Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Allah derman şifa versin canim çok kan vermissin kolaylik versin Rabbim yorma kendini bu donemde bol bol dinlen

Aslında sen c life da kullandın onda ağrı olmuyor diyorlar
Doğrudur canim 6 7 gun kullanmistim çok değil normalde 4 gun surer ağrisiz sancisiz bu defa belim ağridi zor sökuldu sanirim adetten sonra tekrar baslicam insallah fitille beraber

Allah derman şifa versin canim çok kan vermissin kolaylik versin Rabbim yorma kendini bu donemde bol bol dinlen
Sürekli yatıyorum canım hatta ilk verdiğimde sol kolumdan kan çıkmadı sanırım kan değerlerim düşük

Doğrudur canim 6 7 gun kullanmistim çok değil normalde 4 gun surer ağrisiz sancisiz bu defa belim ağridi zor sökuldu sanirim adetten sonra tekrar baslicam insallah fitille beraber
Aynen ama adetliyken başlanıyor diye biliyorum ne fitili

Onu biliyorum da işte kendime anlatamıyorum içim rahat etmiyor
Haklısin canım endişelenmen korkman normal ama sakin kalmaya dirayetli olmaya çaliş Rabbim tekrar nasip etti ne mutlu size Allah korusun miniğini sağlıcakla gelsin

Canımmm, iyim sen nasılsınn
Ben biraz griple uğrasıyorum, henüz atlatamadım tamamen
Test yapmadım, daha doğrusu almadım testtt yok diye yapmıyorum
Ama regl ağrılarım var, hatta bugün baya ağrıyla uyandım dedim erken gelicek yine
Suanlık bişey yok
Eğer cuma cumartesi olmazsa öyle bi kan testi vereyim diyorum
Sen nasılsın napıyosumn

Bu arada M MAdes senin regl olcak gibi ağrıların olmus muydu bata bi iki gün kala onu sorcaktımm sanada
Benim baya bildiğin regl ağrısı gibi ağrım var

Allah şifa versin canım iyiyim bende doktora ulasabilirsek tekrar baslicam tedaviye bu defa hap yazmasini istieyeceğim insallah normalde adet gelcegi zaman ağrin oluyor mu

Bu arada M MAdes senin regl olcak gibi ağrıların olmus muydu bata bi iki gün kala onu sorcaktımm sanada
Benim baya bildiğin regl ağrısı gibi ağrım var
Ben normalde de ağrı çekmiyorum ki canım arada hafif kasıkta ve vajina da oluyor

Bende ultrasona girdim kalp atışını zor duydu kötü bişey olur mu bilemiyorum haftaya geri gideceğim

Arkadaşlar merhaba ben dun doktora gittim adetim 3 günuydu ve bana Letu adinda yumurta geliştirici verdi bugunden basla iki tane ic 12.gunu tekrar gel yumurtalarina bakalim dedi sizce banada catlatma iğnesi verirmi ?

Allah şifa versin canım iyiyim bende doktora ulasabilirsek tekrar baslicam tedaviye bu defa hap yazmasini istieyeceğim insallah normalde adet gelcegi zaman ağrin oluyor mu
Evet, ağrım hep oluyo
Hemde çok
Ulaşırsın bi an önce insallah
Haplara en geç reglin besinci günü baslıyolar çünkü
Kaçırma gününü kuzucan
Hep ara=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…