Yumurta rezervi veya kalitesi az olanlar umutsuzluğa kapılmayın

Canım bende kullanıyorum geçen seneye kadar adetlerim duzgundu ama ne olduysa olmamaya başladım sonra doktor tabi ilaç vermeye başladı.simdi ise tüp bebeğe basladiigmiz için doktor triquens verdi 4 kutuya başladım bu ilaçla günü gününe oluyorum.yaninda yumurta kalitesi içinde omegrav balık yağı ve biosteron verdi.iki ay bitti 3 baslicam ama iki ayın sonunda bir yukurta var dedi ama çok küçük dedi.bir ay daha devam edicez bu tedavi 3 aylık dedi.ben çok şaşırdım hiç ilaç kullanmazken kendiliğinden 3 yumurtam oluyordu ama biosterona rağmen bir yumurta ve küçük olması beni hem üzdü hemde çok şaşırttı.bakalim bir ay sonra regl doneminde yine gidicem bakalım ozaman ne olacak

Raporla ne kadar tutuyor acaba?
Ben 2021 de raporla başladım o zaman ödeme yaptım güncel fiyat bilmiyorum maalesef . Herkesin tedavisi farklı kullandığınız ilaçlara da bağlı, orada yaptırdığınız tahlillere bağlı. Hasta bilgilendirmeyle görüşüp güncel bilgileri alabilirsiniz .

Mesajınızı yeni görüyorum .. aminn Allahım bu yolda olanlara yardım etsin kolaylaştırsın tedaviye Allah izin verirse 1 hafta sonra başlayacağım stres ve heyecan bir arada..şuan kullandığım takviyeler;
1 ay teatrio kullandım
2 ay enoant -siyah çekirdekli üzüm ekstratı
2 ay krilom omega 3
2 ay venatura d vitamini damla
3 gündür maxijuno aldım ona başladım..
2 ay Hayıt sirkesi
2 ay Arı sütü bal polen propolis
Arada bir çörek otu yağı ..
Ağustos-Aralık arası 3 ay da mfk takviyesi kullanmıştım ..sonra takviyelere ve herşeye ara verdim saldım çayıra hesabı..
Ağır metallerin arınmasını çok isterim .. nasıl yaptınız anlatabilir misiniz..
Birde şu maça,spiruluna,buğday çimi tozunu önermişlerdi onu kullanmak istedim ama almadım
Hergün bi kupa yeşil çay+nane demleyip içiyorum
Başka ne önerirsiniz
Bende sadece yumurta kalitesizliği var ..14 yumurtadan 8’i olgun çıktı..2 tanesi döllendi.. 3. Ve 4. Gün embriyosu oldu ve ilerleyemedi..yaş 28
Transfer iptal oldu malesef .. kilom vs kötü alışkanlığımda yoktur hiç..

Mertebeler canım,
Bende diyirdum sesi çıkmıyor benim arkadaşın:)
Olabiliyor ya bazen atlaniyor cok sonra fark ediliyor.

Sondan yine,
Ağır metallerin uzaklaşması selasyonla oluyor.
Ben rastge instagramda gezinirken rastladım dr a.
Almanya Honaver Tip.mezunu, fonksiyonel Tıp ekolunden hocam Esra hanım,
Önce tedavi orucu verdi, Almanya-da Dr ların uyguladığı bi ekolmüş, on gün beslenme duzenini değiştirdi. Sivi meyve suyu, bitki çayı, ve verdiği takviye ilaçlar, karaciger temizligine yönelik, ve son günlerde lavman.
Böylece otofzi olmuş oldu. Mantığını anlaman için ddresini veririm incelersin hocanın.

Kullandığı serumdaki ilaçlar Almanya'dan.
Damardan serumla glutatyon, b mix (b vitamini karışım) alfa lipolik asit, magnezyum,selenyum, koldan eşi şeklinde e vitamini, uygulamıştı.
7,8 defa uygulanadı ağır metaller bu sekilde uzaklaştırılıyor.
Bunlar mitakondriyel, hücresel sağlık için yumurtada hücreden oluşuyor. Yumurta kalitesi için uygulamıştı Dr.
5,6 ay oldu tedavi biteli, henüz sonuç almadım inş alabilirim
ama etkilerini net gördüm hormonlarla.

Sen Antalya'dasın ordada bi araştır var mı bu ekolden bi dr.
Yoksa da şelasyon diye bakarsın şehri yazıp instagramdan.
Bunlar olamadı diyelim, uzaktan online sana yapman gerekeni soyleyer belki tanıdığım Dr.

Benim boyun fıtığım var, manuel Tıp ekolünden Dr um o da fonksiyonel Tıp ekolünden ve o da Almanya Hanover Tipdan aynı şekilde Ayhan hocam. Onuda selasyon tedavisindeki bi hasta önermişti öyle tanıdım.

Ona danışmıştım bu şelasyonu o da benzer uygulama yapıyormuş. Tedavi orucu ve gida takviyeleriyle yine.
Onda serum şeklinde mi sormadım.
Bazı takviyelerden bahs etti süreci sorunca tedavi orucu ve sonrasinda metallerin uzaklasması için bi yosun mu ne dedi net hatırlamiyorum.

Eğer vereceği gidalarla ise onu arayip danışabilirsin çok tatlı biri iki kez gitmistim boynum ve baş ağrım için o kadar samimi ve ilgilenmisti ki Allah razı olsun ondan
Seninlede ilgileneceğini düşünüyorum.istersen ozelden veririm nosunuda Ayhan Güdük.

Bunlardan önce Zühal hocaya gitmiştim bentoit kil enoant sanırım bunlarda metaller için olabilir. Olndanda randevu alabilirsin oine hasta aliyor.
Ama şelasyon tabi en etkilisi bunda. O iki dr dan birine danış bakalım.

Canım ins bu emeklerimizin sonu hayırlı haberler olur
Evet ya heyecan, stres ister istemez hep oluyor bu süreçte bendede aynı durum.
Bitki çayı olarak bana Esra hocamin önerdiği bitkiler vardı adete kadar ve adetten sonra olan.
Ama bende ara kanama yapinca bırakırdı. Hormonları çalıştırmak içindi ise yaramış ki.ara kanamaya yol açmış dedi ama devam ettirmedi sonra.
Istersen veririm onuda hangileri olduğunu.

bu kadar emek bi yana, hic bi sey yapmadan kazara hamile kalanlarda olunca tamamen nasip diyorsun bu islere.
Rabbim hepimizi sevindirsin bu yollarda

Maxijuna bende bi ay kullandım sonra Arwt hocanın verdiğine başladım, olmadı sende öyle yaparsın. Bunda taette çıktı kutusunda tozla beraber.

Maca spr. Bugday cim tozu aslnda alalım denenebilir ben nathta okumuştum oda bakılabilir.

Birbirimize destekle bu sureclerde inş beraber yol alacağız arkadaşım yalnız olmayalım ki.moral bulalım ınş

Esra hocam,

Son düzenleme:
Ayhan hocamda

Teşekkür ederim takibe aldım hocayı
Bir de oruç tutuyorum hücresel yenilenme gerçekleşsin diye .. 3 defa da hacamat oldum bu şekilde de bedenden toksinler atılabiliyor..sırt ağrım vardı ayakta kalınca yorgunluktan ağrırdı hemen..hacamattan sonra kesildi ama mesela şöyle ..3 aya bir hacamat olmak daha iyi geliyor..

Rica ederim,
Benim klomen takibiydi bu ay ama adet olucam maalesef.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba umarım hayırlı haberler verirsiniz

Benimde ilk tüp bebek başarısız oldu 6, Güne gitti genetik tersi kötü geldiği için iptal ettik Şuan aynı doktora gitmek istemiyorum aret hoca ileri yaş hastalar için daha iyi sonuçlara ulaşıyor sanırım yaş 41 amh0,57 aret hocayı tavsiye edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…