Aynen canım inan çok bunaldım her ay aynı şeyden ben artık dualarımın kabul olmasını istiyorum çifte bayram yaşarız diyordum olmuyorAllah yardımcımız olsun vakti zamani varda beklemek sabretmek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım inan çok bunaldım her ay aynı şeyden ben artık dualarımın kabul olmasını istiyorum çifte bayram yaşarız diyordum olmuyorAllah yardımcımız olsun vakti zamani varda beklemek sabretmek çok zor
Yinede ümidini yitirme günün var daha çok streslisinAynen canım inan çok bunaldım her ay aynı şeyden ben artık dualarımın kabul olmasını istiyorum çifte bayram yaşarız diyordum olmuyor
5 gün var da işte boş heveslenmek istemiyorum vucüt sinyal vermiyor malesef sevinmeme musaade etmiyorYinede ümidini yitirme günün var daha çok streslisin
Hayirlisi olsun aşilamayı dusündün mü?5 gün var da işte boş heveslenmek istemiyorum vucüt sinyal vermiyor malesef sevinmeme musaade etmiyor
İğne de 3 hakkım daha varmış ondan sonra rahim filmi daha sonra aşılama dedi doktorHayirlisi olsun aşilamayı dusündün mü?
Türkiyede öyleymis evet ben rahim filmini 3 4 ay önce cektirmistim önceden cekilmesi gerekmiyormuİğne de 3 hakkım daha varmış ondan sonra rahim filmi daha sonra aşılama dedi doktor
Valla bana çeken olmadı tahlil yapıp direkt ilaca başladılar hepTürkiyede öyleymis evet ben rahim filmini 3 4 ay önce cektirmistim önceden cekilmesi gerekmiyormu
Doktor direkt istedi endiselendim acaba tıkalimi diye şükür bir sorun çikmadi bence önce yapilmasi gereken bi islem kafadan soru isareti silinmis olurValla bana çeken olmadı tahlil yapıp direkt ilaca başladılar hep
İsteseler yaparım da kaç doktor değiştirdim hiç biri demediDoktor direkt istedi endiselendim acaba tıkalimi diye şükür bir sorun çikmadi bence önce yapilmasi gereken bi islem kafadan soru isareti silinmis olur
Zaten bir gebelik geçirmissin sorun yoktur diye düşünuyorumİsteseler yaparım da kaç doktor değiştirdim hiç biri demedi
Doktorlarda onun için bakmıyor galiba geçen sene de bakmamışlardıZaten bir gebelik geçirmissin sorun yoktur diye düşünuyorum
Olabilir insallah gerekte kalmazDoktorlarda onun için bakmıyor galiba geçen sene de bakmamışlardı
İnş canım inşOlabilir insallah gerekte kalmaz
Iyiyim bugün hafif sağ kasıgim ve rahmim ağrıdı 2 gunu bos gecirdik suan tam yurmurtlama donemindeyim degerlendirmemiz lazim bugun 6.günüm bu sefer testlerle uğraşmicam direkt kan gecende 8 tane test harcadimSunshine597 nasıl gidiyor canım durumun benim bugün 11. Gün yine test silik çıktı ama geçen ay ki gibi iğne etkisi sanırım
6. Güne yumurtlama kalır mı kız o nasıl oluyorIyiyim bugün hafif sağ kasıgim ve rahmim ağrıdı 2 gunu bos gecirdik suan tam yurmurtlama donemindeyim degerlendirmemiz lazim bugun 6.günüm bu sefer testlerle uğraşmicam direkt kan gecende 8 tane test harcadim
Uygulamaya gorr son 2 gün yumurtlama6. Güne yumurtlama kalır mı kız o nasıl oluyor
Uygulamaya niye bakıyorsun ki iğneyi vurunca doktor sana saat vermiyor mu ilişki içinUygulamaya gorr son 2 gün yumurtlama
Tabi ki doktor dedi hâla degerlendirebilirizUygulamaya niye bakıyorsun ki iğneyi vurunca doktor sana saat vermiyor mu ilişki için
Tabiiki canım biz düne kadar değerlendirdik de Bi işe yaramadı İnş sizinki olurTabi ki doktor dedi hâla degerlendirebiliriz