Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Göğus damarlarim normalde de belirgin zaten çok erken gbi belirti aramak için

Göğus damarlarim normalde de belirgin zaten çok erken gbi belirti aramak için
Hımm ne bilim benimki belirgin değil sadece adete yakın yeşil olduğu belli oluyor ama hamilelikte göğüs çok şiştiği için farklı oluyor evet erken daha bebiş olsa şuan ancak yerleşmiştir hemen de belirti vermez zaten

Daha önce 2 defa klomen kuandim folikul olusmadi, çatlatma iğnesi yapmadık o yüzden. Bu ay femera +fsh+ovitrelle. İlk iğne tedavim. Amaa daha önce uygulamadan takip ediyordum yumurtlama günüme denk gelirse aha diyordum bu sefer kesin oldu halbuki pcosum var. Bilgimde bukadr yoktu. Ama 2 yıldır korunmuyoruz. Pcostan dolayı her geciktiğinde diyordum kesin hamileyim, yalancı semptomlar falan hoop teste. Beynim öyle bir oynuyor ki gerçekten midemin bulanipta ogurdugumu biliyorum.

Harikasın, zaten olması gereken o. Sakın kalman çok güzel Siz ne kadardır istiyorsunuz? Daha önceki sürecin nasıl oldu? Birde kaç yaşındasınız

Hayırlısı canım inş bu sefer olur bekleyip görelim

Harikasın, zaten olması gereken o. Sakın kalman çok güzel Siz ne kadardır istiyorsunuz? Daha önceki sürecin nasıl oldu? Birde kaç yaşındasınız
23 yaşındayım neredeyse 3 senedir evliyim şu zamana kadar doktora gitmeye esimi ikna edemedim ben durumun farkina varali cok oldu bu sene ustune dustum cesitli kurler denedim doktora gitmeden sonuc bende bir sıkntı cıkmadi esimde tek tarafli varikosel vardi 1. derece ameliyat dusunmedik sperm kalitesi iyi ama bazi degerleri hafif dusuktu vitamine basladi tabi bende bitkisel takviye yaptim doktor aşılama önerdi eşim istemedi iğneyi deneyelim dedik

Aaa bizde de öyleydi hamile kalmadan önce o vitamini kullandı eşimin değerleri daha çok düştü bize de aşılama ya da tüp bebek dedi ağlayarak çıktık aktardan Bi karışım yaptırmıştık onu kullandı değerleri yükselmişti ondan sonra da ben klomen ovitrelle kullanmıştım ilk ayda tutmuştu bu sene gene tahlil verdik ramazanda olması gerekenden daha yüksek çıktı ama bu sefer uğraştırıyor bizi

Bizde 3 yıllık evliyiz 27 yaşındayım aynı tek taraflı varikosel var Bi doktor ameliyat dedi olmadı araştırma hastanesine gittik tek taraflı olunca gerek yok normal yoldan çocuğunuz olur dedi

Herşeyde nasip var Rabbim geciktiriyorsa guzellestirir elinizden geleni yapmissiniz Allah nasip etmis kaybetmissiniz ama hamile kalmissiniz doktorlara takili kalmayin kesin sudur budur diyen doktor birsey bilmiyordur bana gore once arastirmali sorun nerdeyse uzerine gidilmeli degerleriniz yukselmis demek ki olabiliyor Allah tekrardan bu duyguyu yasamayi nasip etsin cok dusunup stres yapmayin

Bizde 3 yıllık evliyiz 27 yaşındayım aynı tek taraflı varikosel var Bi doktor ameliyat dedi olmadı araştırma hastanesine gittik tek taraflı olunca gerek yok normal yoldan çocuğunuz olur dedi
evet doktorlar direkt ameliyat diyorlar ama daha kotude olabiliyor biz de risk almak istemedik sonucta agrisi sızısi yok ha ilerde sorun olursa Allah gostermesin caresine bakariz ama simdi zaten evlat kokusunu hasretiz

evet doktorlar direkt ameliyat diyorlar ama daha kotude olabiliyor biz de risk almak istemedik sonucta agrisi sızısi yok ha ilerde sorun olursa Allah gostermesin caresine bakariz ama simdi zaten evlat kokusunu hasretiz
Aynen canım doğrudur dediğin herşey nasip kısmet ileriki zaman neyi gösterir bilemeyiz iyi araştırıp iyi öğrenmemiz lazım

Anladım canım,çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda

Size dedikten sonra kasıktaki dolgunluk hissi gitti sanki ya

Bilmiyorum ki hiç hatırlamıyorum zaten eşimin dedesinin kalbi durmuş her an ölebilir en son bugün oldu ilişki Bi daha da olmaz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bundan sonrasi size beklemek düşuyor yapcak bir şey yok Allah nasip etsin insallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bundan sonrasi size beklemek düşuyor yapcak bir şey yok Allah nasip etsin insallah
Aynen kısmet benim umudum kalmadı zaten belirtiler adete doğru gidiyor kalçada sivilce çıktı Bi de vajinada kararma başladı akıntı da değişti bakalım artık ne olacaksa

Bizde hep 21 olduğunda yapılmıştı Ovitrelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…