydum,meyveleri de ekledim blendırdan geçirdim ,300-400 ml kadar Tüketmeye çalıştık
O tozları alın mutlaka ,kanser hastalarında bile etkiliymiş. Bende alacağım sağlık için
Keten tohumu-chia tohumu -çörek otu çok öneriliyor ,salatalara ekleyip tüketilebilir.
Yeşil çay -tıbbi nane demleyip içilmesi öneriliyor antioksidan olduğu için
Mor Soğan ,sarımsaklı yoğurt olabilir ,pırasa çiğ olarak tüketin yemeklerinizin yanında.
Kurubakliyat haftanın 3 günü yeriz bi hafta nohut,bi hafta yeşil mercimek yemeği..
Bu söylediklerimin hepsini yapamadım oruç girdiği için zor oldu bana,ondan öncesi yine yaptım 1 ay kadar.
Çiğ kuru yemişler (kabak-ay çekirdeği-yer fıstığı/badem/fındık/ceviz) bunlardan az az tüketiyorum hergün
Yumurta yenmeli organik
Bi fincan türk kahvesi içerim içine toz tarçın serperim.
Suyu 1 litre içebiliyorum bu ay
2 yeterlidir.