Aynen valla testini almadın mı dahaTabi kide doktordan iyi bilemeyiz ama ne kadar bilgilide olsalar birseyleri kaçıriyorlar zaten infertilite varsa testlerin hepsi başinda yapilmali onca iğne üstune sinir stres vücud yıpraniyor
Aldim negatif esimle konusup aşilama konusunda ikna etmem lazimAynen valla testini almadın mı daha
Bu senin 2. Miydi kaderimiz böyleymiş benimki aşılamaya yanaşmıyor dahaAldim negatif esimle konusup aşilama konusunda ikna etmem lazim
Evet 2. idi ve bunda ağladim üzuldum gercekten negatif olcagini biliyordum ama tutamadim kendimi senin esin neden yanaşmıyor?Bu senin 2. Miydi kaderimiz böyleymiş benimki aşılamaya yanaşmıyor daha
Millet laf eder diye yanaşmıyor iğneyi deneyelim diyorEvet 2. idi ve bunda ağladim üzuldum gercekten negatif olcagini biliyordum ama tutamadim kendimi senin esin neden yanaşmıyor?
Millete açiklama yapmak zorunda değilsiniz milletin bilmesi gerekmiyor ki ahh bu erkeklerMillet laf eder diye yanaşmıyor iğneyi deneyelim diyor
Bizim çevre herşeye burnunu sokuyor malesef bu sefer kimseye demeyecektim hastane işini gene hepsi duyduMillete açiklama yapmak zorunda değilsiniz milletin bilmesi gerekmiyor ki ahh bu erkekler
Sınırini çizmeye çalıs canim sizin özel hayatınız tercih karar sizin bu arada nerelisin?Bizim çevre herşeye burnunu sokuyor malesef bu sefer kimseye demeyecektim hastane işini gene hepsi duydu
Gaziantepliyim canım ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da Bi türlü başaramıyoruzSınırini çizmeye çalıs canim sizin özel hayatınız tercih karar sizin bu arada nerelisin?
Fazla uzak duramassın ama böyle hassas konulari ailede olsa dillendirmemeli senin ne yaşadığini ne düsündugunu bilemezlerGaziantepliyim canım ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da Bi türlü başaramıyoruz
Hiç anlamıyorlar anlamak da istemiyorlarFazla uzak duramassın ama böyle hassas konulari ailede olsa dillendirmemeli senin ne yaşadığini ne düsündugunu bilemezler
Allah yardımcın olsun canım tekrar iğneye ne zaman başlıcaksınHiç anlamıyorlar anlamak da istemiyorlar
Klomene başladım dün haftaya salı kontrolüm var canım ne zaman derse artıkAllah yardımcın olsun canım tekrar iğneye ne zaman başlıcaksın
Doktor her defasında farkli igne veriyor mu?Klomene başladım dün haftaya salı kontrolüm var canım ne zaman derse artık
Yok canım aynı iğne ovitrelleDoktor her defasında farkli igne veriyor mu?
Doğru sen klomen kullaniyorsun benim hep iğne ile büyudu bu defada iğne kullancam galibaYok canım aynı iğne ovitrelle
Sen adet olmadın değil mi daha aşılamaya ikna edemedin miDoğru sen klomen kullaniyorsun benim hep iğne ile büyudu bu defada iğne kullancam galiba
Hayir olmadim daha ikna edemiyorum kiSen adet olmadın değil mi daha aşılamaya ikna edemedin mi
Senin eşin niye kabul etmiyor peki sen niye geç oluyorsun ya benimki 15. Günü geçmiyor hemen oluyorumHayir olmadim daha ikna edemiyorum ki
Laboratuvar ortaminda sperm karışırmista yok bebeğin suratini her baktiginda laboratuvar görürmuşte saçma sapan bahaneler cins işte dün aksam tartiştim bu konu hakkinda hayirdan başka bor sey demiyor neden geç oluyorum adeti bende anlamadim burdaki yorumlarda 14. gunde 15.gunde oluyorlar yarin olurum heralde hafif ağri girmeye başladiSenin eşin niye kabul etmiyor peki sen niye geç oluyorsun ya benimki 15. Günü geçmiyor hemen oluyorum