- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
inşallah canıminşallah bu sefer olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canıminşallah bu sefer olur
İyiyim canım ne yapayım beklemedeyiz ama yine olmadı bence belirtiler başladı 18. Gün bugün
Hadi ya rahim filmini ne zaman cektirceksin?İyiyim canım ne yapayım beklemedeyiz ama yine olmadı bence belirtiler başladı 18. Gün bugün
Güya bu ay çektirecektim doktor ameliyat olmuş adet olunca çektiririm İnşHadi ya rahim filmini ne zaman cektirceksin?
Başka bir doktorada çektirebilirsin zaman kazanmis olursunGüya bu ay çektirecektim doktor ameliyat olmuş adet olunca çektiririm İnş
Ücreti çok fazlaydı canım ben 450 ye çekecektim diğer doktorlar en az 1000 TL 2500 TL diyen bile oldu zaten şurda 2 hafta kadar zaman kaldı yumurtlama olmadan yapıyorlarBaşka bir doktorada çektirebilirsin zaman kazanmis olursun
Neden fiyatlari bu kadar pahalı ki cok fazla ya neyse canım geç olsunda güc olmasın alistik sabretmeyeÜcreti çok fazlaydı canım ben 450 ye çekecektim diğer doktorlar en az 1000 TL 2500 TL diyen bile oldu zaten şurda 2 hafta kadar zaman kaldı yumurtlama olmadan yapıyorlar
Aynen canım Bi de onu çektireyim bakalım bişey çıkacak mıNeden fiyatlari bu kadar pahalı ki cok fazla ya neyse canım geç olsunda güc olmasın alistik sabretmeye
Hakkinda hayirlisi olsun canimAynen canım Bi de onu çektireyim bakalım bişey çıkacak mı
Sende bişey var mı iğne vurmuştun kaçıncı gündesinHakkinda hayirlisi olsun canim
Bugün 7. gundeyim yarin doktora gidicemSende bişey var mı iğne vurmuştun kaçıncı gündesin
Test vermeye mi gideceksinBugün 7. gundeyim yarin doktora gidicem
Yumurta gelisimine ve hormon testine bakicakTest vermeye mi gideceksin
Çatlatma iğnesi mi vuruldun geliştirme iğnesi mi ben çatlatma diye anladımYumurta gelisimine ve hormon testine bakicak
Yok canım gelistirmek icin olani vurunuyorum dahaÇatlatma iğnesi mi vuruldun geliştirme iğnesi mi ben çatlatma diye anladım
Hımm anladım canım kaç tane vuruyorsun ondanYok canım gelistirmek icin olani vurunuyorum daha
12 tane iğne var genelde 3 tanesi elimde kaliyorHımm anladım canım kaç tane vuruyorsun ondan
O 3 taneyi bir sonraki ay kullanamıyor musun çok maliyetlidir şimdi ilaçlar12 tane iğne var genelde 3 tanesi elimde kaliyor
ilk iğne ile aynı olduğu icin kullaniyorum 2.de gonalf kullandim 4 iğne kaldiO 3 taneyi bir sonraki ay kullanamıyor musun çok maliyetlidir şimdi ilaçlar