Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

İnş canım uğraşacak bişey bulamadım yürüyüşe çıkıyorum akşamları sadece
Olsun yürüyüste iyi gelir sen tecrubelisin daha iyi bilirsin 3 4 gün sonra tam yumurtlama zamanim çatlatma iğnesini o zaman yapsam olur mu? yoksa geçmi olur çok mu büyür Doktora sormak aklima gelmedi bir kac gun beklesem dedim 2 gun icinde vurabilirsin dedi

Daha fazla bekleme canım dün 17.5 sa bugün 19.5 yarın 21.5 olur benim biri 22 diğeri 21 di beklesen bu sefer de çok büyümüş olur belki çatlamayıp kist olur

Daha fazla bekleme canım dün 17.5 sa bugün 19.5 yarın 21.5 olur benim biri 22 diğeri 21 di beklesen bu sefer de çok büyümüş olur belki çatlamayıp kist olur
O kadar büyüyor mu günde 1 mm büyüyormuş iğne ile daha fazla sanirim bu iğne daha hizli büyüttü yarın vuruyum en iyisi canım insallah bu sefer olur kuru incirin faydasi cokmus yemeni tavsiye ederim bende yicem

O kadar büyüyor mu günde 1 mm büyüyormuş iğne ile daha fazla sanirim bu iğne daha hizli büyüttü yarın vuruyum en iyisi canım insallah bu sefer olur kuru incirin faydasi cokmus yemeni tavsiye ederim bende yicem
Bana doktor 2 mm dedi kuru inciri saf zeytin yağına koyacaksın günde 2 tane kocanda sende yiyecen geçen sene yemiştik hep

Olur neden olmasın iyi yapıyorsunuz valla
Ramazandan önce her gün iciriyordum çok üstune düştüm yaninda başka takviyelerle şükür değerleri yükseldi ilk başlarda isteksiz iciyordu sonra kendisi dikkat etmeye başladı bir de sigarayi bıraksa çok iyi olucak

Sigara etken bizimki de hiç bişeye dikkat etmediği gibi ilişkide de çok isteksiz hemen olsun da nasıl olursa olsun diyor

Çarşamba günü vurdum canım bugün 3. günüm salı gecesi yumurtanin olduğu bölge çok ağrıdı uyuyamayacak kadar şuan iyiyim herhangi bi ağrım yok sen nasilsin kaçinci günündesin
8. Gün canım arada kasık ağrısı oluyor ama benim umut yok belli zaten gene olmadığı sarı akıntı var adete yakın geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…