Benim de seda canım artık adınla dua ederimAllah razı olsun canım☺is msim Yağmur senin?
Insallah canım gittin mi doktora ?Benim de seda canım artık adınla dua ederimAllah yarın seninde yüzünü güldürsün
Yok canım sonucu doktora attım haftaya gel dedi direkt kalp atışı dinleyecek galibaInsallah canım gittin mi doktora ?
Anladım canım sağlıkla gelsin insallahYok canım sonucu doktora attım haftaya gel dedi direkt kalp atışı dinleyecek galiba
İnş canım şimdi de doğana kadar elimiz yüreğimizde gezeriz artıkAnladım canım sağlıkla gelsin insallah
İnsallahh kuzuuuTeşekkür ederim canım inş sizlerinde olur bizde görünce sizler için sevinirizAllahım bu sevinci herkese yaşatsın kimseye evlat acısı vermesin
Rabbim tüm bekleyenleri daha fazla bekletmesin inan hiç beklemediğim anda oldu test yapmaya giderken negatif diye gittim ağlayarak döndüm hala inanamıyorum 5 kez iğne kullandım olmadı rahim filmi çekecektim geçen ay iptal oldu bu ay çok sürpriz oldu test bile yapmayacaktım sırf herkes soruyor evdeki testim bitsin diye yaptımİnsallahh kuzuuu
Hayırlı olsun tekrar, sağlıkla ilerlesinn kucağına almayı nasip etsin rabbim
DarısıSunshine597 a ve benim gibi yıllardır bekleyenn herkese
Aynen kuzu sıra bizde=)
Inşallah olur canım benimde bu ay olmazsa klomen kullanmak istiyorum hep iğne kullandım Rabbim yardımcımız olsunAynen kuzu sıra bizde=)
Benn bi ay klomen kullanmıstım, geçtiğimiz ay femara kullanmıstım olmadı
Bu ay yine femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Değerlendiriyoruz işte
Bu ay olur mu bilmem, insallah olur =)
Olmazsa bu ayda doktor artık kullanmayalım ilaç diyor, bende o fikirdeyim
İki üç ay bekleyip su kullanndığım ilaçların etkisi geçtikten sonra tabi kafa olarakta biraz rahatladıktan sonra sanırım aşılama denicez
Evet aslında onu sorcaktık bende sanaInşallah olur canım benimde bu ay olmazsa klomen kullanmak istiyorum hep iğne kullandım Rabbim yardımcımız olsun
Dilim fazla olmadıği için doktorla detaylı bir şekilde konuşamadımEvet aslında onu sorcaktık bende sana
Sen daha ilaç falan kullanmadan neden iğne kullandırtmış ki doktorun onu anlamamıştım ben
Normalde sıralamada klomenler femaralar sonrasında yumurta tepki vermezse ilaçlara, iğneye geçiliyor
Sana bunları denemeden direkt iğneye baslamış, eziyet
Bende iğne mı denesek demiştim burdan görüp doktora, oda aynısını dedi çünkü
Yumurtalar ilaçlara tepki vermezse iğne süreci başlar suan cevap alıyoruz gerek görmüyorum dedi
Seninki değişik olmus =)
Doktorun mutlaka tabi bi fikri vardır ona göre ilerliyodur ama yinede bencede sor bi bakalımDilim fazla olmadıği için doktorla detaylı bir şekilde konuşamadımeşimde fazla sormadı sıralama olduğunu bilmiyordum negatif sonuçlandikça normal olarak diger ilaclarida denemek istiyorum 2 defa ayni iğneyi kullandim
Insallah canım Allah yardimcimiz olsunDoktorun mutlaka tabi bi fikri vardır ona göre ilerliyodur ama yinede bencede sor bi bakalım
İnsallah doğru tedaviyi bulup bi an önce sonuç alırıs bizde=)
Reçeteyi çikattirip kan veremedim canim test alcaktım çok kalabalikta eczane belki yarin kan veririmSunshine597 ne yaptın canım test yaptırdın mı