Yumurta rezervi veya kalitesi az olanlar umutsuzluğa kapılmayın

Maddi manevi evet. Gıda takviyeside kullan iyi gelebilir Dr una danışarak.
Valla doktor ne derse ben onu yapıyorum.onun haricinde dikkat ediyormusun dersen abur cubur yemem kahve yani bı çikolata oda canım çok isterse.evet maddi manevi zor yorucu ama en zoru beklemek 7 aydır ha bu ay ha su ay derken baya zaman geçti evet hepsi daha iyi bir yumurta için ama hayirlisiyla amacımıza ulassaydik

Hayırlısı inşallah ,imtihanımız , elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz,güzel düşünmekte çok önemli tamamen Allaha bırakıp tevekkül edebildiğimizde iş daha başka oluyor, bunu başka bi imtihanımda yaşamıştım nasıl gönlüm rahattı işi Allaha bırakınca ve güzel sonuç alacağım diye düşünmüştüm hep salavat çekmiştim bir de istiğfar dilimden düşmemişti ,sadaka vermekte önemli bu 3 lüyü imtihanda olanlar hiç bırakmasınlar demişti sohbet hocam.

O bitkisel desteği diyetisyen vermiş o markadan kullanmış, çok istemiş ya ben 3 ay önce sormuştum 600 demişti şimdi noldu da artmış bu kadar boşverin ..idil bozkurtun paylaşımları var instagramda onların tariflerine bakın ,herşeyi paylaşıyo ne yenecek ne içilcek nasıl hazırlanacak .. bitkisel tozlar sadece tek başına fayda etmiyormuş,yeşiillikli içeceklere ekleyin tüketin diyo ,belki aktarda bulursunuz kapalı olursa kullanın açık olunca faydası gidebiliyor

Şöyle içecek her gün yapıp içmek lazım

Bunları yapsak tamam zaten

Ins ulaşırız hep beraber canım
Bi gelisme olursa haber verelim inş.

Çok güzel bilgiler bunlar
Tutuldu diye iki katına çıkarmış olabilir fiyatı 3 ayda bu kadar zam...

Fonksiyonel Tıp ekolünden Dr bana sıfır karbonhidrat, hayvani ürün kullanma 2 ay demişti buna süt ve türevleri dahil.
Ketojenik diyeti önerdi.
Henüz yapamadım.

Senin süreç su an ne durumda kuzum, ve ikamet nereydi unutmuşsun:)

Karbonhidrat sıfırlamak çok işe yarayabilir vücuttaki enflamasyon var ise ,süt türevleri de enflamasyona sebep oluyomuş..ketojenik diyet biraz sert bi diyet ..
Ben Antalya da yaşıyorum eklemeyi unutmuşum :)
Bende durumlar anlattığım gibi işte :) doğal yoldan olacak gibi değil tüp bebek deneyeceğiz tekrardan o iğneleri hiç vurunmak istemiyorum hem canımı yakıyo hem ödem tutuyorum hem de 2 kilo fark atıyo, psikolojim de alt üst oluyor

Ben bekarken yumurta toplatip dondurtmustum ama hiç transfer yapılmadı.simdi evlendim opu aşaması iğnelerini biliyorum ama transfer asamasindada çok ilaç varmı yine karından iğneler falan yapiliyormu pek bilgim yok.o süreç çok sancilimi peki

Merhaba bende benzer süreçlerden geçiyorum yazınız umut oldu tabi Adet kamar hocanın fiyatları nasıl bahçeci ile yakın fiyatlar mı ekonomik olarak etkileniyor ister istemez

Merhaba aret bey nerde doktor hangi sehirde

O kadar normalki be arkadaşın, süreç yıpratıcı, yorucu...
Geçen yıl ganolf le takip yapılmıştı günlük 325 ml doz, mahf etmişti beni.
Tüm sistem etkilenmişti.
Sinirli, gergin, stres, baş ağrısı, yüzümde kızarıklık, şişkinlik, ödem, halsizlik...
Hormonlar beni etkiliyor çok.
Rabbim daha fazla bekletmesin bu.yolda.

Evet ketojenik ağır bi diyet, Dr un önerisini.dinlemeli mi, sıfır karbonhidrat başarabilir miyiz zor duruyor.
Birbirimize destekle belki aşabiliriz bu süreci.

Tüpe ne zaman başlayacaksın tekrar?
Bu süreçte gida takviyelerini alırsın.
Daha önceki Dr um Bentoit kil vermişti ağır metaller için, hayıt hapı, brokovit enoant, magnezyum, selenyum d vitamini vermişti. b 12 dil altına fıs fıs,
Bunlarıda bi degerlendir.

Şu an pomacaps, balıkyağı, adven pl.d vitamini, omepaq 10, lugol 4 damla (bal tarçın çörek otu adetin 4.günü baslayıp.1 hafta yedim) kullaniyorum.

Demişsindir hatrlamyorum, sendede rezerv sıkıntısı, yumurta kalitesi miydi sıkıntı?

Canim yumurta toplanirken bekaretle ilgili sıkıntı oluyor mu, oyleyken toplanmaz diye düşündüm.

Inş hayırlı sonuçlar alırsın, hep beraber alırız

Arkadaşlar merhaba
2 yıldır oluşmayan gebelik üzerin tüp bebek uzmanı ile görüştüm tüm hormon değerlerim normal fakat yumurta kalitem biraz düşük bu sebeple doktorum biosteron kullanmamı söyledi 3 ay boyunca bu ilacı günde 3 kez kullanacağım başka bir şey kullanmana gerek yok dedi,
Bu ilacı kullanıp değeleri yükselen veya kendiliğinden hamile kalan var mı?

Ben de Aret Hocayı çok duydum, acaba ücretleri ne kadar, ben devlet hastanesinden rapor alıp gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…