Kısmet canım Allahım yüzünü güldürür İnş kaçıncı gün bugünReçeteyi çikattirip kan veremedim canim test alcaktım çok kalabalikta eczane belki yarin kan veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmet canım Allahım yüzünü güldürür İnş kaçıncı gün bugünReçeteyi çikattirip kan veremedim canim test alcaktım çok kalabalikta eczane belki yarin kan veririm
Insallah canım 18.gün pazartesi vercem kaniKısmet canım Allahım yüzünü güldürür İnş kaçıncı gün bugün
Bi test alsaydın bari kız merak ettimInsallah canım 18.gün pazartesi vercem kani
Bugün alabilirsem yapayimBi test alsaydın bari kız merak ettim
Aynen eczane de mi az orda Bi de Türkiye yi beğenmiyorlar bu insanlarBugün alabilirsem yapayim
Evet canim eczane cevrede var ama cok kalabalik oluyor yakin bir eczaneye gidiyorum surekli gittigim icin artik utanmaya basladiminsanin yurdu memleketi gbi olmuyor yurt disinda yasamadiklari icin buralari kolay saniyorlar insana aileye topragimiza hasret yaşiyoruzAynen eczane de mi az orda Bi de Türkiye yi beğenmiyorlar bu insanlar
Toplu al bari Bi kaç tane ben 10 tane almıştım ovilasyon testi kullandığımda son testimle hamilelik öğrendim millet yurt dışının parasına aldanıyorEvet canim eczane cevrede var ama cok kalabalik oluyor yakin bir eczaneye gidiyorum surekli gittigim icin artik utanmaya basladiminsanin yurdu memleketi gbi olmuyor yurt disinda yasamadiklari icin buralari kolay saniyorlar insana aileye topragimiza hasret yaşiyoruz
Şuan eczaneye geldim toplu almak istyorum ama sonra alirim başka yere gecicem cunku ekonomik olarak rahat olabilir ama sosyal hayat yokToplu al bari Bi kaç tane ben 10 tane almıştım ovilasyon testi kullandığımda son testimle hamilelik öğrendim millet yurt dışının parasına aldanıyor
Hafif çizgi var canım iğne etkiside olabilir insallah pozitiftir ben yarin sabah yapcağim testiMerhaba kızlar
Sunshine597 ve M MAdes
Benimde testlerim şöyle
Dün daha belliydi, bugün azalmıs biraz daha sankii
Muhtemelen sıfırlanır yarınn
İnsallH sonradan pozitife döner
İnsallahh kuzu yaHafif çizgi var canım iğne etkiside olabilir insallah pozitiftir ben yarin sabah yapcağim testi
Merhaba bende bugün iğnemi vurulucam 18 mm lik yumurtam var diğer 4 üde 15mm civarında adetin 9.günü tek yumurta yeter bize diğerlerinin büyümesini beklemeyelim dedi bugüne ve pazartesiye ilişki önerdi 36 saat sonrasına yani siz kaçıncı saatleri değerlendirdiniz?Gittim canım bir tane de solda yumurta gelişmiş 2 tane 19 Bir tane 18 mm yumurta oluşmuş dün iğnemi vurdum
Insallah canim ne zaman kan verceksinİnsallahh kuzu ya
İnsallah güzel haberler alırız artık bu ay
Merhaba peki siz iğne sonrası hamgi saatleri değerlendirdiniz?Insallah canım 18.gün pazartesi vercem kani
Merhaba bize doktor saat soylemedi ilk uc gunu degerlendirin dedi daha sonra isteginize göre devam edersinizMerhaba peki siz iğne sonrası hamgi saatleri değerlendirdiniz?
Kaçıncı gün testi bu canım inş bebiş gelir size deMerhaba kızlar
Sunshine597 ve M MAdes
Benimde testlerim şöyle
Dün daha belliydi, bugün azalmıs biraz daha sankii
Muhtemelen sıfırlanır yarınn
İnsallH sonradan pozitife döner
Biz 12 ve 36. Saatleri değerlendiriyorduk sonrasındada 2 güne 1 oluyordu ama benimki iğne kullanarak olmadı 5 tane iğne kullandım bu ay ne hastaneye gittim ne ilaç kullandım sürpriz bebek olduMerhaba bende bugün iğnemi vurulucam 18 mm lik yumurtam var diğer 4 üde 15mm civarında adetin 9.günü tek yumurta yeter bize diğerlerinin büyümesini beklemeyelim dedi bugüne ve pazartesiye ilişki önerdi 36 saat sonrasına yani siz kaçıncı saatleri değerlendirdiniz?
Aldın mı canım testini yarın mı yapacaksınŞuan eczaneye geldim toplu almak istyorum ama sonra alirim başka yere gecicem cunku ekonomik olarak rahat olabilir ama sosyal hayat yok
Hep öyle olur zaten hayırlısı olsun canım çok sevindimBiz 12 ve 36. Saatleri değerlendiriyorduk sonrasındada 2 güne 1 oluyordu ama benimki iğne kullanarak olmadı 5 tane iğne kullandım bu ay ne hastaneye gittim ne ilaç kullandım sürpriz bebek oldu
Anladım teşekkürlerMerhaba bize doktor saat soylemedi ilk uc gunu degerlendirin dedi daha sonra isteginize göre devam edersiniz