- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
Amin canım. Benim hikaayeeem şöyle, ben çok yoğun çalışıyorum.kiloda var. Oyuzden baya bı erteledim başta. 28 yaşındayım evlendiğimden beri pcosla uğraşıyorum. Eylülde 4 yıl olacak. 2 yıla yakındır çocuk biraz biraz düşünüyoruz. Korunmuyoruz ama ne ovulasyon baktim ne bişey. Hâlbuki 4 ay adet olmadığımı biliyorum, pcostan haberimde var. Çok üstüne düşmedim, son 6 aydır oluşan hissim yoktu, olursa güzel olur modundaydik sadece. Ovulasyon takibi falan ilk ocakta yaptım, onuda yanlış yapmışım, testleri yapıp atıyordum. Meğer kıyaslamak falan lazimmis. Ondan 1 ay sonra başka bir doktora gittim. Yumurta takibi yapıldı ilk ay sonra 2 ay klomen. Geçen ay geç geldi adetim,ilaçla oldum sonra femera vs bildiğiniz gibi. Eşim bile daha geçen ay gitti kontrole, çok şükür onda bir sorun çıkmadı.Sağolun Allah razı olsun insallahtüm isteyenlere nasip etsin sizin hikayeniz nedir?
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinBilmiyorum ki hiç hatırlamıyorum zaten eşimin dedesinin kalbi durmuş her an ölebilir en son bugün oldu ilişki Bi daha da olmaz
Muhtemelen iğnenin yada ilaçların etkisi. Rahim kalinlastigi için öyle hissediyoruzSize dedikten sonra kasıktaki dolgunluk hissi gitti sanki ya
Allah şifa versin insallah yakin zamanda guzel haberi alirsiniz eşinizde problem yok en azindan daha zor olurdu. Pcoda cok buyuk problem değil bende kendimde şuphenmistim 35 hatta 40 gune bile çiktigi oldu herseyde bir hayir var imtihan dünyası mücadelesiz olmuyor sabirla bekleyelim insallah gönlunuzu ferah tutunAmin canım. Benim hikaayeeem şöyle, ben çok yoğun çalışıyorum.kiloda var. Oyuzden baya bı erteledim başta. 28 yaşındayım evlendiğimden beri pcosla uğraşıyorum. Eylülde 4 yıl olacak. 2 yıla yakındır çocuk biraz biraz düşünüyoruz. Korunmuyoruz ama ne ovulasyon baktim ne bişey. Hâlbuki 4 ay adet olmadığımı biliyorum, pcostan haberimde var. Çok üstüne düşmedim, son 6 aydır oluşan hissim yoktu, olursa güzel olur modundaydik sadece. Ovulasyon takibi falan ilk ocakta yaptım, onuda yanlış yapmışım, testleri yapıp atıyordum. Meğer kıyaslamak falan lazimmis. Ondan 1 ay sonra başka bir doktora gittim. Yumurta takibi yapıldı ilk ay sonra 2 ay klomen. Geçen ay geç geldi adetim,ilaçla oldum sonra femera vs bildiğiniz gibi. Eşim bile daha geçen ay gitti kontrole, çok şükür onda bir sorun çıkmadı.
Normal heralde bende de arada oluyor sanci gbi giriyor
Amin sizede inşallah. Pcos aslında çok büyük problem olabiliyor. Kilo vermek sorun, adet olmak sorun. Yumurtlama düzensiz. Yumurtam oluşmadı bir türlü. Bu ayda olmasaydı ümidimi kaybedicektim artık. 35-40 gün olunca ben gününde geldi diyorumAllah şifa versin insallah yakin zamanda guzel haberi alirsiniz eşinizde problem yok en azindan daha zor olurdu. Pcoda cok buyuk problem değil bende kendimde şuphenmistim 35 hatta 40 gune bile çiktigi oldu herseyde bir hayir var imtihan dünyası mücadelesiz olmuyor sabirla bekleyelim insallah gönlunuzu ferah tutun
Yaşayan bilir haklısinız şükür yumurtaniz olusmus insallah tutarda bir daha beklemezssiniz çok yorucu bir süreçAmin sizede inşallah. Pcos aslında çok büyük problem olabiliyor. Kilo vermek sorun, adet olmak sorun. Yumurtlama düzensiz. Yumurtam oluşmadı bir türlü. Bu ayda olmasaydı ümidimi kaybedicektim artık. 35-40 gün olunca ben gününde geldi diyorum
Adet tarihine bakmaman lazım canım iğneden 14-16 sonra olunuyor genelde
Olabilir canım ama ben adet olacağımdan eminimMuhtemelen iğnenin yada ilaçların etkisi. Rahim kalinlastigi için öyle hissediyoruz
Aa normal ozaman. Sen nefer ümitsizliğe kapıldın? Dün çok umitliydin?Adet tarihine bakmaman lazım canım iğneden 14-16 sonra olunuyor genelde
Ya her zaman olan adet belirtisi var yukarı da dedim kalçada sivilce çıktı vajinada kararma başladı akıntı değişti kasıktaki dolgunluk hissi gittiAa normal ozaman. Sen nefer ümitsizliğe kapıldın? Dün çok umitliydin?
Dün siz yazmiştiniz heralde ilk gebeliğinizde göbek bölgenizde hafif kahverengi çizgi çıktımi ?Ya her zaman olan adet belirtisi var yukarı da dedim kalçada sivilce çıktı vajinada kararma başladı akıntı değişti kasıktaki dolgunluk hissi gitti
Belkide umitlenmemek daha iyi canım olursa sürpriz olurYa her zaman olan adet belirtisi var yukarı da dedim kalçada sivilce çıktı vajinada kararma başladı akıntı değişti kasıktaki dolgunluk hissi gitti
Evet canım çıkmıştıDün siz yazmiştiniz heralde ilk gebeliğinizde göbek bölgenizde hafif kahverengi çizgi çıktımi ?
Aynen zaten beklemekten başka çare kalmadıBelkide umitlenmemek daha iyi canım olursa sürpriz olur
bende dun siz dedikten sonra farkettim belirti aramaya çalismiyorum ama hafif varEvet canım çıkmıştı
Nasıl varbende dun siz dedikten sonra farkettim belirti aramaya çalismiyorum ama hafif var
farkedilebilir belirti yok ama beyaz tenliyim göbek deliğimin altindan rahme kadar uzayan hafif kahve çizgi var daha onceden yoktu eminim acaba haplardan olabilir miNasıl varneler farkettin
Çok uzak olduğum bir konufarkedilebilir belirti yok ama beyaz tenliyim göbek deliğimin altindan rahme kadar uzayan hafif kahve çizgi var daha onceden yoktu eminim acaba haplardan olabilir mi