- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Valla kuzucum benim regli tarihim 1 ekimInsallah canimne zaman kan verceksin
11. Gün kuzuKaçıncı gün testi bu canım inş bebiş gelir size de
Evet canım sabah yapcamAldın mı canım testini yarın mı yapacaksın
İnş sizlere de nasip olur canımHep öyle olur zaten hayırlısı olsun canım çok sevindim
Bana da öyle oldu kaç defa aslında günlük yapmasan iyi olur da dayanamıyorsunuz11. Gün kuzu
İğne gününüde sayarsak
Ama ben daha önce 12 de pozitif görüp 13 te negatif gördüğüm için suan umutlanmıyorum
İnş güzel haberlere gözünü açarsın canımEvet canım sabah yapcam
Sağol canım darısı sizin başınızaHep öyle olur zaten hayırlısı olsun canım çok sevindim
Sanki adet olacak gbiyimİnş güzel haberlere gözünü açarsın canım
Aslında bu ay hiç yapmıcam demiştimBana da öyle oldu kaç defa aslında günlük yapmasan iyi olur da dayanamıyorsunuz
Dur bi sabah olsun hayrolsunSanki adet olacak gbiyim
Onla da gebelik öğrenirsin inşAslında bu ay hiç yapmıcam demiştim
Biraz üzülüyorum doğru ama ne bilim işte
Evdede test oluncaa aman dedim yapim =)
Zaten bi tane kaldı testim
Yarın da onu yaparsam bitiyo almam bi daha=)
Biraz lekelenmem oldu zaten iki gundur ağrim vardi belime vuruyordu hayirlisi olsunDur bi sabah olsun hayrolsun
İnsallahh kuzuuOnla da gebelik öğrenirsin inş
Hımm anladım canımBiraz lekelenmem oldu zaten iki gundur ağrim vardi belime vuruyordu hayirlisi olsun
Yaptım canım negatif hasta olcam belli nasip hayırlisi olsun ne yapalımHımm anladım canımo zaman test yapmayacaksın
Hayırlısı kuzuYaptım canım negatif hasta olcam belli nasip hayırlisi olsun ne yapalım
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlarrr
M MAdesSunshine597
Ben bugün test yapamadım eşim evde
Ondan gizli yapıyodum, sonra üzülüyosun diye kızıyor test yapmama
Ama hasta oldum durduk yere, üşüttüm mü naptım anlamadım
Mide bulantısı bi yandan, afedersiniz ishal bi yandan
Dün ateşim 36, 8 lere çıktı
Evden de dısarı çıkmıyorum hastalık var diye ama yinede kaptım şifayı heralde
Hayırlısı canım bu dünyada neyi çok istersek imtihanımız olur rabbım hayırlısını versin❤Hayırlısı kuzubekliyoruz, gelicek doğru zaman
Kısmet canım Allah daha fazla bekletmesin hastane hastane dolaştırmasınYaptım canım negatif hasta olcam belli nasip hayırlisi olsun ne yapalım