Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Ne çabuk geçmiş kız yarın test yapacaksın o zaman sen başka belirti var mı göğüste akıntı da falan değişiklik
Herhangi bir belirti yok gögüslerimde normalde de damqrlanma var o yüzden anlamiyorum akınti yok yarın degilde sali günü kan vercem

Herhangi bir belirti yok gögüslerimde normalde de damqrlanma var o yüzden anlamiyorum akınti yok yarın degilde sali günü kan vercem
Ağrıda mı yok dokununca aslında evdeki yapacağın testte de çıkar bugün

Enfeksiyon mu oldu ki acaba ne bilim hele yarın sonucun çıksın da canım zaten 14. Gün oluyor yarın
Evet canim bende öyle düsunuyorum benim arada yoklayan mantar gbi bisey var fitilde kullandim tamamen kesilmedi arada azıyor dikkat etmeye calisiyorum bu ic enfeksiyon olabilir hic heycan merak yok nedense negatif cikarsa üzulmem bile

Evet canim bende öyle düsunuyorum benim arada yoklayan mantar gbi bisey var fitilde kullandim tamamen kesilmedi arada azıyor dikkat etmeye calisiyorum bu ic enfeksiyon olabilir hic heycan merak yok nedense negatif cikarsa üzulmem bile
İnsan bir süre sonra alışıyorda ben hala alışamadım ya hala adet olunca ağlıyorum

İnsan bir süre sonra alışıyorda ben hala alışamadım ya hala adet olunca ağlıyorum
Alışmak mı akışına bırakmak mı bilmiyorum zor bir durum tedaviden önce geceleri dusunmekten uyuyamiyordum hergün ağlamaktan helâk oluyordum şimdi ise hissizleştim ağlayamamakta kötü bir durum Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın çok zor bir imtihan

Amin inş canım ne bilim Bi kaç gün sonra bizim çocuğun senesi dolacak hala yeri dolmadı canım çok yanıyor düşündükçe her ay bir umut başlıyoruz ama yok sen ne yaptın sonucu almadın mı daha

Amin inş canım ne bilim Bi kaç gün sonra bizim çocuğun senesi dolacak hala yeri dolmadı canım çok yanıyor düşündükçe her ay bir umut başlıyoruz ama yok sen ne yaptın sonucu almadın mı daha
Allah hiç kimseyi evlat acısiyla imtihan etmesin kısa zamanda tekrar yeri dolsun insallah saat 11 de sonucu almaya giderim canim biraz geç çıkıyor

Allah hiç kimseyi evlat acısiyla imtihan etmesin kısa zamanda tekrar yeri dolsun insallah saat 11 de sonucu almaya giderim canim biraz geç çıkıyor
Buranın sağlık sistemi daha güzel hayırlı haberlerin olur inşallah bende şimdi hastaneden çıktım bu ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim

Amin canım bu kadar iğneyi verene kadar film çekselerdi belki gerek bile kalmazdı
Tabi kide doktordan iyi bilemeyiz ama ne kadar bilgilide olsalar birseyleri kaçıriyorlar zaten infertilite varsa testlerin hepsi başinda yapilmali onca iğne üstune sinir stres vücud yıpraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…