Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Anladım canım eğer kendisi büyüyeceğini biliyorsan 2 3 hüne yap iğneyi bence
İllaki büyürde evde yumurtlama testi yaptım bugün daha yumurtlama bile yok ki

Eklentiler

• IMG_20210609_145235.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 53
İllaki büyürde evde yumurtlama testi yaptım bugün daha yumurtlama bile yok ki
Canım bu testlere de çok güvenemiyorum her zaman o yüzden hiç yorum yapamıyorum bu konu hakkında. Bak ben kontrole pazattesi gitmiştim geçen hafta 15 mm yumurta demişti. Bana 5 tane iğne vermişti ondan sonra yine büyütme iğnesi 5 gün boyunca yaptırdım onu. Sonra cumartesi gittiğimde baya gelişmişler diyerek çatlatma yaptı. Ama benim yumurtalar zor gelişiyor. Senin 1 2 güne kendiliğinden belki 17 18 olur yine.

Ay geçen sene gittiğim doktor cvp yazdı cuma günü yap diyor çok mutlu oldum

Doktorda öyle söyledi 20 mm olması beklenir cuma yap ilişki de 12 ve 36 sonra dedi
Ya bu ilişki 12 ve 36 saat sonrası inşallah iyidir bende bu sefer buna uydum bakalım hiç umudum kalmadı ama rabbim nasip etsin inşallah

Ya bu ilişki 12 ve 36 saat sonrası inşallah iyidir bende bu sefer buna uydum bakalım hiç umudum kalmadı ama rabbim nasip etsin inşallah
Valla geçen sene sadece 12. Saatte yaptık tuttu sonrası da 2 güne bir yani sonraki ilişki 50 saat sonra oldu

Hımm çatlatma iğnesi yaptırdınız mı kaçıncı gününüz şuan

Hımm çatlatma iğnesi yaptırdınız mı kaçıncı gününüz şuan
Evet şöyle oldu. Adetimin ilk gününden sayinca 12. Gün üstteki değerleri gördük. O gün ovitrelle(8haziran) vuruldum.o gece dahil gün aşırı ilişki dedi. Ayın 14 ünde yani 18.dongu günü son ilişki oldu. Beklemedeyim şuan, stresli bir bekleyiş. Bugün iğnenin 8. Günü. Sağ kasığımda (23mm sağ tarafta) adet ağrısına benzer kramp giriyor arada. Herşeyden umitlenir oldum

Sizin az kalmış benim de bugün 6. Gün günler geçmiyor Bi de ben 12. Gün gittim 16 cm iğneyi vur dedi bende küçük diye güvenmeyip başka doktorlara sordum onlarda küçük olduğunu 2 gün beklememi söylediler aynı doktora gittim 2 gün sonra söyledim bağırdı çağırdı bakmadı tekrar bende boyutu bilmeden iğnemi vurdum şimdilik ara sıra kasık ağrısı var onun dışında akıntı beyaz krem gibi başka bişey yok

Bağırmak çağırmak ne demek. Zaten stresli bir süreç birde doktorunuz sizi germemeli. Bence ilk fırsatta doktorunuzu değiştirin. Evet 16 mm küçük, bana doktorum 20 mm olması gerektiğini söylemişti ama dediğim gibi benim 2 günde 10 mm den 23 e çıktı. Yani büyümüştür. Zaten vurmussunuz. Herşeyi unutun, 2 günde 1 ilişki yapın bence. Bana iğne tarihinden adetin ilk gününden itibaren sayinca 20. Gününe kadar gun aşırı ilişki dedi.

Merhaba inşallah pozif haberi alirsiniz benimde 6. gunum dediginiz ağriyi bende yasiyorum sol tarafda gelisen yumurta orda oldugu icin arada uyusmalarda oluyor doktor size saat belirtmemis sanirim banada demedi sadece igneden ertesi gun boyunca 3 gun iliski dedi normal heralde

Zaten normalde özele gidiyordum bu sefer devlete gideyim dedim işte dediğim gibi diğer doktorlara sordum hepsi aynı şeyi söyledi 4 doktora sordum az değil tekrar gittim bakmasını istedim bana güvenmiyorsan git kime sorduysan o baksın ben bakamam dedi sıra aldım dedim gelsen bile bakmam dedi aynı hastanede diğer doktora gittim anlattım şimdi baksam o doktora ayıp olur dedi yanındaki asistandan çekindi galiba bakmadılar bende kafama göre büyümüştür diye vurdum

Aynı gün yapmışız iğneyi bana da doktor 12 ve 36 saatlerde ve gün aşırı dedi benim solda yumurta olmadığını söyledi ama nedense genelde sol ağrıyor

In
Aynı gün yapmışız iğneyi bana da doktor 12 ve 36 saatlerde ve gün aşırı dedi benim solda yumurta olmadığını söyledi ama nedense genelde sol ağrıyor
Hadi insallah tutar ☺ benim 3 yumurtam buyumus biri 18 biri 17.5 biride 12 olmasi lazim ama zaten 12 kucuk suan yumurtlama donemindeyim acaba iliskiye devam etmek gerekir mi agriniz ignenin etkisinden de olabilir bir de vucudunuzu cok dinlemeyin kafanizi dagitin dusunmemek gerekiyor

Düşünmemeye çalışsam da kafa Bi şekilde oraya gidiyor valla ben salı-perşembeye kadar devam etmeyi düşünüyorum geçen sene de kullandım onda 12. Saatte ve gün aşırı 14. Güne kadar devam etmiştim tutmuştu

Amiiiinmm, umarım sizde güzel haberler alırsınız saat belirtmedi ama dediğim gibi adetin ilk gününden sayarak 20. Güne kadar gün aşırı dedi. Pcos olduğu için sanırım. Siz bugünü de değerlendirin bence. Spermler kanalda bir süre yaşadığı için iğne vurulduğum gün başladık. 2 günde bir 4 kere. Pazartesi söndü. Bugün doktoruma mesaj attım yeterli mi diye, yeterli beklicez artık dedi. Benim ağrım hiç olmadı iğneden sonra. Sadece dünden beri kramp ağrısı şeklinde arada bir giriyor

öyle tabi haklısiniz insallah bu da tutar bende devam edeyim o zaman ne zaman test yapicaksiniz?

Her doktorun tekniği farklı, hastaya göre de değişir bide AMA! güzel dil önemli olan. Evet sana güvenmiyor olabilirim yada güvensem bile teyit ettirmek istemiş olabilirim. En doğal hakkin. Hiç canını sıkma, neden güvenmemekte haklı olduğunu da göstermiş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…