Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

İnş hamilelik belirtisidir geçen hastaneye gittiğimde benim de ateş 36.5 du sanırım havalar çok soğuk şuan benim de burnum durmuyor hapşuruyorum

İnş hamilelik belirtisidir geçen hastaneye gittiğimde benim de ateş 36.5 du sanırım havalar çok soğuk şuan benim de burnum durmuyor hapşuruyorum
İnsallah ne olsa artık ona yoruyorum bendez
Sen daha çok dikkat et kendine ama

İnsallah ne olsa artık ona yoruyorum bendez
Sen daha çok dikkat et kendine ama
Umudunu kaybetme benim hiç belirtim yoktu hatta 2 hafta önceden adet olacağım dedim ama sürpriz oldu şimdi de sadece göğüs ağrısı o da dokununca ne akıntı arttı ne başka bişey

Umudunu kaybetme benim hiç belirtim yoktu hatta 2 hafta önceden adet olacağım dedim ama sürpriz oldu şimdi de sadece göğüs ağrısı o da dokununca ne akıntı arttı ne başka bişey
Valla suan bende hiç bişey yok kuzu
Ara ara bi kasığıma ağrı giriyo sanki ama oda öyle dikkate alıncak kadar bişey değil
Zaten burdada bir sürü okudum hiç belirti yaşamadan öğrenen, gebeliği öğrendikten sonra belirti yaşamaya baslayanları falan=)
O yüzden regli olana kadar şimdilik umudum var

Aynen öğrenir öğrenmez ağrılar oldu önceden varsa da fark etmemiş olabilirim

Günaydın kızlar M MAdes Sunshine597
Test yaptımm
Bugün iğne günüyle beraber 13. Gün
İğne vurulduğum günü saymassam 12
Çıplak gözle bişey göremedim ama fotoğrafın renkleriyle oynayınca gördüm sanki bakar mısınız
Gerçi hala iğne etkiside olabilir gördüğüm sey

Eklentiler

• IMG_20210927_090509.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210927_090459.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210927_090447.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 20
Evet gözüküyor gibi ama keşke bir gün daha sabretseydin canım ya da maddi durumun iyiyse Bi kan sonucu ver kesin öğrenirdin İnş vardır senin de yüzün güler canım

Evet gözüküyor gibi ama keşke bir gün daha sabretseydin canım ya da maddi durumun iyiyse Bi kan sonucu ver kesin öğrenirdin İnş vardır senin de yüzün güler canım
Son bi testim vardı kuzu
Yapim bugün dedim dayanamadım valla
Normalde 1 i yani cuma günü regl günüm
Cuma olmazsam cumartesi veririm dedim =)
İnsallah kuzu ya dua et bana

Hafif çizgiyi gördum canim insallah vardır kan ver istersen günun geçti mi?

O güne kadar sabret canım kalmadığı bi yonden iyi surekli yapip strese girmezssin en iyisi kan insallah vardir hastaydın iyi oldun mu biraz ?
İnsallah
Hiç iyi olmadım valla canım benim, dahada arttı
Burnum akıyor, ses falan değişti
Hiç halim yok
Grip bastı iyice
Bişey belli olmadan ilaçta içmim dedimm
Süt pekmez mandalina portakal öyle seylerle geçistirmeye çalısıyorum şimdilik
Sen tamamen oldun mu regl, başladı mı

Çok geçmis olsun Allah şifa versin canım bende bugun regli oldum biraz ağrili geciyor

Çok geçmis olsun Allah şifa versin canım bende bugun regli oldum biraz ağrili geciyor
Ayy, ben ömrü boyunca reglini aşırı ağrılı geçiren biri olarak sana daha çok geçmiş olsun diliyorum
Bi an önce bitsinde bi dahaki ay için çalısmalara başlarıs =)

Ayy, ben ömrü boyunca reglini aşırı ağrılı geçiren biri olarak sana daha çok geçmiş olsun diliyorum
Bi an önce bitsinde bi dahaki ay için çalısmalara başlarıs =)
Sağol canım ben hiç ağrı çekmem normalde tedaviye başlayalı iğneden dolayımı bilmiyorum biraz ağrılı geciyor

Son bi testim vardı kuzu
Yapim bugün dedim dayanamadım valla
Normalde 1 i yani cuma günü regl günüm
Cuma olmazsam cumartesi veririm dedim =)
İnsallah kuzu ya dua et bana
Her zaman duamdasınız canım her namazda her kuran da adınızı geçiriyorum

M MAdes sen nasilsin minik nasil canim?
Şimdilik iyi canım ama değerlerim biraz düşük çıkmış çarşambadan itibaren ilaçlar hastaneler beni bekliyor 5 günde 3 kez kan verdim sağlık ocağı hem eksik test yaptı hemde idrar testimin sonucunu çıkarmamış onlarla uğraşıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…