- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Olsun yürüyüste iyi gelirİnş canım uğraşacak bişey bulamadım yürüyüşe çıkıyorum akşamları sadece
Daha fazla bekleme canım dün 17.5 sa bugün 19.5 yarın 21.5 olur benim biri 22 diğeri 21 di beklesen bu sefer de çok büyümüş olur belki çatlamayıp kist olurOlsun yürüyüste iyi gelirsen tecrubelisin daha iyi bilirsin 3 4 gün sonra tam yumurtlama zamanim çatlatma iğnesini o zaman yapsam olur mu? yoksa geçmi olur çok mu büyür Doktora sormak aklima gelmedi bir kac gun beklesem dedim 2 gun icinde vurabilirsin dedi
O kadar büyüyor mu günde 1 mm büyüyormuş iğne ile daha fazla sanirim bu iğne daha hizli büyüttü yarın vuruyum en iyisi canım insallah bu sefer olurDaha fazla bekleme canım dün 17.5 sa bugün 19.5 yarın 21.5 olur benim biri 22 diğeri 21 di beklesen bu sefer de çok büyümüş olur belki çatlamayıp kist olur
Bana doktor 2 mm dedi kuru inciri saf zeytin yağına koyacaksın günde 2 tane kocanda sende yiyecen geçen sene yemiştik hepO kadar büyüyor mu günde 1 mm büyüyormuş iğne ile daha fazla sanirim bu iğne daha hizli büyüttü yarın vuruyum en iyisi canım insallah bu sefer olurkuru incirin faydasi cokmus yemeni tavsiye ederim bende yicem
Denemeliyim eşim keçiboynuzu özü iciyor kuru inciride karistirip yesinBana doktor 2 mm dedi kuru inciri saf zeytin yağına koyacaksın günde 2 tane kocanda sende yiyecen geçen sene yemiştik hep
Olur neden olmasın iyi yapıyorsunuz vallaDenemeliyim eşim keçiboynuzu özü iciyor kuru inciride karistirip yesin
Ramazandan önce her gün iciriyordum çok üstune düştüm yaninda başka takviyelerle şükür değerleri yükseldi ilk başlarda isteksiz iciyordu sonra kendisi dikkat etmeye başladı bir de sigarayi bıraksa çok iyi olucakOlur neden olmasın iyi yapıyorsunuz valla
Sigara etken bizimki de hiç bişeye dikkat etmediği gibi ilişkide de çok isteksiz hemen olsun da nasıl olursa olsun diyorRamazandan önce her gün iciriyordum çok üstune düştüm yaninda başka takviyelerle şükür değerleri yükseldi ilk başlarda isteksiz iciyordu sonra kendisi dikkat etmeye başladı bir de sigarayi bıraksa çok iyi olucak
Biz kadınların işi çok zor gerçekten en büyük stresi biz çekiyoruz Allah yardımcımız olsunSigara etken bizimki de hiç bişeye dikkat etmediği gibi ilişkide de çok isteksiz hemen olsun da nasıl olursa olsun diyor
Aynen sırf yapmak için yapıyoruz resmenBiz kadınların işi çok zor gerçekten en büyük stresi biz çekiyoruz Allah yardımcımız olsun
Öyle evlilikte kötü etkileniyor eşimle bazen tartişıyorum ileri gitmemek için zor tutuyorum kendimiAynen sırf yapmak için yapıyoruz resmen
Aynen zoraki olunca öyle oluyor sıkıntı ya herşeyÖyle evlilikte kötü etkileniyor eşimle bazen tartişıyorum ileri gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Çarşamba günü vurdum canım bugün 3. günüm salı gecesi yumurtanin olduğu bölge çok ağrıdı uyuyamayacak kadar şuan iyiyim herhangi bi ağrım yok sen nasilsin kaçinci günündesinSunshine597 ne yaptın iğneyi vuruldun mu
8. Gün canım arada kasık ağrısı oluyor ama benim umut yok belli zaten gene olmadığı sarı akıntı var adete yakın geliyorduÇarşamba günü vurdum canım bugün 3. günüm salı gecesi yumurtanin olduğu bölge çok ağrıdı uyuyamayacak kadar şuan iyiyim herhangi bi ağrım yok sen nasilsin kaçinci günündesin
Belki yanılıyorsundur enfeksiyonda olabilir adet tarin ne zaman?8. Gün canım arada kasık ağrısı oluyor ama benim umut yok belli zaten gene olmadığı sarı akıntı var adete yakın geliyordu
Yok kız adete yakın her zaman geliyor normalde pazartesi olmam lazım ama iğneyi geç vurduğum için en erken bayramın 4. GünüBelki yanılıyorsundur enfeksiyonda olabilir adet tarin ne zaman?
Insallah olmassın bu kaçinci denemen?Yok kız adete yakın her zaman geliyor normalde pazartesi olmam lazım ama iğneyi geç vurduğum için en erken bayramın 4. Günü
Bu sene 4. Canım kısmet bakalımInsallah olmassın bu kaçinci denemen?
Allah yardımcımız olsun vakti zamani varda beklemek sabretmek çok zorBu sene 4. Canım kısmet bakalım