Yok ya ben beklemezdim o kadar en geç pazartesi yapardım vallaYanlış yazmışım 8 inde vuruldum, 21 yada 22 sitede bakabilecegim tarih. Doktor 26 sndan sonra bak dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ben beklemezdim o kadar en geç pazartesi yapardım vallaYanlış yazmışım 8 inde vuruldum, 21 yada 22 sitede bakabilecegim tarih. Doktor 26 sndan sonra bak dedi
Senin günün bizden önce acaba olabilir mi ki ya başka farklı bişey var mı göğüste dolgunluk damarda belirginlik falanBende var. Eğilirken baskı hissediyorum. Çok garip yaa
TMM canım aynı gün vurulduk en erken salı en geç perşembe yaparım ben testimi herhalde belirtileri takip edeceğim ilk hamileliğin olacaksa çok belli ediyor kendini zaten11 de vuruldum ertesi gun iliski dedi doktor
Sunshinein dediği gibi hem daha negatifse diye korkuyorum hemde o gün eşimin doğum günü. Pozitifse mükemmel bir sürpriz olur ama negatifse modum çok düşer. Eşimin gününü mahvetmek istemiyorum. İlk defa bu kadar yaklaştım, negatif görürsem hayal kırıklığı olacak ister istemezYok ya ben beklemezdim o kadar en geç pazartesi yapardım valla
tamm siz de o zaman yapin haber verelim insallah olurYok kız erken değil ki en geç 14. Gün yap zaten yoksa 16. Gün falan adet olunuyor
Göğüslerim zaten normalde büyük ama bugün biraz dolgun, sert gibi geliyor elime. Beynim bana oyun oynamiyorsaSenin günün bizden önce acaba olabilir mi ki ya başka farklı bişey var mı göğüste dolgunluk damarda belirginlik falan
Bende olsam o gunu belkerim en guzel supriz olur insallah☺Sunshinein dediği gibi hem daha negatifse diye korkuyorum hemde o gün eşimin doğum günü. Pozitifse mükemmel bir sürpriz olur ama negatifse modum çok düşer. Eşimin gününü mahvetmek istemiyorum. İlk defa bu kadar yaklaştım, negatif görürsem hayal kırıklığı olacak ister istemez
Hangi gün yapalımtamm siz de o zaman yapin haber verelim insallah olur
O gün test yapmiyim diye düşündüm, negatifse üzülürüm onuda üzerim diye. O kadar çok negatif gördüm ki bı tarafım pozitif olabileceğine inanmıyor artık. Yoksa çok isterdim sürpriz yapabilmeyiBende olsam o gunu belkerim en guzel supriz olur insallah☺
Canım sen daha önce hamilelik yaşamıştım galiba. İlk haftalar nasıl belirtiler oldu? Anlamış mıydın? Sorduğum kişiler genelde 1 aydan sonraki belirtileri anlatıyor. Ben ilk haftaları çok merak ediyorumTMM canım aynı gün vurulduk en erken salı en geç perşembe yaparım ben testimi herhalde belirtileri takip edeceğim ilk hamileliğin olacaksa çok belli ediyor kendini zaten
Ben çok üşüyordum ve aşırı iştahım açılmıştı doymuyordum göğüsler dolgundu damarlar belirginleşmişti zaten ordan anladım karın çizgim belirginleşmişti Bi de benim lekelenmem oluyordu Bi vardı Bi yoktu test yaptığım dakika da kanamam vardı hatta öylesine yapmıştım silik çıkmıştı onda da ovitrelle ile hamile kalmıştım ama maalesef erken doğum yaptım kısmet olmadıCanım sen daha önce hamilelik yaşamıştım galiba. İlk haftalar nasıl belirtiler oldu? Anlamış mıydın? Sorduğum kişiler genelde 1 aydan sonraki belirtileri anlatıyor. Ben ilk haftaları çok merak ediyorum
Eee bari salı yap zaten 14. Gün oluyorO gün test yapmiyim diye düşündüm, negatifse üzülürüm onuda üzerim diye. O kadar çok negatif gördüm ki bı tarafım pozitif olabileceğine inanmıyor artık. Yoksa çok isterdim sürpriz yapabilmeyi
Bu gidişle en erken ben yaparım gibi geliyor banatamm siz de o zaman yapin haber verelim insallah olur
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ın var bir bildiği. Sağlıkla gelsin bu bebişin inşallah.bu söylediğin belirtiler ilk haftalar da mı olmuştuBen çok üşüyordum ve aşırı iştahım açılmıştı doymuyordum göğüsler dolgundu damarlar belirginleşmişti zaten ordan anladım karın çizgim belirginleşmişti Bi de benim lekelenmem oluyordu Bi vardı Bi yoktu test yaptığım dakika da kanamam vardı hatta öylesine yapmıştım silik çıkmıştı onda da ovitrelle ile hamile kalmıştım ama maalesef erken doğum yaptım kısmet olmadı
Bende salı yada Çarşamba diye düşünüyorum sen bakma bana, acaip sabırsızm. Hep erken test yapıyorum sonra diyorum daha erkenci ondan yok bide gidip kan veriyorum kan alan hemşireyle tanışıyoruz artık. Utandım artık 2 yıl oldu, dedim ilaç kullaniyorum ondan bazı aylar yaptırıyorumEee bari salı yap zaten 14. Gün oluyor
ben kesin 26 ya kadar bekleyeceğim hic icimde heyecan yok cok rahat sakinim ilk tedavim olmasina rağmen olmazssa diye endisemde var tabi ama bekleyip goreceğiz bir de benim damarlarim cok belli olmaya başladi normalde bu kadar degildi bacaklarimda ozellikleHangi gün yapalım
İşte iğneyi vurduktan sonra 12. Gündü galiba ben test yaptığımda tam hatırlamıyorum test yapmadan önceki günlerde vardı bunlarÇok geçmiş olsun canım, Allah'ın var bir bildiği. Sağlıkla gelsin bu bebişin inşallah.bu söylediğin belirtiler ilk haftalar da mı olmuştu
Kaçıncı kullanman bu hani iğne kullandığımız için söylediğin tarihler erken değil ne çıkarsa doğru oluyor o tarihlerde ben genelde evde test yaptığım gün hemen adet oluyorum o yüzden kan vermeye fırsat kalmıyorBende salı yada Çarşamba diye düşünüyorum sen bakma bana, acaip sabırsızm. Hep erken test yapıyorum sonra diyorum daha erkenci ondan yok bide gidip kan veriyorum kan alan hemşireyle tanışıyoruz artık. Utandım artık 2 yıl oldu, dedim ilaç kullaniyorum ondan bazı aylar yaptırıyorum
Çok geçmis olsun Allah tekrardan kucağinizi doldursun insallahBen çok üşüyordum ve aşırı iştahım açılmıştı doymuyordum göğüsler dolgundu damarlar belirginleşmişti zaten ordan anladım karın çizgim belirginleşmişti Bi de benim lekelenmem oluyordu Bi vardı Bi yoktu test yaptığım dakika da kanamam vardı hatta öylesine yapmıştım silik çıkmıştı onda da ovitrelle ile hamile kalmıştım ama maalesef erken doğum yaptım kısmet olmadı
Vücudundaki damarlar şuanda iğneden kaynaklı ödem var o yüzden bellidir canım benim de öyle ama göğsününkü belliyse hamilelik oluyor artık göğüs damarlarımın yerini bildiğim için bana göre her ay belirgin oluyorben kesin 26 ya kadar bekleyeceğim hic icimde heyecan yok cok rahat sakinim ilk tedavim olmasina rağmen olmazssa diye endisemde var tabi ama bekleyip goreceğiz bir de benim damarlarim cok belli olmaya başladi normalde bu kadar degildi bacaklarimda ozellikle