Aslında sen c life da kullandın onda ağrı olmuyor diyorlarSağol canım ben hiç ağrı çekmem normalde tedaviye başlayalı iğneden dolayımı bilmiyorum biraz ağrılı geciyor
Allah derman şifa versin canim çok kan vermissin kolaylik versin Rabbim yorma kendini bu donemde bol bol dinlenŞimdilik iyi canım ama değerlerim biraz düşük çıkmış çarşambadan itibaren ilaçlar hastaneler beni bekliyor 5 günde 3 kez kan verdim sağlık ocağı hem eksik test yaptı hemde idrar testimin sonucunu çıkarmamış onlarla uğraşıyorum şimdilik
Doğrudur canim 6 7 gun kullanmistim çok değil normalde 4 gun surer ağrisiz sancisiz bu defa belim ağridi zor sökuldu sanirim adetten sonra tekrar baslicam insallah fitille beraberAslında sen c life da kullandın onda ağrı olmuyor diyorlar
Sürekli yatıyorum canım hatta ilk verdiğimde sol kolumdan kan çıkmadı sanırım kan değerlerim düşükAllah derman şifa versin canim çok kan vermissin kolaylik versin Rabbim yorma kendini bu donemde bol bol dinlen
Aynen ama adetliyken başlanıyor diye biliyorum ne fitiliDoğrudur canim 6 7 gun kullanmistim çok değil normalde 4 gun surer ağrisiz sancisiz bu defa belim ağridi zor sökuldu sanirim adetten sonra tekrar baslicam insallah fitille beraber
Pekmez ye bol bol benimde sol kolumdan kan çikmazSürekli yatıyorum canım hatta ilk verdiğimde sol kolumdan kan çıkmadı sanırım kan değerlerim düşük
Aynen bir an once baslayayim progestan fitil degerim çok dusuk bu ay doktora bile gitmekte karasizimAynen ama adetliyken başlanıyor diye biliyorum ne fitili
Şimdi kahverengi akıntı geldi moralim bozuldu biraz ya yine aynı şeyi yaşarım diye korkuyorumPekmez ye bol bol benimde sol kolumdan kan çikmaz
ilk aylarda olabiliyormuş kötuyu dusunme canimŞimdi kahverengi akıntı geldi moralim bozuldu biraz ya yine aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum
Onu biliyorum da işte kendime anlatamıyorum içim rahat etmiyorilk aylarda olabiliyormuş kötuyu dusunme canim
Haklısin canım endişelenmen korkman normal ama sakin kalmaya dirayetli olmaya çaliş Rabbim tekrar nasip etti ne mutlu size Allah korusun miniğini sağlıcakla gelsinOnu biliyorum da işte kendime anlatamıyorum içim rahat etmiyor
İnş canım inş Allah herkese nasip etsinHaklısin canım endişelenmen korkman normal ama sakin kalmaya dirayetli olmaya çaliş Rabbim tekrar nasip etti ne mutlu size Allah korusun miniğini sağlıcakla gelsin
Canımmm, iyim sen nasılsınn
Allah şifa versin canım iyiyim bende doktora ulasabilirsek tekrar baslicam tedaviye bu defa hap yazmasini istieyeceğim insallah normalde adet gelcegi zaman ağrin oluyor muCanımmm, iyim sen nasılsınn
Ben biraz griple uğrasıyorum, henüz atlatamadım tamamen
Test yapmadım, daha doğrusu almadım testtt yok diye yapmıyorum
Ama regl ağrılarım var, hatta bugün baya ağrıyla uyandım dedim erken gelicek yine
Suanlık bişey yok
Eğer cuma cumartesi olmazsa öyle bi kan testi vereyim diyorum
Sen nasılsın napıyosumn
Bende ultrasona girdim kalp atışını zor duydu kötü bişey olur mu bilemiyorum haftaya geri gideceğimCanımmm, iyim sen nasılsınn
Ben biraz griple uğrasıyorum, henüz atlatamadım tamamen
Test yapmadım, daha doğrusu almadım testtt yok diye yapmıyorum
Ama regl ağrılarım var, hatta bugün baya ağrıyla uyandım dedim erken gelicek yine
Suanlık bişey yok
Eğer cuma cumartesi olmazsa öyle bi kan testi vereyim diyorum
Sen nasılsın napıyosumn
Evet, ağrım hep oluyoAllah şifa versin canım iyiyim bende doktora ulasabilirsek tekrar baslicam tedaviye bu defa hap yazmasini istieyeceğim insallah normalde adet gelcegi zaman ağrin oluyor mu