Hımm anladım canım inş bu sefer yolun aydınlığa çıkarilk iğne ile aynı olduğu icin kullaniyorum 2.de gonalf kullandim 4 iğne kaldi
Insallah canim Allah razi olsun senindeHımm anladım canım inş bu sefer yolun aydınlığa çıkar
Cümlemizden razı olsun canım gittin mi doktoraInsallah canim Allah razi olsun seninde
Gittim canim 18 19 mm yumurtam gelismis çatlatma iğnesini vurundum macuna devam etmelimiyimCümlemizden razı olsun canım gittin mi doktora
Bilmiyorum ki canım macunu satanlara Bi sorsana normalde yumurtlama olduktan 2 gün sonra bıraktırıyorlar amaGittim canim 18 19 mm yumurtam gelismis çatlatma iğnesini vurundum macuna devam etmelimiyim
Evet bıraktım artık adet sökturucu özelliğide olduğu icinBilmiyorum ki canım macunu satanlara Bi sorsana normalde yumurtlama olduktan 2 gün sonra bıraktırıyorlar ama
İyi yaptın canım inş şifa olur sana bu ayEvet bıraktım artık adet sökturucu özelliğide olduğu icin
Insallah canim Rabbim hepimize şifa versinİyi yaptın canım inş şifa olur sana bu ay
C life dan 100 TL çekiliş kazandım bugün bende önümüzdeki ay kullanırımInsallah canim Rabbim hepimize şifa versin
Aaa ne guzel canım tebriklerC life dan 100 TL çekiliş kazandım bugün bende önümüzdeki ay kullanırım
Bakalım bize de bebiş nasip olacak mı clife laAaa ne guzel canım tebrikler
Insallah canım iki kutu aldım 1.5 senede anca biter heraldeBakalım bize de bebiş nasip olacak mı clife la
Neden ki düzenli kullanmadın mı kaşıkta olandan mı aldın kavanozda olanı mı bende 2 kutu almayı düşünüyorumInsallah canım iki kutu aldım 1.5 senede anca biter heralde
Kaşıkta olanı canım 7 8 gun sabah aksam duzenli kullandim kutunun icinde baya var uzun sure giderNeden ki düzenli kullanmadın mı kaşıkta olandan mı aldın kavanozda olanı mı bende 2 kutu almayı düşünüyorum
Bende kavanozdakini düşünüyordum ama 4 ay gider diye gramajları aynı sanırımKaşıkta olanı canım 7 8 gun sabah aksam duzenli kullandim kutunun icinde baya var uzun sure gider
Aynı galiba eşimede kavanozda aldımBende kavanozdakini düşünüyordum ama 4 ay gider diye gramajları aynı sanırım
O farklı marka oluyor sanırım eşlereAynı galiba eşimede kavanozda aldım
Hayir aynı lokman hekimden aldımO farklı marka oluyor sanırım eşlere
Hımm iyiymiş canım kaçıncı gün bugünHayir aynı lokman hekimden aldım
7.gün canımHımm iyiymiş canım kaçıncı gün bugün