Yumurta rezervi veya kalitesi az olanlar umutsuzluğa kapılmayın

Merhabalar biosteron sizde adet gecikmesi veya duygusal değişiklik gibi yan etkiler yaptı mi?
Hayır yapmadı çünkü hormonlari dengeleyici trisequens verdi 3 ay kullanmak için hormon dengeliyici ve FSH e2 dengelemek için ama biosteren beni mafetti.ruh halim dalgalı asabi ağlamalı.bagirsaklarimi bozdu.neler neler yapmadık bian önce bitsin istiyorum artık ama 1 ay daha kullanicam mecbur

Bende sinir asabiyet yapmadı ama aşırı ağlama durumum söz konusu oldu ilk hafta herşeye ağladım uykumda eşim bana yana kayarmısın dedi diye ağladım Şuan geçti ama şimdide 2 gündür regl olmadım ona şaşırıyorum hiç gecikmezdi

Ben zaten toplam 1 ay kullanacaktım. Şuan ayın sonundayım regl olup doktora bi gitsem kullanma deme ihtimali var inşallah daha fazla kullanmam insanın kasık bölgesi sürekli ödem gibi şiş oluyor bu ilaçtan ya anlamadım

Kasık bölgem hep sis ve çok ağrıyor sürekli bıçak sokuluyor gibi ve bağırsaktan yana çok şikayetçiyim.ama en fazla yumurtlama bu ilaç sayrsinde oluyormuş ve en kaliteliside

Benimki beni takmıyor bile artık hep ilaçtan oluyo bunlar hep diyomide bulantısı yaptimi sende peki
Napsınlar yazık onlarda ya Bulantım oldu başlarda sabah ilaç sonrası ama ilk gün d vitamini yaptı sandım sonraki günler bundan olduğunu anladım ilk haftadan sonra o da geçti. Zaten hiç koşturmadı sadece bulantı ve halsizlik oldu.

Srnde tüp bebek tedavisimi goruyorsun
İzmir’de göreceğiz doktorumuz öncesinde vitaminler ve biesteron diye bir hormon ilacı yazı bana ve bir ay kullanmamı sonrasında Reglimin 2. günü kan tahlili yapacağını söyledi çıkan sonuçlara ve muayeneye göre tüp bebek tedavisi ilaçlarına başlatacak ilk tüp bebek deneyimim olacak

Bende aynen iki aylık tedavi verdi biosteren ve omegrav ve adet düzenleyici triquens verdi.omegrav ve omegravi iki ay kullancam sonraki adette gel bakalım dedi ilk tüp bebek olacak benimkide.birbirimizi takip edelim o halde bilgi paylasimi olur bizim icinde

Süper olur sizin şehir neresi? Ben 32-eşim 35 yaşında eşimde sperm yavaşlığı ve şekil bozukluğu çoktı. Geçmişte kanser tedavisi görmüş ve testis ameliyatı olmuş o nedenle 6 ay denedik çocuk olmayınca hemen doktorlara koşmaya başladık 4 aydırda testler falan derken tüp bebek önerildi bakalım hepimiz için hayırlısı ve en güzeli gerçekleşsin inşallah

Ben giresunda yaşıyorum.ben ve eşim 41 yaşında.esimde hiç bir sorun yok çok şükür ama benim yumurta sayım az.normal yoldan olur diyor doktor ama 7 aydır deniyoruz olmadı.yas ileri oluncada tüp bebek önerdi tabiki.maalesef ayda iki yumurtam oluyor biliyorsunki tüp bebek maliyetli bir iş ve doktor daha fazla yumurtaniz olsun yadaa mevcut yumurtalar en azından boş cikmasin diye bu ilaçları verdi.bir ay bitti sayılır ikinci aya başladım.iki aylık tedavi dedi.aslinda ben daha önce bekarken iki yumurtami dondurdum ama mevcut dondurulmuslar kalsın dedim halihazırda vücudun ürettiklerini kullanalım.erken menopoz durumum var Allah korusun menopoza girersem hiç yumurta olmicak.ne toplayabilirsek kârdır.ama bu işler çok sitresli her ay adete bir hafta kala başlıyorum testlere 2.3 gün sonra adet olucam en son dün akşam test yaptım.negatif tabiki.ama işte kullanilan ilaçlar biosteren kullanınca daha fazla yumurta oluyormuş hemde kaliteli.birde incir yemeye başladım bu ay olucak gibi hissettim ama yok boş cikti

Yumurtalık dondurmak harika fikir tebrik ederim sizi keşke zamanında bende akıl etseydim. İnşallah herşey yolunda gider en kısa yoldan en güzel sonuçları alırız

Yumurtalık dondurmak harika fikir tebrik ederim sizi keşke zamanında bende akıl etseydim. İnşallah herşey yolunda gider en kısa yoldan en güzel sonuçları alırız
Evet akıl ettik ama sadece 2 yumurtam var maalesef.ama bebek için bir yumurta yeterli olduğuna göre diye teselli veriyorum sonrahakkımızda hayırlısı olsun bakalım rabbim bekletiyorsa en güzelini nasip edecektir.cunku nasip etmeyeceği şeyin hayalinide kurdurmazmis

Canım merhaba tekrar birşey soracağım lütfen destek olun. Biesteron kullanıyorum reglim gecikti demiştim. Erken gebelik testi vardı evde yaptım. Çift çizgi çıktı hormon ilacı testi etkiler mi

Canim hayırlı olsun tebrik ederim seni.ama gecikme yaparmi onu bilemiyorumki.bende hiç olmadı düzenleyici ile adet oluyorum bı aydır.bende iki güne olucam adet.ama biosteron ise yaramış olabilir.bence adetin geçtiyse erken gebelik testleriyle zaman kaybetme direk kan versene canımgebelik testlerinin yanılma payı var diyolar ama.daha önce başına hiç geldimi adet gecikmesi olamama falan.ilk defami oldu.bence kan ver kız hemen.kaset test ile bak deriminşallah inşallah rabbim vermiştir nasip etmiştir.sonucundan haber ver canım
Canım merhaba tekrar birşey soracağım lütfen destek olun. Biesteron kullanıyorum reglim gecikti demiştim. Erken gebelik testi vardı evde yaptım. Çift çizgi çıktı hormon ilacı testi etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…