- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Insallah kan vermeyi düsünmuyor musun?Tabiiki canım biz düne kadar değerlendirdik de Bi işe yaramadı İnş sizinki olur
Yok ya canım sonuç belli zaten evde test bile yapmak istemiyorum dün yaptım çizgi belliydi Bi umut ışığı bile uyanmadıInsallah kan vermeyi düsünmuyor musun?
Belki nasip gelcek aydadır canım ne yapalim denemeye devam hakkimizda hayirlisi olsun bende pek umutlu değilimYok ya canım sonuç belli zaten evde test bile yapmak istemiyorum dün yaptım çizgi belliydi Bi umut ışığı bile uyanmadı
Niye ki sen niye umutsuzluğa düştün şimdidenBelki nasip gelcek aydadır canım ne yapalim denemeye devam hakkimizda hayirlisi olsun bende pek umutlu değilim
Bilmem öyle hissediyorum nedenseNiye ki sen niye umutsuzluğa düştün şimdiden
Bizler başta olmayacağına inanıyoruz zaten bugün 13. Gün tık yok bendeBilmem öyle hissediyorum nedense
Aynen canım ilk iģnede daha bi heycanlanmistim belki olur diyordum ortalara doğru olmayacağini hissettim bunda hic bi duygu hissetmedim hatta rüyamda bile görmustum bununda tutmayacağiniBizler başta olmayacağına inanıyoruz zaten bugün 13. Gün tık yok bende
Psikolojimiz bozulmuş artık ben biliyorum neyin olup neyin olmadığınıAynen canım ilk iģnede daha bi heycanlanmistim belki olur diyordum ortalara doğru olmayacağini hissettim bunda hic bi duygu hissetmedim hatta rüyamda bile görmustum bununda tutmayacağini
Hayırlısı olana kadar denemeye devamPsikolojimiz bozulmuş artık ben biliyorum neyin olup neyin olmadığını
Aynen canım mecbur okunan ezanlar hürmetine hepimize de nasip eder inşHayırlısı olana kadar denemeye devam
Hadi ya üzülme canim hayırlısi buymuş demek ki ağrın oldu mu?Sunshine597 ben adet oldum canım hiç 15. Günü şaşmıyor
Yok dün Bi ara belim hafif ağrıdı benim öyle ağrım sızım olmaz hiçHadi ya üzülme canim hayırlısi buymuş demek ki ağrın oldu mu?
Benimde gecen adette çok ağrim olmustu tedavi olduğu icin anca söküluyor sanirimYok dün Bi ara belim hafif ağrıdı benim öyle ağrım sızım olmaz hiç
Hımm doğrudur canım mecbur katlanıyoruzBenimde gecen adette çok ağrim olmustu tedavi olduğu icin anca söküluyor sanirim
Öyle mecbur elimizden ne geliyorsaHımm doğrudur canım mecbur katlanıyoruz
Daha bugün 3 gün 5. Gün kontrole gidersem başlarım herhalde senin kaçıncı günün nasıl gidiyor
12. gun arada ağri gelip gidiyorDaha bugün 3 gün 5. Gün kontrole gidersem başlarım herhalde senin kaçıncı günün nasıl gidiyor
Ne çabuk geçmiş kız yarın test yapacaksın o zaman sen başka belirti var mı göğüste akıntı da falan değişiklik12. gun arada ağri gelip gidiyor