Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

evet
evet bende devam edecegim şansim artar belki Insallah tutar Allah yardimcimiz olsun

öyle tabi haklısiniz insallah bu da tutar bende devam edeyim o zaman ne zaman test yapicaksiniz?
Perşembe günü 14. Gün zaten 12-14 arasında gidip geliyorum belirti de yaşamazsam yapmaya da bilirim herhalde bilmiyorum ya size test için doktor gün söyledi mi

Tabii canım daha önce 3 kez kullandım bu iğneyi bu 4. Kimse tutup 16 iken vurmadı burda da hep bakıyorum 18 altı yok zaten iğneyi de zorla yazdırdım pahalı alamazsın diyor böyle bişey ilk defa duydum doktorlardan bebek için uğraşıyorum pahalıya mı bakacağım ilişki saati için bile yorumu iğneden sonra 36-40 saat diyorlar genelde dedi hiç birşey de net değildi farklı doktora gidecektim randevu olmadığı için kendisine denk geldim

Hiç hoş değil. Pahalıysa da alıp alamayacağını nereden biliyor sanki. Bende ilk pcos olduğumu öğrendiğim doktorda yasamistim. Özel olmasına rağmen çok ters biriymiş. Pcos dedi ki ne olduğunu bilmiyorum. Hormon yazdi verdi kullan gel dedi. Bende soru sordum elzem değilse hormon kullanmak çok istemiyorum, başka yolları var mı? Diye. Bana verdiği cevap "kullanmazsan hastane koridorlarında gezersin çocuğum olsun diye" oldu!!!! O an şoka uğradım, tamam dedim çıktım. Ama sonra yorum olarak bir anne adayını böyle bir konuda tehdit etmemesi gerektiğini yazdım. Kaç ay etkisinden cikamamistim. O yüzden diyorum sakın takılma, inşallah gerek kalmaz bu konu için başka doktora ama aksi bı durumda seni rahatlatacak, istediğin gibi soru sorabilecegin birine git

Evet diyorum ya normalde özele gidiyordum Bi geçen sene devlete gittim onda hamile kalmıştım o doktorum şimdi özelde iyi de Bi doktor hatta iğne için beklememi ilişki saatimi o belirledi

Sizinde alt karında dolgunluk var mı namaz kılarken kasılırken falan sanki bişey var ağrı yapıyor gibi ama hamilelik diye düşünmek için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…